Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
La multi ani Dragos! Alinush sa-ti traiasca puiutii frumosi!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Dankuta Mai, cum faci tu de gasesti asa chilipiruri misto? ca io cand prind o reducere zic ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior, la Afi ultima oara cand am prins reduceri la hainute am lasat vreo 8 milioane, e adevarat ca am facut 2 drumuri si am incarcat sacosele, dar totusi... |
Sicera sa fiu cam vanez ofertele. Nu cumpar decat daca sunt oferte pentru ca eu consider ca hainele din Ro sunt prea scumpe. De abia la reduceri merita sa le ai, altfel...
In alta ordine de idei, noi suntem ultimii care am facut copii. Asa ca ne-am procopsit cu haine de pe la toti: verisoarele mele, o mamica de la scoala, o vecina, plus hainele lui Zbuciumix. Sa nu mai pun la scoteala cate hainute ii cumpara nasica ei. Astfel incat am haine deajuns. Nunai ca ii mai iau si eu pe langa. Nu ma pot abtine. DAr ii cumpar, numai cand sunt reduceri si numai daca imi plac.
Apropo, cand incep reducerile la hainele de copii?
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Gabitza si Ariadna
Astazi m-am intalnit in parc cu taticul cu tricicleta dubla. Am "sarit" pe el cu intrebarile. A luat-o din Dragonul Rosu, cladirea numarul 6, care, cica este numai de jucarii. A costat 150 lei.
Sper sa va fie de folos informatia.
Dana, mama lu' Pinky
laura - andreea spune:
nu pot zice decat atat:
La Multi Ani Dragos!
Giulia are aceleasi simptome ca si David, maine si nu stiu pana cand iar stam acasa! Partea naspa este ca m-a luat si pe mine o durere de gat....
Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor!
poze
dankutza spune:
Am uitat sa spun. Sunt fara barbat si fara tata pentru copil pentru o saptamana. A plecat la triburile germanice.
Dana, mama lu' Pinky
cristina_boc spune:
BUNA SEARA FULGUSORI!
Am intrat sa va spun Noapte buna si Somn usor fulgusorilor.
Sper ca saptamna viitoare sa pot intra mai des.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Gabitza si Ariadna Astazi m-am intalnit in parc cu taticul cu tricicleta dubla. Am "sarit" pe el cu intrebarile. A luat-o din Dragonul Rosu, cladirea numarul 6, care, cica este numai de jucarii. A costat 150 lei. Sper sa va fie de folos informatia. Dana, mama lu' Pinky |
multu de info
studiez cum sa fac sa ajung acolo sa arunc un ochi...sau sa deleg pe cineva..
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Dragos!!!
Sa fii sanatos,norocos si cumintel,pui scump!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
gabitza35 spune:
si acum buna seara
La multi ani Dragos de mami Alinush !
LumiR, sa stii ca si mucosii se stramba mereu la prima lingura de mancare, fie acra, fie dulce, dar cum deschid gura la urmatoarele, inseamna ca-i ok. Eu nu mananc acru, sunt genul care mananca tot cu smantana, cred ca si fasolea as manca-o asa.Din motivul asta nu crec ca mananc intr-un an de zile 10 sarmale, si alea inecate in smatana si numai in deplasare cand nu prea am ce face...varza acra sa nu aud...nici murata.In schimb inghetata preferata e cea de lamaie, sucul la fel....acum si berea e cu lamaie...Acum nu stiu daca se mosteneste preferinta pt un gust anume, cred ca mai degraba se "educa" la varsta asta.
Meniul de azi
10 ananas, mar, banana
14 mazare cu piept curcan si iaurt cu cereale si niste bucatele de dovleac copt
18 iaurt simplu
Am fost la o petrecere de copii, ei cei mai mici , sarbatorita facea 6 ani.Foarte cuminti, s-au jucat, au explorat tot, busilat peste tot si stat la toata lumea in brate.Foarte fascinati de artificiile de la tort
Se anunta 3 dinti noi la noi : 2 asteapta Eva, 1 Dragos..sper sa iasa usor.Dragos, de cand cu dintii astia a devenit super balos si s-a umplu de bubitze pe langa gura.Il tot dau cu niste cremute de la Avene, dar nu se vede vreun regres
ma duc la nani,NB
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
simina_kin spune:
Buna seara fetele!
Spun si eu La multi ani ! sarbatoritilor de ieri si de azi!!
Asa frumos a fost wnd-ul asta, cu vremea asa placuta, am stat mai mult pe afara cu fata mea mergacioasa....Ne plimbam inca cu hamul dar cred ca in curand nu-l vom mai folosi, nu ca l-as folosi prea mult si acum, dar pt linistea mea este acolo
Sa va pov 2 faze
1.Aseara am iesit la plimbare, si am ajuns la magazinul cu jucarii care fusese dotat in timpul dupa-amiezii cu instalatie in geam......doamneeeee, sa fi vazut fericire pe fimea, ce tipa de fericire si batea cu manutele in geam sa "prinda beculetele"
2. azi am fost in parcul Vacaresti la locurile de joaca .A fost fimea cea mai fericita fetita de pe lume......am dat-o in toate chestiile alea adecvate varstei ei, s-a pupat cu alti copii, apoi a mers o groaza prin tot parcul.....ne-am simtit minunat toti 3.Am ajuns acasa si am dormit 3 ore..toti 3
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!