Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Teodora!
Diana, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Frumoase pozele, dar mai ales protagonistii. Si rochita e superba.
Ce talent ai!

Flavia, mersi de vesti despre Ioana, ma bucur ca a ajuns cu bine. Abia astept sa ne scrie ceva, cum e acolo...

Ildi, la 4 ani se face ultima doza de DTP (anti difterie, tetanos, tuse convulsiva), dar nu sunt vaccinuri, nici noi n-am primit, nu cred ca primim nici luna aceasta.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana mai are o luna si implineste 5 ani,dar de vaccinul asta de 4 ani ... nici urma inca . Nici Tudor n-a mai facut vaccin de la cel de 6 luni,desi stiu ca ar mai fi trebuit facute doua: unul la un an si unul cam acum.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Inainte am intrat pe fuga asa ca:

Teodora
Sa cresti mare si sa ai parte de bucurii.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Fetelor am ajuns azi acasa de la spital cu bb David nscut in 8 nov. Nu am apucat sa intru sa va spun ca merg la spital deoarece totul a decurs foarte repede. Primele contractii regulate au fost la 5 min. Am ajuns la ora 00:30 la spital cu dilatatie 5 si la ora 4:10 David venea pe lume dupa un travaliu scurt si nu foarte dureros, insa nasterea un pic cam grea pt ca nu mi-am gestionat bine contractiile si nu am impins suficient. Cu toate astea suntem bine amandoi. O sa revin cu poze maine, poimaine cand o sa am timp.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Cristale, felicitari! Bine ai venit pe lume David!
Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Ce bine ca ai avut un travaliu usor si scurt!
Asteptam pozeeee.
Edit: L-am trecut pe David in listuta de pe prima pagina.

Moni, ar trebui sa va cheme la vaccinul care trebuia facut la 1 an ca s-a primit inca de luna trecuta. Se face Pentaxim(DTP+Hemofilus) si Priorix(ROR) simultan la 1 an.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Teodora!!!
Diana sa va traiasca si sa va bucurati de minunile voastre! Sunteti cu totii frumosi!

Cristale, sa iti traiasca baietelul si cit mai putine colici:)

Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Fetelor, am primit mail de la Ioana.
Oare pot sa-l postez aici?

Mergi la inceput

CRISTALE wow super! Felicitari! De doua zile m-am tot gandit sa te sun sa vad ce faci,dar am tot amanat.Abia astept pozele!
ALINA ce zice Ioana,cum e? Pune mail-ul sa vedem si noi

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor
Sunt ok, va rog sa nu postati mailurile aici!(dar puteti sa vb la telefon intre voi0
Va !

Mergi la inceput

IOANA ma bucur ca esti ok

Mergi la inceput