Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
biaz29 spune:
Lullaby, voiam sa-ti multumesc pentru sugestie. Ma bucur sa te vad online. E mai frumos forumul cand apari tu.
Si eu l-am adormit pe Mosorel devreme, pe la 8 si acum deja se foieste.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Lullaby_2009 spune:
Bia sper sa-ti fie de folos!
Multumesc, esti mult prea draguta.
Legat de petrecerea noastra, ai ajuns la fix, tocmai se faceau invitatiile la dans.
biaz29 spune:
Uka, spune sincer, la ce agentie matrimoniala i-ai gasit? Ca sunt oameni special, cu suflet mare si fac cinste profesionistilor care v-au adus impreuna. (Trebuia sa pui si tu o bulinuta macar semi-rosie peste linkul ala ca m-a luat prin sur-prindere.
In alta ordine de idei, eu sunt chiar mai curajoasa in ceea ce priveste garderoba Carinei. Daca as fi doar putin mai mica (doar cu vreo 45-50 de kg ) m-as imbraca personal cu toaletele ei superbe. Dar asa, a scapat.
_
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Bia sper sa-ti fie de folos! Multumesc, esti mult prea draguta. Legat de petrecerea noastra, ai ajuns la fix, tocmai se faceau invitatiile la dans. mami fericita de Alex |
Adica vrei sa zici ca ai ramas singura in ring si te bucuri ca m-ai prins pe mine...
_
biaz29 spune:
Ralukaaaaaaaa, unde esti?
Multumesc mult pentru linkul la cartea de bucate. Are multe idei faine. Sper sa am timp si eu sa incerc ceva, dar nu saptamana asta, ca am un program crima si pedeapsa la un loc.
_
andraiulia spune:
Va pup!!
Suntem bine...cea mai recenta realizare este mersul!!Merge singurica. E tare dulce!! De doua saptamani facem si la olita. Din prima. Din astea.
Voi? Luto, ce mai face puiul frumos tare? Ca voi mergeti de mult, din cate imi amintesc eu.
Lullaby, poate ne vedem in parc, ca acum suntem mai aproape. Iesiti? Nu chiar acuma....
Lullaby_2009 spune:
Alexutu tot de pe la 8 doarme, dar s-a trezit deja de vreo doua ori, o data cred ca am fost si eu de vina ca am ascultat la casti un pic mai tare noua melodie a Andrei (pe care nu mi-o pot scoate nici acum din minte ... la la la ) si acum cateva minute cand nu m-a simtit langa el. noaptea ma cauta si daca sunt langa el, ma ia in brate, daca nu ... ma cheama.
Lullaby_2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Adica vrei sa zici ca ai ramas singura in ring si te bucuri ca m-ai prins pe mine... _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Mai e un domn care inca isi cauta partenera, dar eu m-am dat lovita.
andraiulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
ma bucur mult ca ne-ai gasit! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Si noi ne bucuram ca v-am gasit. Mai mult eu, ca dansa sforaie.
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Va pup!! Suntem bine...cea mai recenta realizare este mersul!!Merge singurica. E tare dulce!! De doua saptamani facem si la olita. Din prima. Din astea. Voi? Luto, ce mai face puiul frumos tare? Ca voi mergeti de mult, din cate imi amintesc eu. Lullaby, poate ne vedem in parc, ca acum suntem mai aproape. Iesiti? Nu chiar acuma.... Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Felicitari! E fetita in toata regula! Mari realizari!
Ne vedem, sigur, maine chiar vroiam sa ies in parc daca e frumos afara. Unde iesiti voi sa va plimbati?