Saruri de rehidratare

Saruri de rehidratare | Autor: ami_84

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Fetita mea de 8 luni a facut diaree zilele trecute cand i-am introdus suculetul de porocale. Ca sa fiu linistita, i-am facut si analize, care au iesit bine. Doctorita noastra pediatra mi-a recomandat regim alimentar, ceai de menta si in loc de LP, milupa HN. Acum, eu citisem pe undeva de niste saruri de rehidaratre insa ea, nu a spus nimic. Da stiu ca tb sa o intreb pe ea, dar e genul expeditiva la telefon si ma enerveaza chestia asta uneori. Asa ca, imi poate explica cineva va rog la ce sunt bune/folositoare aceste saruri de rehidratare? Mulumesc anitcipat de raspunsuri.

Irina (8 martie 2010)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu stiu ca se dau dupa ce au o perioada de voma sau diaree si nu tin in burtica apa sau ceaiul.Se folosesc exact pentru ce se spune ca sunt adica rehidratare.Daca s-a oprit diareea e in regula, nu mai are nevoie de saruri.
Noi am patit cu putina diaree de la fructele cu coaja si ne-a recomandat doctorita pliculete de biotics baby.Ajuta intestinul f bine si chiar jumatate de pliculet de smecta.
Ai grija cu sucul de portocale e putin cam acid pentru stomacelul lor.
Multa sanatate

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Daca diareea a fost de scurta durata sau s-a incheiat, n-ai nevoie de saruri de rehidratare. Se dau pentru mentinerea sau refacerea echilibrului electrolitic in cazul deshidratarii (prin diaree, varsaturi, sau pt cei afectati de canicula etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Exista saruri de rehidratare de la Humana,se numesc HUMANA ELEKTROLYT.Acestea compenseaza rapid pierderile de apa si electroliti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ami probabil ca pediatra nu a considerat-o deshidratata sau cu risc, din consult (daca s-a uitat la piele, la burtica etc); Probabil ca a fost doar nu episod si nu pune probmele;
Bafta cu diversificarea!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

cand am avut probleme cu burtica piticilor mei mi-a fost recomandat debridat pt reglarea intestinala. pe noi ceaiul de menta si laptele fara lactoza nu ne-a ajutat absolut deloc. mai degraba a ajutat mucilagiul de orez. biotics baby l-am folosit mai mult ca pansament pt stomac atunci cand luau multe medicamente (2-3 antibiotice in decurs de 1 luna de zile) sau in cazul varsaturilor repetate.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Multumesc pentru raspunsuri dragi mamici. Intradevar nu a tinut mult ca am trecut-o urgent la regim, si de aici probabil nu s-a deshidratat. A! Si nici nu a avut varsaturi. Pe unde mai citisem de saruirle astea scria si de varsaturi.
Multa sanatate tuturor!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput