Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nerama mie cand mi-a dat dr de facut prolactina, era ora 5 dupa-amiaza..si m-a trimis direct la clinica sa imi ia sange. iti dai seama k eram mancata la ora aia.
chiar nu inteleg ce treaba are una cu alta..pana la urma e ceva hormonal nu are treaba cu mancarea.

Katy, Annare imi pare rau pt z1

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

nu imi place atmosfera asta de pe aici
inainte se scriau si 2 cap intr-o zi..si acu abia abia un captitol la 2-3 zile
ca sa nu mai zic k toate ati cazut in butoi.
pai ce inseamna asta fetelor????
unde va credeti aici???
din cate imi aduc aminte, aici sunt aspirantele optimiste. sa nu e asa???

hai nu enervati graviduta, k ma supar
vreau mai mult optimism

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

am intrat sa va salut!
Nera ti-a trecut raceala?
si eu stiu la fel: prolactina, se face à jeun (pe nemancate), de preferat intre orele 8-10 a.m, si se evita recoltarea in conditii de stress ...stimularea mamelonara creste valorea prolactinei.
Katy, Annare imi pare rau pentru Z1

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

bebelu mie asa mi-a zis dr endocrinolog si am facut de destule ori prolactina ca am avut ceva probleme cu ea, fiind cam mare...

mika mea mi-a trecut raceala doar mai am nasul putin infundat... atat cat sa para ca sforai noaptea
ti-au iesit analizele bune nu vrei sa ne faci o surpriza luna asta??

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

nerama..chiar nu stiu..nu ma pricep.
eu am facut doar o data cand aveam intarziere deja de 2 luni si mi-a dat sa fac. pt ce? habar nu am dupa ce mi-a declansat mentruatia, mi-a dat de facut alea de z14 si 21. la care am mers tot asa dupa-amiaza, deci mancata si bauta. si au iesit bine rezultatele.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

gata eu va las
va urmaresc din umbra, chiar dc nu intru zilnic sa postez. dar sunt la curent cu tot ce se intampla

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

bebelu poate mie mi-o fi zis sa fac prolactina in conditiile cele mai stricte ca stia ca e mare si astfel sa elimine orice factor care ar fi inflentat rezultatul... daca prolactina e buna si eu ma gandesc ca iese buna la orice ora, dar la mine era nebuna la cap ca era mare rau... macar bine ca nu imi influenta ovulatia

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cu prolactina asa e,trebuie pe nemancate,fara cafea sau sucuri si trebuie sa fii treaza de cel putin 2-3 ore(asa mi s-a spus la laborator).Pt celelalte hormonale nu conteaza doar la prolactina!!!

multi tuturor!!!

Noapte buna!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Declar in sfarsit Z 1
48 de zile mi-a tinut de data asta
-icei tuturor si o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

neata...paula suntem cam multe saptamana asta cu ziua 1..cine stie poate o sa avem un cadou frumos de sarbatori...pup la toate

Mergi la inceput