Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor eu vin azi in ior pe la 15.00 la rate cu pufuleti in dotare, pentru o plimbarica mai lunguta si apoi la locul de joaca sau in ce ordine vreti voi.
Oau superba carina, ce nasuc ce limbuta. Si nu mi s-a parut pufi deloc
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Fetelor eu vin azi in ior pe la 15.00 la rate cu pufuleti in dotare, pentru o plimbarica mai lunguta si apoi la locul de joaca sau in ce ordine vreti voi.
Oau superba carina, ce nasuc ce limbuta. Si nu mi s-a parut pufi deloc
Alex (05.09.2009)

Si noi vom fi tot acolo

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Santo ..pe la 3-4? ..sper sa nu repete scena de ieri, a fost circ mare vroia o minge de baschet a unor copii si a racnit si urlat si plans si suspinat vreo 10 minute pana la masina, n-am vazut asa ceva in viata mea! adica am vazut, dar nu la Carina mea ...deci sper sa nu-l sperie pe Andrei..daca auzi ceva, te faci ca nu ne cunosti

Multumim mult mult..
Monica

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Santo ..pe la 3-4? ..sper sa nu repete scena de ieri, a fost circ mare vroia o minge de baschet a unor copii si a racnit si urlat si plans si suspinat vreo 10 minute pana la masina, n-am vazut asa ceva in viata mea! adica am vazut, dar nu la Carina mea ...deci sper sa nu-l sperie pe Andrei..daca auzi ceva, te faci ca nu ne cunosti

Multumim mult mult..
Monica

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Noi o sa ajungem ceva mai devreme, cred ca pe la 3 fara un sfert. Da-ti un semn cand ajungeti. Sa stii ca si Andrei a inceput sa faca isterii din astea cateodata (si ce cuminte era el) asa ca stiu cum e! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai, fii-miu asta imi face mereu in ciuda. De cate ori tre sa plecma undeva, doarme ca purcelu. Altfel baga doar juma de ora. Acum, doarme de la 11 si eu la 3 tre sa fiu in parc pana papa pana il imbrac... of... nu se maturizeaza si el o data

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Forumul asta e culmea, ma tot scoate din cont... asa ca dau datele de login la fiecare raspuns...

Hepiiiiiii am uitat ieri sa-ti spun. Am citit numai de bine despre amestecul asta de uleiuri http://www.udoschoice.co.uk/story.html e super pentru copii, de mici!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Carina esti o fetita superba...Stiai?Sigur mami stie .M-am uitat impreuna cu Mihnea si el mai mai sa se urce pe ecran .
Fetele,venim si noi in parc,dar nu stiu la ce ora,ca el abia acum a adormit...si pana mananca...va sun oricum .

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetele care vor sa slabeasca, eu de de luni incept regimul Scarsdale. V-am mai zis eu de el, se slabeste sigur si nu este foarte greut de tinut. Dureaza 2 saptamani. La mine a functionat excelent data trecuta. Si e tot cu grapefruit, dar spre deosebire de cel al lui Santo aici se mananca mai mult si mai diversificat, doar ca anumite alimente, precise.
Eu mai sunt fan si regimul Montignac, dar acolo am voia si prajituri si alte nebunii si nu reusesc decat sa ma mentin cu el.
Hai sa vi-l scriu si voua pe asta, Scarsdale, poate vreti sa-l tinem impreuna:
PROGRAMUL SCARSDALE DE 14 ZILE:

Micul dejun valabil pentru fiecare zi a saptamanii:
- o jumatate de grapefruit; daca nu aveti la dispozitie, puteti inlocui cu fructe de sezon;
- o felie de paine integrala prajita, fara unt sau margarina;
- cafea sau ceai (fara zahar, lapte, frisca sau miere).

LUNI

Pranz:
- platou de carne rece, variate dupa gust (carnuri slabe: pui, curcan, limba, vita fara grasime);
- rosii felii, coapte sau inabusite;
- cafea, ceai, apa (minerala, plata).

Cina:
- peste sau fructe de mare;
- salata asortata, verdeata si legume, dupa preferinta;
- grapefruit (sau alt fruct de sezon);

MARTI

Pranz:
- salata de fructe, orice combinatie de fructe;

Cina:
- carne vita slaba la gratar;
- rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti;

MIERCURI

Pranz:
- salata de ton sau de somon (cu uleiul scurs), stropita cu lamaie;
- grapefruit sau pepene galben sau un fruct de sezon;

Cina:
- friptura de miel fara grasime; se poate inlocui cu peste, fructe de mare, pui sau curcan, sau proteine vegetale;
- salata verde, rosii, castraveti si telina;

JOI

Pranz:
- doua oua de orice fel (a nu se folosi grasime la gatit);
- branza degresata de vaca;
- dovlecei sau fasole verde sau rosii felii inabusite;
- o felie de paine integrala prajita;

Cina:
- pui inabusit sau la gratar (fara grasime si fara piele);
- spanac din belsug, ardei grasi, fasole verde;

VINERI

Pranz:
- cateva felii asortate de branzeturi;
- spanac, din belsug;
- o felie de paine integrala prajita;

Cina:
- peste sau fructe e mare;
- salata asortata, dupa gust, cu oricate legume proaspete sau fierte;
- o felie de paine integrala toast;

SAMBATA

Pranz:
- salata de fructe, oricat doresti;

Cina:
- pui sau curcan la gratar;
- salata verde cu rosii;
- grapefruit sau fruct de sezon;

DUMINICA

Pranz:
- pui sau curcan, rece sau cald;
- rosii, morcovi, varza fiarta, broccoli sau conopida;
- grapefruit sau fruct de sezon;

Cina:
- carne de vita (muschi, antricot, vrabioara etc) fara grasime, la gratar;
- salata verde, castraveti, telina, rosii (taiate sau inabusite, varza de Bruxelles;

Pranz alternativ:
Poti inlocui orice masa de pranz din orice zi cu meniul urmator:
- o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba;
- fructe taiate, din belsug;
- 6 jumatati de nuci, intregi sau tocate, amestecate cu ingredientele de mai sus sau presarate peste fructe;
- cafea, ceai, sucuri dietetice cu orice aroma dar fara zahar.

In a doua saptamana de dieta se repeta meniurile din prima saptamana. Daca dupa cele doua saptamani de dieta, inca mai ai nevoie sa slabesti, trebuie sa faci o pauza de mentinere de doua saptamani si abia dupa aceea poti sa reiei programul Scarsdale.

Reguli de baza in timpul dietei:
- mananca exact ce prevede meniul. Nu face inlocuiri;
- nu bea nici un fel de bautura alcoolica;
- intre mese poti manca doar morcovi si telina, pe saturate;
- singurele bauturi permise sunt: cafeaua obisnuita sau decofeinizata fara zahar, frisca sau lapte; ceaiul; apa minerala (cu lamaie, daca vrei); sucurile dietetice cu orice aroma. Poti bea lichide oricat de des vrei.
- prepara toate salatele fara ulei, maioneza sau alte sosuri bogate in grasimi. Foloseste doar lamaie si otet sau sos cu mustar;
- manaca legume proaspete (exceptand graul, mazarea, cartofii, lintea) fara unt, margarina sau alte grasimi; poti folosi doar suc de lamaie;
- toate carnurile trebuie sa fie foarte slabe; indeparteaza orice urma de grasime vizibila, inclusiv pielea la pui si curcan;
- nu este necesar sa consumi toate alimentele prevazute in meniu, dar nu inlocui nici un aliment cu altul. Respecta combinatiile de alimente indicate.
- nu-ti supraincarca niciodata stomacul. Cand te simti satula, opreste-te;
- nu tine dieta mai mult de 14 zile la rand.
- incearca sa mananci intre 850 si 1000 de calorii pe zi in timpul dietei si intre 1000 si 1200 de calorii pe zi in perioada de mentinere;

DIETA DE MENTINERE (dupa cele 2 saptamani) pentru urmatoarele 2 saptamani- daca vreti sa continuati scaderea in greutate si sa asezati kilogramele pierdute in primele 2 saptamani [/b][/size=2]

Alimente interzise:

1. zahar (puteti folosi inlocuitori)
2. smantana
3. lapte integral(doar lapte degresat/ cu 2% grasimi)- cu moderatie
4. inghetata
5. Prajituri, tarte, biscuitit, jeleuri dulci, dulceturi, ciocolata, bomboane
6. Cartofi, orez, fasole uscata, avocado
7. Spaghete, macaroane sau late produse asemanatoare, taitei, gris
8. Carnati, parizer, salam, mezeluri sau carnuri grase
9. Sosuri satioase, maioneze
10. Unt, margarina, ulei, slanina sau substante grase (nici pt gatit)
11. Unt de arahide
12. nu mai mult de 2 felii de paine pe zi si de preferinta paine proteica

Alimente diverse permise:

1. Un pahar de alcool (fara zahar)/ zi
2. Orice carne slaba, rece sau calde: peste, vita, berbecut, vitel, jambon slab, pui, curcan (curatate de orice urma de grasime)
3. fructe de mare: creveti, scoici, homar, crab
4. oua (maxim 3 pe saptamana) gatite fara grasime: oua batute, omleta, oua fierte moi/ tari, ochiuri (in putina supa de pui/ tigaie de teflon)
5. Branzeturi: de vaca, degresata, cascaval
6. Supe, ciorbe cu legume, carne, peste, pasare; dar fara smantana sau lapte integral si fara grasime
7. Legume- portii generoase
8. Fructe: mere, portocale, pere, cirese, prune, struguri, grapefruit, pepene galben/ verde
9. Sucuri de fructe si legume, fara zahar
10. Nuci- cu moderatie
11. Paine- maxim 2 felii/ zi
12. Jeleuri si gemuri de fructe, fara zahar- cu moderatie
13. Salate, din orice legume verzi, asezonate cu lamaie sau otet sau amestecuri fara ulei
14. Bauturi calde/ reci, fara zahar, in orice cantitate: cafea, ceai, bauturi dietetice
15. Condimente gen ketchup, mustar, sos de hrean, marinate, masline- cu moderatie

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare si de la noi! vad ca felete pleaca in parc, plimbare placuta noi am fost afara de la 10 la 1, frumos, soare dar cam rece dimineata! acum prestam somnic!

am vazut filmuletze minunate cu frumoasa Carina, desteapta fetita! si pe mamica ei o pupam, in special pentru munca depusa pentru prima pagina, alaturi de ALex; multumim, fetelor, sunteti minunate; Alex bafta la vaccin, sa fie bine, sa nu planga tare printesa, si mai ales sa nu aiba reactii adverse!

Santo, vroiam sal felicit si pe Andrei pt progresele facute, imi pare bine ca va ajuta kineto

Lili pupici si tie, am vazut ca ai un look nou, sa-ti fie de bine! iar micului "Jamie Oliver" multi

si vad ca tot mai multe va bagati la o dieta; Uka, ne divulgi secretul? ; si eu am tinut dieta Sunset Beach, cam la 4 luni dupa nastere, si combinata cu acea gimnastica pe mese (de masaj, nu va ganditi la altceva! ) a avut rezultate! dar de cand sunt la mama, am mai pus cca 2 kg, si ma oftic de numa!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

aaaaaaaa, si am mai vazut pozici superbe cu "moacele" Techilei , intradevar, superbi, au ceva care pur si simplu te atrage... nu ti-ai mai lua ochii de la ei! si nazbravanii lui Bia, sunt frumos de numa'; sa va traiasca mamici, sa va bucurati de ei!

ANDREI

Mergi la inceput