Prietene - 70 - LMA Iulian! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Era asta vara o discutie despre pasapoartele temporare pt bebe.

Recunosc ca am cam citit printre randuri pt ca nu intentionam sa fac la momentul respectiv...acum,se pare, ca ar trebui sa fac unul.
Am cautat pe net si am cam gasit ce acte trebuie...intrebarea e : cand mergem la pozat copilul, trebuie sa fim ambii parinti prezenti? Se merge pe Iorga?

Da. Trebuie sa fiti amandoi. Noi am fost amandoi. Trebuie sa aveti Ci cu voi. Nu completati nimic. Completeaza cucuoanele de acolo. Ti-as sugera sa faci din ala electronic. Are valabalitate 3 ani. Asta temporar, tine doar un an.
Este pe undeva pe la Piata Amzei. SIncer nu stiu sa explic, ca m-a dus sotul.
Hint: nu te duce la inceputul programului. Asa fac toti. Asa am facut si eu. Si am avut de asteptat. Pe la 10 e mai bine sa te duci. Cand am treminat noi, mai erau doar vreo 2 in spatele nostru, in schimb la ora 8, eram vreo 10 cupluri.
La ridicarea pasportului, se poate duce doar tati cu CN al copilului.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ok,multu de raspunsuri
ma gandeam la asta temporar pt ca ,daca va trebui sa plecam,aflam cam din scurt...nu stiu,mai studiez,poate ma duc sa fac din cel pe 3 ani chiar daca nu stiu sigur ca plecam

Nu am mai scris de mult de meniuri...azi vor papa cartofi+morcov + dovlecel +usturoi, marar, +ficatei pui.
Acum cateva zile au avut ciulama de pui cu smantana...a fost un succes adevarat.Ieri a fostin meniu dovleac aburit +ou+ BV+unt...nu va spun ce a fost la fundul Evei...si ce scutece mi-a trantit azi .

Seara papam invariabil iaurt+cereale,uneori pun si Bv sau fac papanasi.
am de supravegheat o fata curioasa...pa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Offf ce suparata sunt ca Ema mi-a luat telefonul si nu stiu ce a facut ca tasta singur de nebun Eu si mai desteapta l-am inchis si apoi ciu-ciu codul pin ca el tasta singur...Offff s-a blocat...asta e

Cory. Lyly, cu mare placere veneam in parc dar inca sunt la parintii mei in provincie.

Imi cer scuze ca am uitat de ziua Gabitzei
LA MULTI ANI MAMI DE GEMENASI FRUMOSI!!!

Azi am cumparat si eu cuscus...bag un ochi pe net sa vad niste retete. Are Zburly niste fitze la mancare de cateva zile de-mi vine sa o iau razna. Azi i-am facut(adica mama nu io) orez cu legume , o bunatate, ieri paste...parerea ei: CAH.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

LA MULTI ANI PUI DE OM DAVID SI SANTIAGO!!!!! Sa fiti sanatosi tun, sa va iubiti mult parintii si sa fiti cat mai carismatici![pup]

LA MULTI ANI GABITZA!! Cat mai multi ani fericiti alaturi de familie!!

BINE AI VENIT PE LUME MICUTA ADINA DE MAMI ALEXXIA!!! Sa ai o viata cat mai roz!Lavi, uff, spitale, probleme...sa te faci repede bine si samburelul sa nu aiba nicio problema! Asta e marea intrebare: cine se ocupa de Rares?

Lidia, din pacate nu te pot ajuta in privinta medicamentului..

Oups, "cineva" trage de Craciunita mea...I'll be back

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi ani dragule de Santi sa-ti dea Doamne Doamne tot ce e mai bun si mai frumos
La multi ani neamtului preferat, sa fii sanatos bucuros

Iote Monis aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=11&TOPIC_ID=144437#5336719 si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=144488#5338267

GABITZA - sa ne traiesti La multi ani

Lavi sper sa fii ok sa-ti revii repede.

Alexia - felicitari refacere rapida si bebe fara colici

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cretulina mea mananca cel mai bine orez cu morcov si carne. daca s-ar putea, doar asta ar manca. ii mai place (uneori) si banana. in rest nu prea-i place nimic...

Lavi - sa fie bine cu sarcina.

Alexia - felicitari pt. bebe mic

licuriciule - nici eu nu prea stiu ce sa te sfatuiesc despre vopsit. cel mai mult imi place blond...

doura - asa de putin te-au tinut in spital? o zi?

iesencele - cica joi si vineri maxima va fi de 19 grade bagam o intalnire vineri la ora 13 in parcul din Podu Ros (vizavi de BCR)? cine se inscrie?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Neata pe ceata

LA MULTI ANISORI FERICITI PUI FRUMOSI SI SCUMPI : DAVID SI SANTIAGO Sa cresteti frumos,copii dulci!

La multi ani plini de bucurie si sanatate, Gabitza

Many - ce crezi? Grasu meu sforaie. El de obicei acum se trezea insa azi s-a trezit mai tarziu dimi(8.30) si acum 10 min a cazut lat. Cred ca vrea sa ne dea planurile peste cap,cu parcul. hmm
Oricum vad ca mai vin fete..in caz ca noi nu ne incadram in program...Of...si sa treaca si ceata asta urata. Oricum ne anuntam prezenta daca ajungem in IOR

Am si eu o mica problemuta: sambata e musai sa mergem la o nunta care nu e f aproape de casa iar eu lapte in congelator nu mai am, s-au dus rezervele. Pb e ca daca ma mulg chiar nu pot sa scot decat putin, in nici un caz cat i-ar tb lui pe timp de noapte. (si nici nu am cand sa strang pt ca el mancand la cerere nu apuca sa se stranga lapte) Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-i dau pt o noapte LP? Sau laptic de capra? El nu a papat niciodata LP sau alt tip de lapte, doar laptic de la mine. Oare as gresi daca i-as da LP? Poate nu-i place. Off..HELP

Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Cory, dar esti sigura ca va bea lapte din biberon? De la alta persoana?
Eu am fost uimita sa constat ca atunci cand am lipsit de acasa, fetita a refuzat sa pape din biberon si de la altcineva, asa ca a dormit. Cam suparata, e drept, dar a refuzat sa pape. Un soi de greva.

Daca stii ca papa din biberon, atunci ai timp sa incepi de acum sa mulgi, de 2-3 ori pe zi, cate putin si se aduna 200 ml, suficienti pt o noapte. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Lyly,Dozz - Andrei nu refuza bibe, bea ceai la greu din el si a baut si laptic de la mine din bibe cand nu eram eu acasa(asta cand aveam ce mulge si s-a intamplat de cateva ori doar intr-un an) Iar bibe era dat de catre mama mea. El nu avea nici o pb cine ii dadea lapticul atata timp cat il avea Si nici gand sa refuze ulterior,sanul. E DEPENDENT! Cat despre muls de acum...nu cred ca-mi reusesc 200 ml insa el bea mai mult de atat. Am exemplul de acum 3 luni cand am plecat la un botez si i-a dat mama 3 bibe a cate 130 ml/lapte de la mine. So....complicat!Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Fetele cu IOR - atata m-am laudat ca merg si...Andreiu' a avut alte planuri. Ma oftic ca n-am ajuns in parc. Next time for sure. Cum a fost?Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Gabitza la multi ani fericiti alaturi de mucosi.
Nici eu nu vin in parc azi.Mi se pare urat.
Geo vrea sa ne puna nervii pe moate azi.A tras de toate firele posibile,a tras de digital si mai devreme mi-a programat masina sa spele cu apa rece la 800 rotatii(ea era setata pe 40 de grade si 1000 rotatii).
Meniul de azi:
-09.00 banana
-10.40 tzitzi si somn
-12.40 trezire si tzitzi
-14.10 piure de cartofi cu ficatei,pipotele,inimioare totul blenduit + 80 gr ananas din conserva
-diseara inca nu stiu
Meniul de ieri
-09.00 para cu 2 linguri 7 cereale milupa bio
-14.30 supa de cartofi cu galbenus de ou batut
-18.00 2 mere coapte + 2 linguri branza mili+1 lingura 7 cereale milupa bio
-20.15 tzitzi si nani

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput