Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
Kitty,si eu mai spetr ca poate se schimba lucrurile,dar ea era terminata astazi
m-a dezarmat total
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
bebelu86 spune:
Sunt prin zona CAMI!!! va citesc, dar dc e liniste deplina, ce sa fac??? cu cine sa vb???
offf ce rau imi pare de LIA 

dar de ce? ce se intampla??? si cat s-a chinuit saracuta sa obtina sarcina asta. si acu ????
COra da-i un mesaj si spune-i k suntem alaturi de ea si ne rugam sa fie bine. poate totusi salveaza sarcina
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria
cora79 spune:
Bebelu,a facut febra mare,dra nu a gasit o explicatie,a sangerat tot timpul
camcris spune:
cora asa cum a zis si bebelu transmite-i ca suntem alaturi de ea si ne rugam la DD sa fie bine
nu se poate face nimic? 

nu-mi vine sa cred la cat sa chinuit pentru a obtine sarcina asta si acum 

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
Cora imi pare asa de rau :(( poate totusi se face ceva ceva. poate mai e o mica speranta sa fie bine. sa ne ti te rog la curent cu ce se intampla. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
32+ cu
Natalia Maria
cora79 spune:
Nici nu stiu ce sa ii mai spun,astazi am intrebat-o daca ea si bebe sunt bine si v-am spus ce mi-a raspuns,am ramas fara cuvinte
bebelu86 spune:
Cora ea e la POlizu internata??? ai idee la ce medic? oare poate sa ceara si parerea altui medic???
eu acolo era sa imi pierd o trompa din cauza medicilor care vedeau k am extrauterina si trebuia sa sa fiu operata. dupa aia mi-au zis k sarcina e in evolutie, desi bhcg scazuse si eu continuam sa sangerez, dar trebuie sa ma aspire inauntru.
am plecat de acolo. am mers la alt medic, nu trebuia sa fac nici chiuretaj nici nimic.. k se elimina singura. nu prea am incredere in cei de acolo, mai ales k ma vazusera 4-5 medici si toti ziceau la fel desi nu se vedea nimic la ecograf. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
32+ cu
Natalia Maria
SimonaS81 spune:
Kity: noi incercam sa facem beebe din februarie...pana acum fara nici un rezultat.
Imi pare rau pentru Lia si ma rog la Dumnezeu sa-i dea puterea necesara sa treaca repede peste moment.E foarte greu sa dai sfaturi in aceasta situatie

Unei prietene i s-a oprit sarcina din evolutie si unei alte prietene i-a murit bebe de vreo luna din cauza unei anomalii cromozomiale la inima. Din pacate sunt multe exemple insa sustinerea familiei si a prietenilor este foarte importanta.