inlocuieste viata de cuplu cu sexul de unul singur
Buna iua tuturor,
Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca nu reusesc sa-mi inteleg sotul.
Mai exact: suntem impreuna de 10 ani (casatoriti de 6)si avem un copil de 5 ani. De vreo 3 saptamnai insa, vine obosit de la serviciu (nu spun ca n-o fi obosit, ca nimeni nu vine odihnit de la munca),dar a inceput sa inlocuiasca viata de cuplu cu sexul de unul singur (intelegeti la cce ma refer...). Sta la tv sau calculator pana adoarme si diminea se trezeste ianintea mea si se uita la filme pt adulti. I-am spus ca nu consider ca e bine ceea ce face, dar... Nu-l inteleg
Nu ne-am certat, ca sa cred ca ar fiasta motivulsupararii lui.
In rest ma ajuta la trebri daca ii solicit asta (si daca vrea) si atat.
Dimineata plecam impreuna, ducem copilul la gradinita, apoi fiecare merge la servicu. El de la serviciu merge sa ia copilull de la gradinita, apoi vine sa ma ia de la serviciu sau ne intalnim pe drum si mergem acasa (sau la cumparaturi daca e cazul). Acasa el sta la tv sau calc si copilul se joaca, iar eu ma ocup de treburile casei (ma ajua si el daca il solicit, nu pot sa ma plang de sata).
Nu inteleg de ce se poarta asa.
Voi ce parere aveti si ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc
Raspunsuri
XIO spune:
Pai nu ai spus nimic despre cum e viata voastra de cuplu.
Tu te duci la el sa ii spui ca vrei sa faceti dragoste? Sau astepti sa vina el la tine?
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancasimona Buna iua tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca nu reusesc sa-mi inteleg sotul. Mai exact: suntem impreuna de 10 ani (casatoriti de 6)si avem un copil de 5 ani. De vreo 3 saptamnai insa, vine obosit de la serviciu (nu spun ca n-o fi obosit, ca nimeni nu vine odihnit de la munca),dar a inceput sa inlocuiasca viata de cuplu cu sexul de unul singur (intelegeti la cce ma refer...). Sta la tv sau calculator pana adoarme si diminea se trezeste ianintea mea si se uita la filme pt adulti. I-am spus ca nu consider ca e bine ceea ce face, dar... Nu-l inteleg Nu ne-am certat, ca sa cred ca ar fiasta motivulsupararii lui. In rest ma ajuta la trebri daca ii solicit asta (si daca vrea) si atat. Dimineata plecam impreuna, ducem copilul la gradinita, apoi fiecare merge la servicu. El de la serviciu merge sa ia copilull de la gradinita, apoi vine sa ma ia de la serviciu sau ne intalnim pe drum si mergem acasa (sau la cumparaturi daca e cazul). Acasa el sta la tv sau calc si copilul se joaca, iar eu ma ocup de treburile casei (ma ajua si el daca il solicit, nu pot sa ma plang de sata). Nu inteleg de ce se poarta asa. Voi ce parere aveti si ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc |
E de doar 3 saptamani dupa 10 ani si te panichezi? O avea omul o faza mai speciala, in care vrea sa fie singur sau sa incerce ceva nou. Lasa-l o vreme...
iulix spune:
Poate are o perioada mai tensionata la serviciu si asta e modul lui de a se descarca. Ce ti-a spus cand i-ai zis ca tu consideri ca nu e bine ceea ce face? (scz. daca e prea personal ce te-am intrebat )
mara26 spune:
Pai te-ai gandit sa te trezesti si tu dimineata devreme sa te uiti impreuna cu el la filmulete si sa il ajuti si tu cu ce poti? Poate sa te simti si tu bine daca are chef sa fie generos. E ceva foarte intim si conteaza in primul rand cum priviti voi sexul si intimitatea. Oricum nu mi se pare ceva deplasat decat faptul ca nu ti-a propus sa va uitati impreuna la filmulete.
Gabi_K spune:
dar seara cand adoarme copilul, de ce nu stresati si voi un pic arcurile de la saltea? Macar asa il obosesti bine, si dimineata poate doarme si el mai mult. Sau daca vrea, de ce nu va uitati impreuna la filme "deocheate" si il ajuti tu? Asta pt inceput, ca apoi sa vezi stelute si artificii
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
herra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
E de doar 3 saptamani dupa 10 ani si te panichezi? O avea omul o faza mai speciala, in care vrea sa fie singur sau sa incerce ceva nou. Lasa-l o vreme... Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
nu cred ca treaba cu statul la calculator si tv de unul singur e de 3 saptamani doar.
dupa mine cel mai simplu este sa-l intrebi daca nu vrea sa va uitati impreuna.
si cum de are aceasta noua pasiune...
chestii din astea; comunicare :)
numai bine iti doresc!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mirela0521 spune:
adik el de 3 saptamani nu te-a "cautat" in schimb se "rezolva" singur? mi se pare ciudat... barbatii cand vor sex cer, nu rabda/indura. daca a ales sa faca sex de unul singur si sa nu te "foloseasca" pe tine e destul de aiurea... nu am mai auzit asta pana acum!
da, am auzit de barbati refuzati, care nu primesc sex si se rezolva singuri (in lipsa de orice, ca suplinitor), dar barbat care sa nu ceara sex la nevasta-sa si sa prefere sa si-o faca singur...
cum adik el adoarme la tv sau calc seara tarziu? tu de ce nu il cmemi/ademenesti in dormitor pt o partida de amor din moment ce nu este destul de obosit incat sa se culce?
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Crinutz spune:
Unii barbati asteapta de la sotiile lor sa vina sa ceara :D....Altfel, nu fac nici o miscare. Se intampla in viata reala :((
popescudora spune:
Nu e normal. Si nu, barbatii nu au nevoie ca femeia sa se insinueze duios pe langa ei ca sa faca sex, stiu ft bine sa ceara si singuri. Nu ajunge ca femeia trebuie sa aiba grija de casa, de copii, de bunastarea sufleteasca a intregi familii, acum mai trebuie sa fie si nonstop o vampa pusa pe fantezii sexuale, ca sa n-o ignore barbatul?