Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 18
gabyv spune:
si eu sunt cu un ochi la voi
, am fost sa imi iau cizme
si acum ma incalzesc...zici ca o sa vina inghetul aici si ploua cam tare...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
kitty-27 spune:
mikado ma simt groaznic in prima zi..dupa imi trece ca doar urmeaza o noua luna o noua sansa...

camcris...

gaby la noi si azi a fost foarte frumos...

ASPIRANTA LA BEBEL
camcris spune:
gabyv ce temperatura mica ai tu
si in bucuresti a fost azi foarte frumos, de ar tine vremea asta mai mult, cand va veni iarna sa vedeti frig barrrrr, nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta la ce anunta cu vremea
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
kitty-27 spune:
nici mie nu-mi place frigul...brrrrrr...nici nu vreau sa ma gandesc...![]()
![]()
![]()
ASPIRANTA LA BEBEL
nerama spune:
si eu sunt friguroasa rau... prefer sa fie 40 de grade afara decat sa fie doar 5 sau mai putin...
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor. Se pare ca in Romania este inca cald si sa va bucurati de vremea frumoasa in Londra e fff rece si ploua....ca de...
Voi vorbiti de progesterol...
Rusinica mie...dar nu stiu nimic despre astea...cred ca trebuie sa ma documentez si eu.Sau poate daca nu raman insarcinata pana in iulie sa merg si eu la medic in romania sa facem un set complet de analize.
camcris spune:
fetelor mai stie cineva ceva de lia?
bebelu ce mai faci, nu mai dai nici un semn de viata?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris fetelor mai stie cineva ceva de lia? bebelu ce mai faci, nu mai dai nici un semn de viata? ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
,eu i-am dat mesaj Liei azi,dar era suparata,sarcina s-ar parea ca s-a oprit din evolutie,va face chiuretaj sambata
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

?
sa fiu