De la ce varsta i-ati pus puiului perna?

De la ce varsta i-ati pus puiului perna? | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 2,5 luni.Pana acum nu i-am pus pernita sub cap.Era obisnuit sa doarma pe saltea fara nimic sub cap.Stiam ca e si foarte bine pentru coloana.Mai nou e tare indragostit de perna mea( doarme cu mine!). In timpul noptii ma trezesc cu el catarat langa mine pe perna. Asa ca am inceput sa ma intreb daca nu ar fi cazul sa-i pun ceva sub cap.
Chestia e ca am incercat sa-i pun o pernuta mica si s-a suparat pe mine ca-i dau ceava atat de mic.
Voi de la ce varsta i-ati pus puiului pernuta?

ali
Mama fericita de Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Tarziu...dupa 18 luni si oricum o perna mica, moale, plata...mai mult de forma...nici nu e cazul la 2,5 luni sa te gandesti la perna

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

cand a fost suficient de mare incat sa ceara singura, cred ca dupa 2 ani. Si acum incerc sa o mai pacalesc (pe cea mare) si sa doarma fara perna. Cea mica inca nu are perna.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 22+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu zic sa te gandesti la perna dupa ce face puiul un anisor. Pana atunci chiar nu e indicat sa folosesti perna (de nicio dimensiune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am scris gresit, are 2.5 ani.Ma gandeam la 2 ani si 5 luni si a iesit 2.5 luni.Scuze.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Am scris gresit, are 2.5 ani.Ma gandeam la 2 ani si 5 luni si a iesit 2.5 luni.Scuze.

Eu incercam sa mi-l imaginez catarandu-se pe tine... la 2 luni jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaN spune:

Deja poate avea perna lui. Una potrivita varstei, poate fi mare, dar plata, din acelea create special pentru copii mici. Cu perforatii antisufocare si din materiale care nu retin umezeala. Nu se recomanda pernele mari, umflate si pufoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anka74
Eu incercam sa mi-l imaginez catarandu-se pe tine... la 2 luni jumate!

Si te-ai gandit ca ce copil precoce am?

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

3 ani, cand l-am mutat in pat mare

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Exact la varsta copilasului tau a inceput si al meu sa se catere si sa-l gasesc dormind pe perna mea; lui, i-am pus dupa 1 an si ceva in patut o perna mica si plata, dar cum acolo nu doarme decat Tigrila...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ali, depinde de copil...de om. sotul meu nu a dormit niciodata cu perna. eu nu pot dormi fara.
teo al meu nu vrea perna, o arunca. el doarme pe burta si nu suporta.
alexutza a dormit fara perna pana anul trecut, cand am luat perne anatomice si brusc a devenit interesata. acum doarme numai cu acel fel de perna.
oricum, daca te decizi sa ii pui perna, ai grija de care alegi. eu aveam dureri mari de coloana (in partea de sus, la gat), din cauza ca perna mea era moale si pufoasa. de cand le am pe cele anatomice, nu mai am nicio problema.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput