Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 11
shtephy spune:
La multi ani Dragos ! Sa cresti mare ,sanatos ,voinic si fericit !
Alinus hai mai povesteste de voi
si voinicii ce s-au luniversat azi Matteo si Andrei
toate fetele ,sanatate multa ,multa bolnaviorilor !
simina_kin spune:
Avem voie sa le dam mazare la pitici????....i-as da si eu ca mie imi place mult!
Sambata imi iau masina de facut paine, ca sa pot onora comenzile de cozonaci pt Craciun (era azi la oferta in car4, da nu s-a putut..asta este)
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
shtephy spune:
Simina si eu am dat mazare motanelului .Ii place mult .Nu am observat sa il baloneze.
mergacioasa
Lili pentru mergareata voastra.
Dozz iupiiiii pt progresele Anei.
Dankutza m-am bucurat sa citesc vesti bune despre mami a ta si despre mancacioasa Pinky.
Monis sanatate lui tati R , de unde o fi adunat varicela asta?
Ce de petreceri au fost weekendul asta ,eu n-as avea energie pt asa ceva, abia fac de mancare pt noi.
Ava multumesc de sfat .Astazi m-am simtit bine ,n-am mai avut nimic .Dar din pacate ,se pare ca orice a fost a luat si Iustinut . A avut doar doua scaune ceva mai moi ,dar cu miros naspa ,spre acru. Deci de la asta si usoara stare subfebrila. Sper sa-i treaca repede.
fug ,somnic dulce
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Am savurat si noi zilele acestea frumoase, stand mai mult pe afara si testand noi locuri de joaca, prin IOR si Cismigiu. Era asa incantata piskotica mea!
Vreau sa spun si eu cu intarziere, e drept, un foarte calduros LA MULTI ANI pentru fulgusorii sarbatoriti zilele acestea si pe care i-am ratat: Rares de Krelia, Dragos si Emil de Ari, Maria (alias Lila) de Lili_a, pisoiasul scump Radu Tudor si Dragos de Alinush25! , sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii si impliniri!
Am admirat pozici frumoase de gazelute din Mangalia, iar rechinasa tot frumoasa e si la cheliutz!
Floricik, sper ca s-a vindecat Ema zburlita. LA noi functioneaza foarte bine urmatoarea reteta (pe care in ciuda ingredientelor Ana Maria o considera foarte gustoasa): orez fiert cu mult morcov, blenduit cu 2 masuri de LP. Face minuni la stomacel si il papa destul de bine.
Lili_a, am pus un semn de carte la retetele de tortulete bebelusesti, le voi incerca si eu in prealabil (sa nu las fata fara mancare taman de ziua e.
Monis, multa sanatate la tati de Santi si un Iulian puternic!
Sper ca e mai bine si gatutul, acuma ca stii ca nu e nici un cocobaur pe acolo
Lumi_R, imi pare tare rau sa citesc prin ce treci cu dulceata de Annabelle. Si Ana MAria are un ritual complex la masa, daca te iei dupa primele lingurite ai zice ca e satula bine merci si nu-i trebuie mancare in veci, dar m-am obisnuit sa-i dau jucarele, linguri, castronele, cutii de ceai etc etc ce mai e prin bucataria omului si uite asa se duce castronul cu mancare. Iar ca feluri nici nu indraznesc sa fac ceva mai alambicat ca-si face sila si le vomita. Asa ca mancam acelasi pireut obosit de legume cu carnita de pui/curcan (ca vita e cah) sau cu peste. Am mai avut succes doar cu spanacul gatit dupa reteta de pe site-ul dat de Lyly.
Dankutza, e o rasfatata Pinky cu atatea hainute si cadoute, dar nu merita oare puiutii nostri tot ce e mai bun? Multa sanatate mamei tale!
Ancutza, sper ca si partea a doua a petrecerii a fost reusita (ce tort ai mai servit?) si ca Sabinutza a fost mai de gaska decat la prima.
Am discutat si noi de tort (inspirata din discutiile de aici) si va fi o buburuza din marzipan uriasa Abia astept sa vad ce-o iesi.
Tina, sper ca Geo este mai bine. Zic si eu ca fetele, bine ca papa tzizti.
Multa sanatate si la fulgusorii nostri germani
Mai sunt o groaza de spus si povestit, dar mi se inchid ochii. Ma duc si eu la dormitorul unde sotul si fata dorm de ceva vreme
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
many_bani spune:
LA MULTI ANI
RENUS
SA NE TRAIESTI, SA CRESTI VOINIC SI SANATOS
Mami de Renus sa va traiasca micuta comoara si sa va lumineze viata si repede, repejor sa vina si bb2
mami de Vlad (29.10.2009)
coquelicot spune:
Renus, luptator pentru cauze drepte, generos si saritor ca mami
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
laviniablaga spune:
Buna dimin eata!
Am intrat fugitiv, sa ii urez, dragului, nostru Bubu, alias Remus, alias Renus, un LA MULTI ANI din toata inima, iar Ralucai, ii doresc sa aiba parte de tot ce e nevoie sa isi poaa imlini dorintele,atat ale sale, cat si ale celor dragi. Sarbatoritilor pe care -am ratat, le urez de asemenea sa fie sanatosi, sa creasca frumos, si sa fie mereu inconjurati de iubire!
Eu va scriu de pe patul de spital, inca sunt internata, incerc sa pastrez sarcina...dar e greu, ca nu am voie sa fac nic un pic de efort. Imi e tare dor si de Rares..., care e acasa cu mama...
Ca sa nu uit, le urez tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor, si celor care isi serbeaza ziua de nume astazi! Va pupacesc, si va imbratisez cu drag!
laurairina13 spune:
La multi ani Gabriele, Mihaele, Mihaili si Gabrieli ! Sa fiti sanatosi si voiosi mereu ca azi!
Remus Sa cresti mare, sanatos si sa primesti cadoul cel mai de pret: o surioara!
Lavi, te pup tare, sa stai cumintica sa creasca samburica mica in burtica! te cred ca iti e tare dor de Rares
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
lylyana.ion spune:
LA MULTI ANI REMUS !!!
Sa traiesti Bubu Renus sanatos, fericit si implinit, sa iti bucuri parintii toata viata!
luniversatilor Matei si Laura
Sfintilor ce se sarbatoresc astazi!!!
Lavi, sper sa vii cat mai repede cu vesti bune!
Dana, Laura, Flo, sanatate puilor!
all
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
laurairina13 spune:
Ia sa urez eu tuturor sarbatoritilor individual un mare LMA:
Gabriela by Marijan
Mihail by Dymomo
Mihai by Ali
Mihai by Krelia
Gabriel and Mihai by Ava
Gabriel by Evy
Gabriela by Fdaniela
Mihai by Lauradi
Mihamora
Broscutza aka Mihaela
mai sunteti bre Mihaele, Gabriele pe aici??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu