Ganduri bune
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
1. sanatatea e stationara, nu stie de ce sunt ametita. analizele sunt in continuare mai proaste dcat inainte de tratament, la fel ca cele din bucuresti.
2. ajuns cu bine la bucuresti, direct la concert, la conservator unde mi s-a cantat o piesa cu f mare succes
3. am pierdut (eu sunt de vina) inainte de concert ,portofelu cu bani, card si, cel mai nasol, E CARD, adica ala de sanatate din Austria.
sunt terminata de suparare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
stati asa...ca l-a gasit nenea in taxi, si care nenea acu nu mai rasp la tel, a sunat la o doamna a carei carte de vizita o aveam, nu am putut fi contactata eu pt ca aveam tel inchis la concert....da Doamne sa se rezolve maine!!!
V-am zis ca am avut cele mai multe aplauze? daca mi-ar trece ameteala ar fi super.
Cum mi-am alaptat copiii
mihaela_s spune:
Sabina te imbratisez! Felicitari pentru aplauze, multa multa sanatate.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
mi-a adus nenea portofelul si nu a vrut niciun fel de recompensa, a acceptat abia o cutie de bobo 9f bune, Lindt :P) pt nepotei.
Cum mi-am alaptat copiii
Nicoleta spune:
Aplauze ai primit, portofelul este acum la locul lui (ma bucur ca mai sunt si oameni cu suflet pe lumea asta)... cu ameteala, rabdare si incredere!
---------------------
Vine Craciunul!
denizel spune:
Hei, Sabinel, vad ca sunt toate bune . Felicitari pentru concert, felicitari pt. ca ai recuperat portofelul si felicitari pentru ca medicul nu ti-a zis nimic ingrijorator .
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
My_Lady0091 spune:
Sabina...nu te cunosc prea bine, dar iti admir taria de caracter!
si am si eu o mica cerere...nu ai putea pune, rogu-te, un link catre o compozitie de-a ta?tare mi-ar placea sa ascult!
sanatate si Dumnezeu sa te vegheze...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Sabina spune:
bine, da sa nu va speriati :)
e si cu fotografie
http://www.unmb.ro/departamente/centrul-de-muzica-electroacustica-si-multimedia/
in josul paginii, click la al doilea video, unde scrie si numele meu.
Fotografiile si muzica sunt facute de mine, dar asamblarea vizuala in video apartine colegului scris acolo.
Cum mi-am alaptat copiii
Katya spune:
Draga Sabina,ma bucur ca am avut ocazia sa vad si eu un pic din arta ta,ca si eu eram curioasa.Acuma drept e ca nu ma pricep deloc,deci nu pot sa-mi dau o parere avizata,pot doar sa spun ca fotografiile,pe linga impresia ca ies direct dintr-un film al lui Antonioni,mi-au evocat pe alocuri Bucurestiul nostru drag si frumos,iar muzica mi-a trezit anumite emotii poate si pt ca la un mom dat parca auzeam niste sunete de clopote de biserica.
Felicitari pt arta ta si multa sanatate!