Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

am uitat de Clodute, super profi pozele, minunata idee sa mergeti intr-un studio, se vede si ca v-ati distrat!

ANDREI

Mergi la inceput

si ce mi-a mai placut tare-tare-tare au fost preparatele culinare ale Techilei , deci pur si simplu salivam in fata calculatorului; ceva retete dai si tu? (tortul de gutui nu mi-a dat pace azi-noapte ); iar bucatarie e wooow, sa o stapaniti sanatosi, si mi-am mai adus aminte ceva[:D} , ma bucur ca puii tai s-au indreptat si au inceput sa pape mai bine!

sigur mai aveam de spus, dar acum atat imi aduc aminte

va pup pe toate, fara exceptie!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna,

raluk, santo eu cumpar uleiul de peste din uk, tot la recomandarea unei mamici medic am ales firma, e adevarat mercur free,la noi pe piata se mai gaseste lysi dar e dupa 3 ani...acum asta pt baby e pus in capsule si e f usor de administrat, ca pui continutul uneia in lingurita si gata! livreaza si in ro, costa cam 10 lire transportul si ajunge prin posta rom in max 2 saptamani...articole and related stuff daca vreti trimit pe mail! raluk mi-a placut cum ti-ai facut temele!

uka, casa ta de productie e super si asteptam nerabdatoare fiecare premiera! carina rulz!

techila m-ai dat gata! si cu flacaii si cu bucatele!te inspira o asa bucatarie nu? si uite asa am mai descoperit un lucru despre tine, excelezi si in arta culinara!

mely mi-a placut tare atmosfera la voi!

bia, liliac vik, maria, selen !

alex & uka special thanks pentru asa surpriza!

mai daca am uitat pe cineva ma bazez si eu pe faptul ca nu e loc de suparari aici!nu reusesc sa iau notite si cu ama la san e cam greu, citesc noaptea, circumstante am!

lutoooooooooooooooooooooooo! mi-e dor de tine!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Neata!

Ma uitam totusi la ingrediente si putin ezit, contine putin ulei de soia. Eu nu am voie soia pentru tiroida si nu i-as da si lui, in caz ca mosteneste predispozitia. Hmmm poate raman la ala de la secom...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Raluk, te rog frumos cand te decizi asupra variantei pe care o consideri tu cea mai buna imi zici si mie, ca eu merg pe mana ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna seara

Elle ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi

Uka ce tare e Carina.

Liliac ce strategii ai cu Radu. Eu pe Andreea am lasat-o sa mearga o groaza in patru labe, si acum asta e baza, se mai ridica cateodata si merge singura. Noi am fost si la ortoped care a tras concluzia ca e perfeca si ne-a spus ca este extraordinar de bine sa mearga in patru labe.

Raluk m-am plimbat pe blogul acela cu dulciuri raw si pozele m-au convins. Am vazut cateva retete pe care le-as face dar nu stiu de unde iau unt de cocos si fulgi de cocos, si imi mai tb si un blender mai performant, cred.

Va pup

Urmeaza sa se deschida si online magazinul rawz.ro. Dar pana atunci este Casa Rawz unde gasesti multe minunatii, sunt sigura ca ti-ar placea.

Tot de la ei eu comand prin email produse din lista asta: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/04/superfoods.html

In dreapta scrie si unde e Casa Rawz, ca sa mergi la ei in Bucuresti.

Aparat eu fac cu unul slabut, adica am si blender din ala stil bat, si blender cana (cana o am mai buna, are mai multi wati). Si am si un food processor mic, care marunteste alune si nuci si din astea. Dar de departe cel mai performant mixer este Vitamix. Mai nou e adus si in Romania. Da, pretul e exorbitant, dar am citit despre el ca face orice iti poti imagina, inclusiv faina din cereale. ORICE. Si sunt care au vitamix de zeci de ani si nici macar nu au trebuit sa faca o revizie... http://ligiapop.com/2010/09/23/blenderul-vitamix-e-pentru-prima-data-de-vanzare-in-romania/

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Multumesc mult esti o comoara. Totusi la blenderul asta crezi ca imi poti recomanda ceva mai acceptabil, asta e bugetul meu de IPhone . Eu as lua Bosch ca sunt super fan, dar cati wati sa aiba?

Mergi la inceput

Fragutza ce mai faci? Sper ca sunteti bine. Am cumparat de la Carrefour fulgi de porumb fara zahar de la o firma care se nimeste Pirifan (din Baneasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Uof..imi tot crapa laptocu..
Va trimit filmuletu promis

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Vaaaai, ce copil destept
M-a terminat!!!
I-am aratat si io lu' ficior'miu si i-am zis: "ba, nu fi pufi, uite, ti-o iau fetele inainte!!" M-a ignorat

Pupici Carina! Esti cea mai tare!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

am uitat de Clodute, super profi pozele, minunata idee sa mergeti intr-un studio, se vede si ca v-ati distrat!

ANDREI

Daaaa, cum am uitat si eus a comentez asa frumusete de pozici Clodute sunteti minunati

Ce faci, Irina?? Ce mai face Deiu?? Te , fata mea!

Alex am inteles acum, fetita, cum este cu vaccinul. Cum e printesa?? Ati executat-o??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ralu cand ai zis sa nu uit de inca ceva.....ma vedeam deja seara la culcare cu dintii in pahar si cateva cutii de pastile pe noptiera.
Eu vreau numai una, sa o iau dimineata si sa fac tot ce-mi pofteste inima toata ziua.....Exista, nu ? Hai minte-ma frumos

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ce faci, Irina?? Ce mai face Deiu?? Te , fata mea!

uite, bine - merci! mananc un compot de cirese si mai arunc un ochi pe aici; caut retete de preparat fazani ; mi-a adus tata unul aseara, l-am pus la bait, si acum gugalesc dupa retete;

Deiutu', asa cum ii spune nepoata mea , inca doarme, in general e ok, i-a mai iesit un dintisor, vreo 2 sapt am fost varza cu treziri fara numar; dar vad ca s-a linistit; cred ca pana la urmatorul, care deja se vede in gingie

te pup!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Selen sa sti ca nici noi nu ne calificam pt Canada, Australia, Noua Zeelanda. Am facut si eu testul ala acum doi ani cand eram etrem de scarbita de ceea ce se intampla in tara si in special de sistemul sanitar. VOi la ce tara va ganditi? AM observat de ex ca astia in AUstralia cautau mai degraba handy-man care sa fie pe meserie cum s-ar zice si nicidecum oameni cu facultate sua intelectuali Eu as fi inclinat catre SUA cu loteria vizelor dar mi-e putin teama de criminalitatea de acolo

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Da' pt Suedia ai facut testul??

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita

Mergi la inceput