Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
fetele cu ziua1

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragele mele
-ici pentru gagici
sa aveti un w-end frumos, insorit si calduros

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata feteleeee.....azi sunt happy

dupa 42 de zile de intarziere declar in sfarsit z 1...am scapat de stres momentan. acum ma rog sa imi curga calumea si pe 15 cred 100% ca facem hsg
sper din suflet sa fie bineeee

Paula colega mea de suferinta felicitari si tie pt z 1

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

hai fetele cu ziua 1 de saptamana asta....presimit eu k macar una din noi pana de sarbatori o sa ramana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna fetele!Eu sunt f suparata,aseara am ajuns la urgenta cu o colica biliara si m-a programat luni ptr operatie.Sunt un pic speriata dar sper sa decurga bine totul si sa nu am probleme.Mi-a spus chirurgul ca am o infectie biliara si de asta nu raman insarcinata.Mi-a spus ca o sa vad eu cat de usor o sa raman insarcinata dupa operatie si atunci n-o sa mai imi fac griji ca nu pot duce sarcina la bun sfarsit din cauza greturilor.

Va pup si va doresc un we placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

Buna fetele!Eu sunt f suparata,aseara am ajuns la urgenta cu o colica biliara si m-a programat luni ptr operatie.Sunt un pic speriata dar sper sa decurga bine totul si sa nu am probleme.Mi-a spus chirurgul ca am o infectie biliara si de asta nu raman insarcinata.Mi-a spus ca o sa vad eu cat de usor o sa raman insarcinata dupa operatie si atunci n-o sa mai imi fac griji ca nu pot duce sarcina la bun sfarsit din cauza greturilor.
Va pup si va doresc un we placut!

cristina

si eu am probleme cu bila destul de des...greturi,rau de la mancare grasa da nu mi-a spus niciodata vreun dr sa ma operez...chiar crezi ca e necesar? ai pietre la bila?eu stiu ca doar atunci se opereaza...vezi sa nu ti-o scoata ca e o mare idiotenie. daca te operezi sa te operezi laparoscop. am operat-o pe bunica-mea acum cativa ani si a fost super ok. eu zic sa mai ceri si alta parere

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

aaa si eu stiu ca greturile din timup sarcinii nu se datoreaza bilei.

ai grija de tine

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

bella,am cerut mai multe pareri.sunt la a doua internare de urgenta si am o infectie urata care poate da oricand in septicemie,deasta vrea dr sa o scoata ptr ca am luat f mult antibiotic si infectia e tot acolo.cat despre greturi ce sa-ti spun este nasol sa ai greturi si de la bila si de la sarcina.am o prietena care nu a putut sa tina sarcina ptr ca au terminat-o greturile si la 8 saptamani a trebuit sa faca intrerupere si dupa sa se opereze.acum are un baietel de 3 luni si sarcina a dus-o fara probleme,cu ceva greturi dar suportabile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

bella,am cerut mai multe pareri.sunt la a doua internare de urgenta si am o infectie urata care poate da oricand in septicemie,deasta vrea dr sa o scoata ptr ca am luat f mult antibiotic si infectia e tot acolo.cat despre greturi ce sa-ti spun este nasol sa ai greturi si de la bila si de la sarcina.am o prietena care nu a putut sa tina sarcina ptr ca au terminat-o greturile si la 8 saptamani a trebuit sa faca intrerupere si dupa sa se opereze.acum are un baietel de 3 luni si sarcina a dus-o fara probleme,cu ceva greturi dar suportabile.

cristina

ce aiurea :( sincer nu am mai auzit pe nimeni cu infectie la bila...da cum ai facut infectie? doamne fereste sper sa nu fie cazul.
eu a veam intr-un timp noroi la bila, da sa drenat singur. acum e curata da mi-am dat-o si eu peste cap sapt asta cand mi-a fost rau.
iti tin pumnii sa fie ok operatia si sa iti revii rpd

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello si de la mine

eu m-am mai inviorat un pic...dar tot mai dau tarcoale la butoi, sper sa imi treaca de tot.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput