de unde cumparam incaltaminte de iarna pentru copi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Ghete de iarna, anul asta de la Deichman si Humanic. Cizme de cauciuc de la Decatlon. Anul trecut le-am luat de la magazinul de care zicea Mirela. Marca de care zicea e Geox. Anula cesta nu au adus si marimi mai marisoare si cum baietii mei au crescut...As vrea sa le iau niste apreski-uri (pe afara cauciuc si inauntru un ciorapel de burete/blanita). Ati vazut undeva?

Anya

Apreskiuri la PJ Shoes, anul trecut aveau la 60 de lei, anul asta-s 90
http://www.pjshoes.ro/shop/23-apreskiuri.html

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Deichman, Decathlon.
Dar e baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:

Ghete de iarna, anul asta de la Deichman si Humanic. Cizme de cauciuc de la Decatlon. Anul trecut le-am luat de la magazinul de care zicea Mirela. Marca de care zicea e Geox. Anula cesta nu au adus si marimi mai marisoare si cum baietii mei au crescut...As vrea sa le iau niste apreski-uri (pe afara cauciuc si inauntru un ciorapel de burete/blanita). Ati vazut undeva?

Anya

Da, la Geox ma refeream. Dar nu ma dezamagi! Anul asta tot de acolo vroiam sa ii iau. Sper sa gasesc numarul lui. Am fost foarte multumita de ghetele luate anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Citat:

Anya

Da, la Geox ma refeream. Dar nu ma dezamagi! Anul asta tot de acolo vroiam sa ii iau. Sper sa gasesc numarul lui. Am fost foarte multumita de ghetele luate anul trecut.

Si noi tot fani Geox dar anul asta le-am zis pass : o pereche de ghete de baiat peste 400RON exagerat de mult, asa ca ne-am orientat spre alte firme si poate ii i-au geox pentru la anul cand incep reducerile in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

Anya

Apreskiuri la PJ Shoes, anul trecut aveau la 60 de lei, anul asta-s 90
http://www.pjshoes.ro/shop/23-apreskiuri.html

blog

am hainute la bazar

In prima iarna cu mers pe jos (1 an si 2 luni) am avut niste ghete de piele imblanite de la Zara. Au fost fff bune, erau usoare si calduroase, oricum nu mergea prin balti...
La 2 ani a avut cizme exact ca cele din link PJshoes cumparate de la un mag O'Neill (au si acum acest model, se pot proba - eu nu as lua incaltaminte de pe net) dar nu se uda de la apa de pe jos dar era fleasca de transpiratie.
In iernile urmatoare (3 si 4 ani) am avut ghetele de iarna Geox care sunt cele mai bune incaltari intalnite (exact ca in reclama - respira!) nu s-a udat indiferent de zapada prin care a umblat, nu a transpirat niciodata si dupa cateva ore de zapada era caaald la picioruse!
Anul trecut si anul acesta al meu pui are Bama http://www.reno.de/kinder/jungen/f-1--------/stiefel_schwarz/schwarz/18815-1.html in genul acestora. Sunt exact pe principiul celor de la Geox. Si magazine Reno stiu ca sunt si in Ro acum.

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Theo, un prieten de-al fetitei mele a avut de la PJ Shoes, anul trecut aveau alte modele si erau mai ieftine, n-am auzit-o pe mama-sa sa se vaite de trasnpiratie la picioruse. Nu iau incaltaminte de pe net, ca nu se poate proba. Anul asta Deichman scrie pe noi

blog

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Multumesc fetelor azi i-am gasit dupa o zi de alergatura tocmai la ultimul magazin adica la obor.Am gasit incaltaminte de la firma ortopedia super cizme si bocancei avea.I-am luat cizme din piele alba,cu piele si interior,talpa care respira sunt super frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

anul trecut cand avea 2 ani si jumatate, am luat ghete ortopedia(in obor si unirea ) care au costet in jur de 200 lei.calitatea este extraordinara, dupa un ciclu toamna-iarna-primavara aratau ca noi,mptiv pt care le-am si pastrat pt verisori. anul acesta nu am mai invercat ortopedia pt ca sigur sunt in jur de 250 lei, si nu facem fata doar cu o singura pereche.
am luat insa ieri din diechman apreskiuri bit la 69 lei.era singura pereche.pt baietei.identice dar pe roz-mov erau numere diverse pt fetite.de la elefanten sunt toate numerele dar la 160 lei.cred ca tb incercat si in cursul saptamanii. in weekend merge majoritatea.

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

cumparam de la deichman(atat avem in zona)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la outletul din militari e un magazin otter unde exista o maaare diversitate de incaltari geox pt copii (preturi intre 80 si 130 lei). de acolo ii iau piticlontului in fiecare sezon.
celelalte magazine din outlet nu prea merita dar de acesta sunt f f incantata.

Mergi la inceput