Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Nafi hai ca o sa fie totul bine, ai sa vezi

Rox super caietul lui Ivan, f fain!!! Parca ar fi al unui copil in ultimul an de gradinita, imi place tare mult cum se lucreaza acolo ! Pupam Ivalelul

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andra multumesc mult . recunosc ca eu ii calculez progresele ca si cum ar fi nascut la termen...si mi se pare mototol rau fata de ce vad pe aici. pe fetita bumbitzei parca am vazut-o mergand rapid de-a busilea. pai al meu nu va avea viteza asta nici la pubertate cand va alerga dupa fete
roxana stai mama calma ca iti reparasi greseala cand zisesi ca le infige doar din greseala, ca altfel eram cu copilu la neurolog acu ...asa stau nitel mai relaxata mai ca imi vine si chefu de portocale din nou .
alinasper sa fie totul ok si sa se rezolve usor problema ta...eu nu ma pricep ca bagai cezariana asa ca nu am ramas cu alte urme in afara unei dungi de-a curmezisu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of nafi ma speriasi! prolapsul nu.i nimic grav nici vaginal , nici rectal, ma rog, eu ma gandeam la un papanicolau iesit aiurea doamne fereste!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

of nafi ma speriasi! prolapsul nu.i nimic grav nici vaginal , nici rectal, ma rog, eu ma gandeam la un papanicolau iesit aiurea doamne fereste!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

ma bucur sa aud ca nu-i nimic grav. ca eu ma port acum de zici ca tin un ou intre picioare

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ce va mai plac portocalele,nebunelor!Vad ca toata ziua ati stat cu PULPA de la portocalele mele in gura.Nu v-ar fi rusine sa va fie!!!
Ioana fata deci tu dai kiwi la copil?Ca doar amandoi is de-o seama.ia sa bag si eu fara seminte(si mai ramne un rahat din fruct dar hai).
Roxy fata daca isi face branzica pune-o sa blenduiasca si legumele si te-ai scos.
Irina lasa copilu'in pace.Baietii cica-s mai putori.ca al meu care la 6 luni si ceva nu statea in fund si m-am pus cu bata pe el si l-am pus intre perne zilnic .Intr-o saptamana se si ridica singur dar nu-ti spun ca acum cand se trezeste nu mai tzipa ci se ridica in fund pe blat si face nefacute.
Oanka tu nu aveai voie sa citesti postul meu daramite sa mai si razi la el.Tu esti nevasta de preot fomeie serioasa!!!

ma bucur ca v-am inveselit .doare e sezonul portocalelor,nu?
Meniul de azi
dimi=1/2 banana+1/2 PORTOCALA cu PULPA+ para+cereale
pranz=orez+legume verzi+peshte
cina=branzica+iaurt+ardei+un fir de marar

LAlessandra zici ca pot da copilului ricotta?Noua ne place mult si cred ca si lui i-ar placea.
de la ce varsta pot introduce lintea?Stiu ca e bogata in fier chiar daca baloneaza nitelus .care e mai buna?cea verde sau cea rosie???
Ce a patit Alina????????????????????????
Hai ca va tzuc .

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, felicitari lui Ianis!!! Gata, ai baiat mare, poate sa fuga dupa fete!
Bluekidoo, bravo Taniei pt progrese. Asa e, ei invata cate ceva in fiecare zi, am observat si la Mara.
Asteropi, multa sanatate!
Roxana, am vazut pozele cu Sivana, e o scumpa ca de obicei, dar in cele cu tinuta aceea gri e...no comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ellanik, Roxi, mi-a spus ca ii pot sa RICOTTA, STRACCHINO, ROBIOLA, PHILADELPHIA.

Din iaurturi a zis sa fie din cele cunoscute, cu fructe omogenizate, deci nu bucati.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ella, mama, care e lintea?...ca eu habar nu am

edit
am citit acum pe net...da eu nu am mancat asa ceva, sunt de la tara, da mama nu punea de-astea. Nu stiu sa iti zic ce si cum. Noua ne-a introdus putine legume, asa ca nu ma agit inca.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello,

Ella uite ce zice in cartea din care ma inspir eu la leguminoase:
Se introduc de la 8 luni, primele fiind mazarea verde ,lintea si nautul.
Acestea se inmoaie 8-12 ore, se scurg de zeama si apoi se fierb suficient (lintea 30-60 min, mazarea 30-40 min, nautul 3 ore).
Dupa ce au fiert bine, se paseaza fierbinti.
Este important sa fie leguminoase culese in anul respectiv, nu mai vechi de un an.

Reteta Piure de linte:
50g linte, o ceapa mica, 1 cartof, 1 morcov, 1 ardei mic, 1 ling suc rosii
Legumele si lintea se fierb 30 min,se strecoara, apoi se paseaza, se adauga suc rosii si putin din seama de fierbere. La final se poate adauga si o lingurita avocado pasat.

Pupici si pofta buna cui incearca, Si eu vreau sa cumpar linte, sa-i fac copilei.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Mazare stiam si eu ca se poate da pe la 8 luni (eu am congelat cateva paharele), dar mai avem cale lunga pana acolo, o sa i-o introduc mult mai tarziu.
Ne-am vaccinat si noi azi, avem 7.700 g si 69 cm, a recuperat ceva din stagnarea din ultimele doua luni.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput