de unde cumparam incaltaminte de iarna pentru copi

de unde cumparam incaltaminte de iarna pentru copi | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Fetelor trebuie urgent sa-i cumpar fetitei mele cizme de iarna s-au ghete dar nu stiu unde gasesc ceva de calitate si sa nu depaseasca 150 lei.Va rog sa ma ajutati sa nu alerg de nebuna prin magazine si sa nu gasesc nimic....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

scuze de greseala ....din repezeala nu am mai pus un I la cuvantul copii si nu stiu cum sa corectez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Eu i-am luat fetitei mele de la Deichmann, doua perechi de ghetute, cel putin pentru copii au incaltaminte ok, la preturi rezonabile

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am descoperit pe str. Postavarului, vav de 'Bila, un magazin Clujana.
Nu siu ce fel de Clujana este, ca am vazut cizmulite de fetita de Bata la 80 lei, mai aveau ceva modele frumusele, dar majoritatea de fete, doar vreo 2 modele de ghetute ptr baieti.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pentru ghetute/bocancei (GriSport) poti incerca la poarta fabricutei de pe Al. Tomesti, in laterala spitalului 9.
Nici nu iti dai seama ca acolo e magazin, nu au nicio firma, dar dupa terasa de pe colt e o cladire cu 2 niveluri alba si cu gard metalic gri.
Pana la ora 16 e poarta deschisa, se intra bine-mersi in curte si apoi pe prima usa pe stanga, intr-un spatiu 2/4 au niste modele de ghetute f dragute...si ghete de motociclistpentru pasionati.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

intotdeauna ii iau de la deichman, sunt si modele scumpe, dar si multe modele la preturi foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu anul trecut i-am luat baiatului de la Licurici (este un magazin in Pantelimon langa cimitirul Armenesc). Este un outlet cu preturi foarte bune. Eu i-am luat niste ghete de firma (nu cred ca am voie sa scriu firma) cu 140 de lei. In mod normal in magazine erau peste 300 de lei. Este firma renumita.
Daca ti-e greu in Pantelimon, gasesti outlet cu aceleasi produse in Militari, in Fashion House.
Am inteles de la o prietena ca a gasit anul acesta cizme bune calitativ pentru fata ei in Decathlon.
Bafta la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Deichmann, PJ Shoes

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ghete de iarna, anul asta de la Deichman si Humanic. Cizme de cauciuc de la Decatlon. Anul trecut le-am luat de la magazinul de care zicea Mirela. Marca de care zicea e Geox. Anula cesta nu au adus si marimi mai marisoare si cum baietii mei au crescut...As vrea sa le iau niste apreski-uri (pe afara cauciuc si inauntru un ciorapel de burete/blanita). Ati vazut undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Ii mai luam si eu de la Deichmann, dar in ultima vreme n-am mai gasit mare lucru...peste nr 25 au f putine modele, si de regula putine bucati din fiecare nr. De fiecare data, daca cu chiu cu vai am gasit un model ok, nu aveau nr...samd. Asa ca am cam renuntat.

In ultima vreme, i-am luat de la Humanic. Sunt multumita.
Si la anumite magazine Leonardo, au incaltaminte Melania si Blue Bottle, iar f buna.

Daca va place, dati-ne un vot:

La pozele bb1 si bb2.

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe+de+vara+2010&page=6

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si eu ii luam fetitei di Dechmann dar anul acesta a trecut la nr 26 si nu am gasit decat cizme care mi s-au parut cam scumpe. I-am luat pana la urma din Humanic niste ghetute la 80 lei foarte dragute si comode. Am fost si in outlet ion Militari dar nu am vazut decat ceva cizme elegante , adidasi si sandale.

Mergi la inceput