Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Miha ma bucur ca ti-ai primit cadoul dorit si ,,face fata"!
Monica si io m-am bagat la intalnire,dar zic ca merita in parc.Cum vreti si voi....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

offffff, ma duc la culcare ca internetul imi face figuri asta seara.
iar am pierdut un mesaj...ca cica nu eram logata.

scrisesem pentru raluk, vik, biei

sa aveti o noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Monica ce dai de baut pentru maseaua mea?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Bia, imi pare rau ca a cazut puiul mic. am sa treaca repede. Din pacate sunt inevitabile, desi ma doare sufletul cand il vad cat e de tantalau, m-am cam obisnuit cu cazaturile lui. Sper doar sa nu-si rupa/sparga nimic.

Cat despre shopping, te invit cu mine la shopping de pitziponceala. Distractie garantata

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Si uite asa am aflat eu ca tu ai blog! Felicitari.Salvat in bookmarks. Astept continuarea!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Bia...sa inteleg atunci ca eu intineresc???? Ca mie asa bine imi fac doua, trei sedinte de shopping pe an! Ca in rest ies sa iau papa si ce ii mai trebuie Isabelei. Si cartile le comand de pe net!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Pai asta era axioma! Nu te uiti in oglinda? Ai o privire adolescentina. Tu si cu Miha 94 treceti prin timp in sens opus.

Cat despre carti... vine targul de carte luna asta!!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

bia sa treaca buza.

eu sunt cam rupta de somn ca de 2 nopti iar are vreo 8 treziri. am rugat-o pe mama sa doarma cu noi pentru ca am avut jos la biserica doi morti in capela. si noaptea nu statea nimeni cu ei. am glumit ca joaca o saptica si deapana amintiri, dar in sinea mea nu prea mi-a priit ca biserica este exact sub balcoanele noastre. anyway, nu stiu daca e o coincidenta, dar azi noapte s-a zbatut ca pestele pe uscat. si asta inainte de a ne culca noi. chiar, copii vostri dorm agitat? se intorc mult de pe o parte pe alta, misca din maini, picioare?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Oho! La noi ambii sunt de groaza cand dorm. Mi-e teama ca o sa treaca prin pereti. Parca ar fi niste berbecuti ametiti care isi incearca puterea coarnelor cu marginile patului si peretele. Ma doare pe mine cand aud ce bufnituri pot sa scoata. Ca sa nu mai zic de foit, plonjat dintr-o parte in alte, rostogolit... Si uite asa s-a nascut in familia naostra expresia: ara patul. Fiindca asternuturile arata dimineata de parca ar fi trecut un plug prin ele.

Ca sa fiu cinstita, au si perioade de somn linistit in fiecare noapte. Perioadele cu somn REM sunt asa agitate. E normal.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

In seara asta am fost la Kika la locul de joaca sa distrez copiii pe gratis. S-au distrat!
Nu stiu daca stiti cam cat costa intrarea la un loc de joaca din ala fain din Mall. 35 RON!! SI daca mai ai si doi copii, te-ai aranjat, 70 RON, plus ce le mai iei de rontait pe acolo, te ajunge milionul. Asa ca eu cu astia mici merg numai la locuri din astea pe gratis, adica la Kika sau Ikea. E criza, ce sa fac!
Fetele, deci inteleg ca pica intalnirea din Unirii. Si eu tocmai ce m-am spalat pe par! (sa nu intelegeti va rog ca ma spal doar la intalniri , dar daca stiam ca pica intalneala o lasam si eu pe maine dimineata).
Miha, cred ca tu esti fericita castigatoare cu care incerc sa ma vad maine. Te sun sa iesim cu astia mici pe undeva pe langa tine.
Fetele din IOR, e prea departe sa ajung la voi si nici nu stiu cum.
Da' ne intalnim noi intr-o zi cu ploaie in Unirii. Eu vin oricand.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Culcat una bucata mamarutza dar era sa adorm si eu langa ea...asa ca ma duc tiptil spre pat.

Bia...imi pare rau ca s-a lovit puiul mic. Isabela are acum semne la ambele buze...ce sa fac? Dar vad ca umbla din ce in ce mai bine si mai repede...sper sa se rareasca incidentele.

Si ...ca de obicei ma flatezi. Dar apropos de privire adolescentina ma intrebau studentii la un moment dat cati ani am...si le-am raspuns 18 ...pe un picior . Cred ca e importanta varsta psihica nu cea biologica...eu zic ca abia ce am trecut de 25. Iar in cazul lui Miha e evident ce o tine asa tanara si in forma: Laura&Matei&Iris!

Miine iar voi avea o zi agitata asa ca imi pare rau dar trebuie sa va parasesc! O noapte usoara si linistita va doresc!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

bia sa treaca buza.

eu sunt cam rupta de somn ca de 2 nopti iar are vreo 8 treziri. am rugat-o pe mama sa doarma cu noi pentru ca am avut jos la biserica doi morti in capela. si noaptea nu statea nimeni cu ei. am glumit ca joaca o saptica si deapana amintiri, dar in sinea mea nu prea mi-a priit ca biserica este exact sub balcoanele noastre. anyway, nu stiu daca e o coincidenta, dar azi noapte s-a zbatut ca pestele pe uscat. si asta inainte de a ne culca noi. chiar, copii vostri dorm agitat? se intorc mult de pe o parte pe alta, misca din maini, picioare?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Oho! La noi ambii sunt de groaza cand dorm. Mi-e teama ca o sa treaca prin pereti. Parca ar fi niste berbecuti ametiti care isi incearca puterea coarnelor cu marginile patului si peretele. Ma doare pe mine cand aud ce bufnituri pot sa scoata. Ca sa nu mai zic de foit, plonjat dintr-o parte in alte, rostogolit... Si uite asa s-a nascut in familia naostra expresia: ara patul. Fiindca asternuturile arata dimineata de parca ar fi trecut un plug prin ele.

Ca sa fiu cinstita, au si perioade de somn linistit in fiecare noapte. Perioadele cu somn REM sunt asa agitate. E normal.

_

VAi, daca zici tu ca este normal, voi dormi de-acum linistita. ZEN!!!
Si la noi tot asa se intampla cu datul cu capul de tablie si cu strans paturicile pe dedesubt.
Noroc ca am o manie cu bagat cearceafurile pe ddesubtul-dedesubtului ca asta mai imi trebuia, sa stau noapte de noapte sa le rearanjez. Bine, la noi in casa si tat-su munceste toata noaptea, nu'sh ce produce
Pupam Mosorelul accidentat! La cat mai putine spre deloc de genul asta.
Ia zi, primul concert al lui Busici cand va avea loc?? O dedicatie pt mamicile de dovlecei nu exerseaza????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Suede ca tot ziceai tu, soro, ca Mihnea nu exploreaza in 2 picioare, si daca azi tot am vazut-o pe Carina in action sa va zic cum stau lucrurile si pe plantatia noatra.
Deci, pe pe 16 oct n-a mai vrut sa mearga. Doar v-am zis. Cum ii dadeam drumu' sa exploreze lumea, se punea jos, o dadea intr-o tanguiala si...salutis!!
Am facut brainstorming in familie si-am ajuns la concluzia ca i s-a nazarit (oricum, Radu este ffff precaut si se sperie destul de usor).
Ei, intr-o zi i-am dat o sfoara. El la un capat, eu la un capat. Mergeam binemercic. Am dat drumu la sfoara, s-a rupt lantul de iubire
Pana intr-o zi cand am descoperit ca am bigmen (?! asa s-o fi scriind?!) care are snur la gat. Si-i dadeam snurul ala in mana si-l trimiteam la plimbare
S-a prins si de faza asta...asa ca iar s-a pus pe facut figuri.
Ultima gaselnita: il leg cu un fular de-al meu!! Merge, n-avem treaba! Ei, cum ii dau fularul jos, pare ca n-a mers in viata lui!
Deci, ne distram si noi de fazele astea si-l asteptam sa fie pregatit sa mearga singur.
Azi i-am legat un fular mai mititel ca sa se plimbe in paradis. Sa vedem cat o mai dura pana o sa-si dea seama ca n-are treaba fularul cu mersul.
El imi aminteste de povestea aia cu ratusca fricoasa care se temea sa inoate. Si s-a dus ratusca la bufnita inteleapta s-o invete ce sa faca. Bufnita i-a dat o creanga legata cu un fir imaginar. O stiti, nu???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput