Ganduri bune

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doina , asa zice, da. Mi-a trecut. E si aerul uscat noaptea, o sa pun un vas de apa .

Copiii bine, azi a venit mama, a reinceput scoala, Sofia e mai ok, Ghoerghe a fost suparat pe mine 10 zile, apoi dupa prima convorbire aproape ca a plans, da s-a tinut tare, acum e ok, stie ca mama a plecat sa ii aduca un cadou mare si frumos, asa zice la toata lumea.

Multumesc Mari, Lady

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Sabina, cum te simti azi?

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sabinel, ma gandesc la tine, daaa????

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Sabina, si eu ma gandesc la tine si iti tansmit toate gandurile mele bune.
Iti doresc sa fi puternica si sa treci cu bine peste tot.
Multe imbratisari din partea mea.
Cu mult drag,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabinescu, o inima mare pentru maine!
Si dupa aia poti sa zici ca ai facut juma' de drum!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multe multe ganduri bune si de la mine!!

Mergi la inceput

pis, sunt bine vad, trebui insa sa am grija sa nu obosesc, am senzatia ca fiind asa multe de vazut/facut aici sunt si "obligata" sa merg peste tot, dar uit ca am venit pentru altceva de fapt :)

Va pup, da, maine la loc comanda!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Sabina, tu nu ma cunosti deloc, eu te-am mai citit pe la unele subiecte(pe vremea cand mai frecventam DC) si mereu ma gandeam ce norocosi sunt copiii tai, ca au asa o mama grozava.
Ziceam de vremea cand mai intram pe aici, pt ca n-am mai facut-o de mai mult de 1 an jumatate. Am fost ocupata cu o boala urata, am fost ocupata sa ma fac bine si am reusit. Asa cum o sa reusesti si tu!

Stiu ca acum e greu, poate chiar foarte greu, ca ti se pare, cateodata, ca e o situatie fara iesire, ca nu se mai termina...Stiu asta foarte bine pentru ca si eu am trecut prin 8 sedinte de chimio, cu tot ce presupune asta. Trebuie sa ai mare incredere ca e o stare temporara, ca o sa se termine si totul o sa fie bine.
Eu daca ma uit acum in urma, imi dau seama ca numai Dumnezeu mi-a dat putere sa trec prin tot calvarul. Sa ai credinta si increderea ca o sa te faci bine si chiar asa o sa fie.
Rugaciunile ajuta foarte mult, pentru ca Dumnezeu nu intoarce spatele nici unuia dintre noi, cand ii cerem ceva. Rugaciunile tale, ale familiei,ale prietenilor, ale celor de aici, toate sunt foarte importante. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Stiu ca maine ai tratament si o sa fii in gandurile mele, dar azi m-am gandit sa postez ca sa te incurajez, sa stii ca te inteleg. Si eu am fost incurajata de oameni care au trecut prin asa ceva si imi facea tare bine sa vad ca exista viata normala dupa cosmarul asta.
Sa fii curajoasa si o sa te faci bine. Atata energie pozitiva pe care o primesti numai de la fetele de aici, e suficienta sa mute muntii, d-apoi o amarata de boala?!

Sa te vegheze Dumnezeu si sa-ti dea putere sa treci peste toate!

Inca ceva, daca poti, tine-ti copiii departe de toata framantarea ta...fizica, psihica etc. Asta iti spun din experienta, fiica-mea e de varsta apropiata cu a ta si a suferit cumplit pentru mine si langa mine.

Mergi la inceput

Evora, sa fii sanatoasa si sa nu mai ai de-a face cu spitalul decat la control! Doamne ajuta!!

Da, e greu cu copiii, cea mare e mare, stie, intelege, cel mic din fericire stie ca am plecat pt cadouri.
De asta am si preferat de exemplu in vara sa stau singura in Bucuresti pt tratamente, sa nu ma vada in ultimu hal....chiar daca atunci cand am ajuns la Busteni eram destul de rapusa, dar macar trecusem hopul.

daaa, azi e a doua tura, ma duc cu incredere, e posibil sa se scurteze chiar la jumatate din timpul primei perfuzii, ce bine ar fi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Te imbratisez si ma gandesc la tine azi, Sabina!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput