Ganduri bune
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Pana acuma sunt bine, doar ca parca parca ma incearca o raceala, asta e complet interzis in tratament..., asa ca o alung vitejeste.
Cortizonul mi l-a redus la jumatate si dupa astea 3 zile vad ca sunt ok. Doamne ajuta, dr de aici zice ca vrea sa ma scape repede de el.
N-am cuvinte sa va multumesc, imi folosesc foarte mult incurajarile.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anca_a spune:
Ce mesaje frumoase!!!
Sabina, zilele astea imi indrept toate gandurile bune spre tine. Te imbratisez cu mare drag.
Sabina spune:
aa.
azi e cam ceata, sunt un pic ametta de la scaderea cortizonului, asa ca ma mai domolesc si stau cumintica, ca numa maine nu-i miercuri :)
Cum mi-am alaptat copiii
pisi-pis spune:
Da, Sabina, stai cumintica, mai e foarte putin. Cate perfuzii au mai ramas? Banuiesc ca faci una pe zi, nu?
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
Sabina spune:
nuuu, fac una pe saptamana. Sunt 4 cure in total, mai am 3. E un medicament f puternic asta, undeva in zona chimio, dar nu e chimio, ci altceva, contra anticorpilor, ma rog, e greu de explicat.
(daca vrei neaparat,desi nu te sfatuiesc :P, google Rituximab)
Cum mi-am alaptat copiii
pisi-pis spune:
Off, m-am lamurit. Saracuta de tine. Oricum, capul sus, ai trecut cu bine de prima doza, care ziceai ca-i cea mai problematica.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
My_Lady0091 spune:
un buchet de ganduri bune!
sanatate!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Multe , multe ganduri bune si tot ce vrei tu si sa te faci repede bine.
ma gandesc mereu la tine.
Marilena si Mara Augusta
fdoina spune:
am citit si eu gugalul si zice acolo ca e posibil sa te simti racita dupa perfuzie :)
copiii ce fac?