Azoospermia -cap 38-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Gata, m-am pricopsit! beta 467, mai repet luni!
Pentru toate azoogirls! SE POATE, exista speranta!

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea2010 spune:

vroiam sa va mai tin la curent cu ce s-a mai intamplat referitor la situatia mea. la analizele facute in tara, fsh-ul era 50,5 (valorile de refeinta: 1,5 - 12,4). de curand am repetat analizele in franta, iar fsh-ul de data asta a fost 39,08 (referinta: 0,95 - 11,95). oare ce sa insemne asta?
in ce priveste clinica pt microdissection tese, cautarile noastre s-au cam blocat pt moment. clinica din austria, care practica pretul cel mai mic, nu-mi inspira prea mare incredere, iar celelalte sunt prea scumpe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mircea2010

vroiam sa va mai tin la curent cu ce s-a mai intamplat referitor la situatia mea. la analizele facute in tara, fsh-ul era 50,5 (valorile de refeinta: 1,5 - 12,4). de curand am repetat analizele in franta, iar fsh-ul de data asta a fost 39,08 (referinta: 0,95 - 11,95). oare ce sa insemne asta?
in ce priveste clinica pt microdissection tese, cautarile noastre s-au cam blocat pt moment. clinica din austria, care practica pretul cel mai mic, nu-mi inspira prea mare incredere, iar celelalte sunt prea scumpe.

mircea - acum ce sa zic, din pacate, ca e 50 sau 40 oricum e iesit muult din schema. Nu stiu ce sa zic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

flyhigher77 - felicitari, bravos!!!!!! eu am sa va spun saptamana viitoare de bhcg-ul meu....
mircea - si nou am facut o tona de FSH-uri in tara. si cand s-a schimbat reactivul cu care lucra laboratorul FSH-ul a iesit in limite normale. deci nu stiu cata baza pot pune pe analizele din romania....
daca ai ceva noutati cu preturi si clinici la care se face microtese, te rog sa ne spui. noi desi am facut un iad nu renutam la ideea de microtese.... doar stangem bani...
o seara placuta si numai realiyari

Mergi la inceput

Fetelor, avem vesti bune, Onniex a nascut pe 21 Noiembrie o fetita de nota 10. Cand are mamica timp, sa intre sa ne spuna si noua cum o cheama sa trecem la condica. Bravo, Onniex, you did it!

Mergi la inceput

... se mareste lista ...

Mergi la inceput

Fetelor, sunt in lista 8 fete care au reusit cu 0 spermatozoizi in ejaculat ... nu mi se par putine avand in vedere ca acum 2 ani era doar una singura. Deci incepem sa ne miscam. Poate facem si o intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Flyhigher77, felicitari din toata inima!!!....se pare ca din ce in ce sunt cat mai multe reusite bravo fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Vrembebe, iti tin pumnii stransi

Mergi la inceput

vrembebe cand faci beta?

Mergi la inceput