Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Da, m-am gandit ca nu-i ok sa-l postez aici, cine stie cine mai citeste.
Ioana, ma bucur ca ai ajuns cu bine.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristale felicitari pentru bb David. Asteptam poze.
Ioana ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca ai reusit sa ne scrii asa de repede.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc de urari si de aprecieri!

Cristale, felicitari! Sa va traiasca sanatos si voinic! Alaptezi? Daca ai ceva intrebari sau probleme spune poate te putem ajuta!

Ioana, ma bucur ca ai ajuns cu bine si multumim ca ne dai de stire!

Ildi, da tortul e facut de soacra-mea si ornat de mine cu ce-am gasit prin casa. Efectul final e ok, zic eu.

Pupilici mai am ceva treaba pana ma pot culca...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cristale,felicitari! Bine ai venit pe lume, David!
Ce bine ca ai avut travaliu scurt si nu foarte dureros! Cum te descurci, incepi sa te adaptezi?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Pufymic ma bucur ca ai ajuns cu bine!

Cristale, multa sanatate piticului, sa va bucurati de el. Multa sanatate si tie!

Urez si eu , cu intarziere "La multi ani" celor sarbatoriti.

Noi toti din casa tusim, avem nasurile infundate. Mie mi-a curs si sange din nas, asa mi se intampla cand sunt foarte racita

Alexandra are 6 ani in martie si nu-mi aduc aminte sa fi facut vreun vaccin la 4 ani.Trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ioana, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Era de asteptat peisajul care te-a intampinat, am mai vazut si eu la TV care e situatia pe acolo. Sper sa ai parte de o zona linistita! Ai grija de tine!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana11

Alexandra are 6 ani in martie si nu-mi aduc aminte sa fi facut vreun vaccin la 4 ani.Trebuia

Diana11, cred ca Alexandra a facut acest vaccin la 2 ani jumate, asa se facea ultima doza de DTP. La copiii nascuti din 2006 incoace nu s-a mai facut la 2,5 ani ca nu era vaccin si s-a schimbat schema de vaccinare la 4 ani, dar vad ca nici acum nu-l au (deocamdata).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare. Ma bucur mult de tot ca a ajuns Ioana cu bine.
Diana, sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa. Eu n-am putut intra pe poze.
Azi am fost de incercare cu Clau, Flavia, Ducky si Cristiana70 la piata la Pecica la vanzare, mare distractie a fost! Am si vandut cate ceva, maine mergem la Obor, care vreti sa veniti in vizita...
Inca ceva...diseara de la 19 merg si eu cu piticii la film, cine mai vrea sa vina..ne intalnim acolo! pe toate.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Azi am fost de incercare cu Clau, Flavia, Ducky si Cristiana70 la piata la Pecica la vanzare, mare distractie a fost! Am si vandut cate ceva, maine mergem la Obor, care vreti sa veniti in vizita...

Mai dar ce pilaritze ati devenit. Si nu ziceti nimic.Cum ati reusit sa va mobilizati atatea, ca aici vad ca nu ati scris?
Ada la ce film mergi?
Ioana asera m-am gandit la tine in timp ce ma uitam la un film in care actiunea s-a petrecut si la o baza militara din Bagdad. Chiar ca e mult praf pe acolo.
Eu m-as duce la Obor miine dar nu stiu daca resusec...
Moni chiar ca nu stiu de ce imi tot sare cursorul, te miri pe unde( ca asta e cauza pentru care pierd mesajele). Nu stiu cand reusesc sa imi schimb laptopul. Am unul nou dar mi-e groaza sa imi transfer toate aplicatiile cu care lucrez pe el.
Diana 11, sanatate la toata familia.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu cu Flavia de mult tot zicem ca mergem, si acum ne-am mobilizat in doua zile...rapid. Flavia a vb cu Ducky, Ducky cu Cristiana70, eu am sunat-o si pe Clau...si iac-asa am pus de-o vanzare serioasa. Mi-am scos de prin dulapuri ce nu mai purtam si am facut bani de Mos Craciun.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput