Azoospermia -cap 38-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mai stie cineva ceva de vrembebe? Hai intra si zi-ne cum esti.

Mergi la inceput

nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

Fetelor, eu de maine plec si nu voi mai avea acces la internet, de aceea va doresc din tot sufletul sa va aduca Noul An sanatate multa si ceea ce va doriti mai mult - un - iar pentru cele care aveti deja minunea in burtica: sarcini usoare & nasteri usoare si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

pai ce sa mai zic, de cand am aflat ca Microdissection TESE + FIV/ICSI la Dr. Schlegel in New York costa "numai" 40.000 USD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

La Multi Ani tuturor!

Mircea, in Europa n-ai mai aflat nimic concret?

Mergi la inceput

ba da, insa nu prea am incredere ca ei fac microdissection tese la calitatea necesara. sau cine stie, poate doar tese pur si simplu vanduta ca micro-tese. cum as putea sa verific, anyway?

ideea este ca, din cate am mai citit intre timp, la micro tese sunt foarte importante microscopul si priceperea doctorului.

ia uita-te aici: http://www.medhelp.org/posts/Mens-Health/Micro-Tese---Microdissection-TESE/show/1196550
omul zice: "If anybody say to you that they perform microtese do not believe them....they actually try to do something similar but not anywere near the true one."

ok, poate n-are dreptate, poate era suparat samd...

insa la clinicile la care am vorbit apar cateva elemente care ma fac sa n-am incredere in ei: la austrieci, in oferta de pret, apare mentionat: "Medical doctor fees are also not included. Information about medical doctor fees may only be obtained at the head secretary's office of the medical clinics involved in the treatment." - intreb, si nimeni nu stie nimic, nici secretara, nici doctorul... mie imi suna a spaga... oricum, pana si pretul mi se pare suspect pt o micro-tese, numai 1,100 euro cu toate serviciile incluse, parca e totusi prea putin...

apoi, la o clinica din germania ma asigura ca da, ei fac microdissection tese, dar in oferta de pret primita de la alt departament apare scris simplu "tese"; il intreb pe doctor, imi spune ca cei de la acel departament nu fac diferenta intre micro-tese si tese; pretul primit aici de la acel dep. era de 4,000 euro, insa un alt medic de la clinica imi spune ca pretul e intre 2,000-2,500 euro.

ok, si apare intrebarea cu care am inceput: de unde stiu eu ca ei imi vor face microdissection tese si nu tese? as putea verifica cumva? nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mircea2010

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

pai ce sa mai zic, de cand am aflat ca Microdissection TESE + FIV/ICSI la Dr. Schlegel in New York costa "numai" 40.000 USD?

in fiecare dimineata cand ma trezesc si ma uit la Luca ... imi spun sincer - bine ca am reusit si am scapat de tot, fratilor m-am controlat si la amigdale si la reumatism, pe la endocrinologie sa n-am gusha, ma credeti? Dar pe unde n-am fost ... Grele timpuri mai traim, nu cred ca as mai fi facut fata nici fizic nici psihic nici financiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Mircea, imi pare rau ca vestile tale nu sant mai bune...

Poate o vacanta la vara si o vizita la clinici te vor clarifica mai mult. dar e adevarat nu avem de unde sa stim ce se intampla in sala de operatie.
Singurul mod de a te asigura, este sa vorbesti fata in fata cu chirugul si sa-l intrebi direct cum decurge si in ce consta interventia. Inainte de operatia sotului meu din Austria, chirurgul a venit cu poze si ne-a explicat in detaliu in ce consta interventia cam 2 ore.( nu l-am retinut noi atat, el a cosiderat ca este necesar ca sotul meu sa stie ce i se intampla). Noua ne-a prins foarte bine la moral acest lucru, pentru ca am inteles ca santem pe maini bune, si astfel a plecat la operatie cu zambetul pe buze.

Noi,ne pregatim acum de FET in martie.
Din pacate nu este nicaieri nici o garantie ca vom reusi. Am avut 5 embrioni in z5( blastocisti) am transferat 2 si am congelat 3.
Din pacate cei 2 desi erau de foarte buna calitate nu au resusit sa se prinda.Acum avem mari emotii cu dezghetarea, nu stim cati vor rezista.

Mergi la inceput

dureaza o viata sa te ocupi de toate astea. si cand ma gandesc ca sunt abia la inceput, la micro tese. eu inca nu stiu ce inseamna z5, FET si congelarea embrionilor. cand toate procedurile astea se vor incheia, DACA se vor incheia cu bine, vom fi niste parinti batrani.
eu m-am gandit inca de la inceput si la varianta care include donator, insa sotia nici nu vrea sa auda de asta. accepta foarte greu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetele mele, mi-a fost dor de voi,dar n-am mai intrat de mult timp aici, am vazut ca sunt sanse sa fim gravi si cu 0 gigei ,dar asta se intampla cam rar,of ,ca aici imi vars amarul la voi, n-am nicio veste sa va dau ar fi fost bine sa va spun ca sunt gravi dar nu e asa din pacate , inca mai astept o minune din partea lui Dumnezeu,ce mai stiti de dr. Voinea ? a mai fost cineva pt consultatii la el? astept raspuns aici sau pe pm. la toate si va doresc sa aveti nervi tari si bani multi pt doctori

Mergi la inceput