Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

artu, "planeaza" si la mine o clatita

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Moamaaaa,sa vina sotul acasa si ma apuc si eu,deja am coborat in pivnita dupa dulceata de capsuni,visine si prune

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

cris, eu cu 2 copii nemultumiti pe langa mine n-am mai avut nicio rabdare sa vina sotul, le-am executat si le-am si mancat .

hai ca vin eu la tine sa le arunc in aer, tu desfa borcanul de dulceata de visine

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor...offtopic
imi puteti recomanda un/o dr.buna pt fertilizare in vitro cu o rata de succes mare?
ma int pt nasa mea kre are 2 extrauterine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

artu, "planeaza" si la mine o clatita

Moamaaaa,sa vina sotul acasa si ma apuc si eu,deja am coborat in pivnita dupa dulceata de capsuni,visine si prune

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

cris, eu cu 2 copii nemultumiti pe langa mine n-am mai avut nicio rabdare sa vina sotul, le-am executat si le-am si mancat .

hai ca vin eu la tine sa le arunc in aer, tu desfa borcanul de dulceata de visine

Traiesc in Orasul Alandala
Eheee.eu trebuie sa fac pentru 2 familii,nu scap asa cu 1 cu 2
Mi s-au mai si lipit primele,bn ca a venit wonder husband to rescue me
Vivela te astept
Am vazut acu cv timp un filmulet cu *prima clatita a mazarichiilor",le-o fi dat clatite din astea clasice,cu ou?
Sa-i dau sa guste si lu nea'Sebi?

Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polixenia_35 spune:

Fetelor va salut si ma prezint! Sint si eu mama de o floricica de liliac nascuta in 7 mai 2010. Imi faceti si mie un locushor intre voi ca am multa nevoie de sfaturile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polixenia_35

Fetelor va salut si ma prezint! Sint si eu mama de o floricica de liliac nascuta in 7 mai 2010. Imi faceti si mie un locushor intre voi ca am multa nevoie de sfaturile voastre
Bine ai venit.Sedere cat mai lunga si activa

M-am gandit mai bine...nu-i dau,are si faina din asta cu gluten,ou cu albus si galbenus...mai bn nu..ii mai bag o portie de brocoli dc pofteste
Edit:imi uitasem scrisul naibii

Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Polixenia , bine ai venit in sanul familiei!! si sa iti traiasca floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

July mersi pt. info ref biberoane Tommee.
Problema ca Eva trage din canuta cu cioc pe care i-am luat-o, dar nu inghite. Ii curge pe langa gura. Cred ca trage in joaca, nu ca sa manance.
Eu am sterilizat canuta, chiar daca pe ea scrie ca nu se sterilizeaza. Sa fie o problema daca am sterilizat-o. Oare este toxic plasticul?

Bia Nici el nu reuseste sa se tarasca. Nici Eva ! De maine intru in training cu ea. Ii pun o paturica pe jos si ii pun jucariile mai la distanta sa ajunga la ele. Pana acum o tineam in pat. Dar cred ca este cam moale si ii este greu sa se tarasca acolo.

Polixenya - bine ai venit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Citat:

PS:Nico nu mai "vorbesti" cu noi?
Gabitza1977 ,Ancutzicab?Restul fetelor!!!!!!!!!

Cris, ! Multumim de intrebare, tot timpul pe aici, fereastra de DC e deschisa non-stop iar F5 e prietenul meu. Doar ca am fost intr-o faza mai degraba pasiva decat activa, nu stiu ce am. E drept ca am si la ce ma gandi - ne mutam peste trei saptamani, si mi se invart in cap mobile, lavabile, laminate si alte cele...
Promit ca voi incerca sa fiu mai activa si sa ma bag in seama mai des!

Va pup pe toate si va transmit un gand bun tuturor - fie el de Casa de piatra, de La multi ani (atat pentru bebei cat si pentru mamici sau cupluri), de sanatate sau felicitari pentru progrese.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Polixenia, bine ai venit!! Te asteptam cu povesti si intrebari pe aici si poate ne spui mai multe despre puiul tau, cum te descurci, cum iti este, daca intampini ceva probleme.

Theoooooo, iar te chem la apel!!! Si vad ca lipsesti de multa vreme!fetelor, hai sa o strigam in cor, poate ajunge strigatul unit pana in Grecia.

Mandra mea aseara a descoperit rasuceala pe burta in patut! Pana acum nu s-a sinchisit sa isi miste funduletul lenes. Acum insa, de nu exerseaza...toata ziua a facut miscarea, se pare ca ii place ca ii iese.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ARTU am si eu o nelamurire....ai spus ca legumele se aburesc pt a scapa de nitriti.....atunci supica cum se face???? eu pur si simplu fierb legumele si-i dau zeama sa o pape....

super filmuletele cu mazaricile.....as vrea si eu filmulete as cu tony a mea....dar nu ma pricep din pacate....felicitari carla!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput