Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

ma simt coplesita de atat de multe urari, acum va inteleg cum trebuie sa va fi simtit de ziua puilor vostri

Nela, Maria, Cristina, Lullaby, Bia, Crystina, Sabina, Madalina, Monica, Lili, Mely, Miha, Raluk, Alex, Aricel, Santorini, Laura, Selen, Vik, Diamar, Iulika, Emy, Anamaria, Crocomum, Mamideandrei, Uka (Doamne, sper ca nu am uitat pe nimeni ) - sunteti minunate fetelor

Bia stiu super dintolog - dupa ce am incercat 100 ca eu is tare patita si crescuta la usa dentistilor - dar e in Drumul Sarii langa casa de casatorii sau cum ii zice. Este genul ala la care te duci a doua oara fara nici o teama - deci bun de tot pt barbati

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Eu i-am dat www.equazen.com/default.aspx?pid=334" target="_blank">ulei de peste, ca supliment ! e super! la recomandarea unui medic evident plus ceva research pe net!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Dragelor, ati dat pana acum copiilor ulei de argan?

Ce alt ulei folositi? In afara celor de masline si porumb.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

noi mergem pe 5W40

Mult pa ! Nihil Sine Deo

aha. da' de care? castrol, bp, magnatec, edge?

---

Multumesc lui DD.

castrol edge slx pro
(buna ovidiu! ce mai faci? )

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

eu nici nu stiu daca ai mere sau pere, de unde sa stiu eu, pacatele mele

ba de mere stiu eu de la hepi in persoana, da? mi le-a laudat, ca sunt zemoase si gustoase.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Hepi...ai sursa de ulei de argan bio? Eu recunosc ca doar ulei de masline i-am dat Isabelei. Dar ma gandeam si eu la argan...si la cel de nuci.

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

mai, eu ii cumpar maiei toate cerealele si biscuitii de la solaris, din depozit. sunt aproape de mine si preturile sunt mai ok decat in magazine. azi am fost sa-i iau quinoa si biscuti (rondele deale expandate) si am vazut acest ulei de argan bio. citisem de el, il stiam, dar nu-l gaseam si nici nu stiam ca cei de la solaris il importa. mi l-au facturat (nu mi-au ajuns banii sa-l cumpar), era ultimul si n-am vrut sa-l pierd . costa vreo 80 ron 250 ml.

as sta ore in sir in depozitul astora sa studiez fiecare roada a pamantului. da' sunt cam stricti asa..., parca te-ai duce la NASA.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

hepi mai tine-le pe alea cu dedicatie. operatia s-a amanat pentru ca Aidan a fost bolnav 2 saptamani. trebuie sa fie sanatos macar 2 sp inainte de operatie, asa ca am zis ca venim prin ianuarie/februarie. te anunt, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Eu l-am vazut pe lareserve...si acolo 250 ml e sarit de 100 RON...asa ca ai facut o afacere! Sa il consumati cu placere! Spune-ne si nou ce biscuiti bio ii iei? Ca noi suntem cu cei de la Organix...si rondele tot de la ei ii dau.

Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hepi mai tine-le pe alea cu dedicatie. operatia s-a amanat pentru ca Aidan a fost bolnav 2 saptamani. trebuie sa fie sanatos macar 2 sp inainte de operatie, asa ca am zis ca venim prin ianuarie/februarie. te anunt, oricum.

ashhhh, iarta-ma, n-am stiut, n-am prea avut timp sa citesc din urma. daca merele mele vor rezista pana in ian/ feb, cu cea mai mare mare mare mare placere ii voi da lui aidan.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Hepi...ai sursa de ulei de argan bio? Eu recunosc ca doar ulei de masline i-am dat Isabelei. Dar ma gandeam si eu la argan...si la cel de nuci.

Isabela

mai, eu ii cumpar maiei toate cerealele si biscuitii de la solaris, din depozit. sunt aproape de mine si preturile sunt mai ok decat in magazine. azi am fost sa-i iau quinoa si biscuti (rondele deale expandate) si am vazut acest ulei de argan bio. citisem de el, il stiam, dar nu-l gaseam si nici nu stiam ca cei de la solaris il importa. mi l-au facturat (nu mi-au ajuns banii sa-l cumpar), era ultimul si n-am vrut sa-l pierd . costa vreo 80 ron 250 ml.

as sta ore in sir in depozitul astora sa studiez fiecare roada a pamantului. da' sunt cam stricti asa..., parca te-ai duce la NASA.

---

Multumesc lui DD.

partea misto e ca poti sa-l folosesti in loc de crema de fata. Dana spunea ca face minuni. eu tot vreau sa iau, dar la noi e mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mangulici vezi ca cel cosmetic e mai ieftin decat asta de mancat. Sincera sa fiu nu stiu de ce...probabil difera compozitia. O sa studiez....

Eu va doresc o noapte linistita...va !

Isabela

Mergi la inceput