La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!
Raspunsuri - Pagina 25
hepilica spune:
Neata!
Dau cafea, dau cafea! Prima, prima!!!!!
Sa aveti o zi frumoasa!
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
MangaGirl spune:
neatza,
fac si eu pentru fetitele Simonei si Monicai.
ei, cum va simtiti dupa o ora in plus de somn. Aidan a fost foarte dragut si s-a treit la 8, dupa ora noua.
subscriu si eu la ce s-a spus despre frumoasaEmma. e o dulceata de copil. ma duc inapoi sa vad ce zice Cristina despre cum se fac fetitele.
apropo de miere, raluk spune-mi daca nu am dreptate, dar stiam ca nu e ok sa gatim cu ea, adik sa fie folosita la temperaturi mari. recomand siropul de artar pentru asa ceva. eu am incercat in trecut stevie, dar mi s-a parut extrem de dulce...de fapt amara de cat de dulce era. poate ca am pus eu prea mult. sunt hotarata sa-i mai dau o sansa.
iau si eu o cafea de la hepi si ma duc sa-i explic lui Aidan ca ziarele nu sunt de mancat. wish me luck.
simona draga, imi pare rau ca Dinutu e asa alergic. dar se face el mare si o sa-i treaca. ai sa vezi.
crocomam ma bagi in boale de dimineata.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
madalina84 spune:
Neatza,noroc ca sa dat ora inapoi si am dormit si noi o ora in plus ca asa ne trezeam de la 6.Da, ca Florin al meu a lucrat si ieri de ziua lui si azi dar a fost frumos,ne-am simtit bine si am realizat ca ne iubim mult si desi exista si discutii intre noi tot nu putem sta unul fara altul.Oare exista atat fericire?!?
Am vazut pozele de la intalnire si spun si eu ca sunt INVIDIOASA RAUUUU,asa mi-ar place sa ajung si eu la o intalneala din asta dar dupa ce se linisteste domnul meu poate il vrajesc sa ne aduca la Bucuresti,pe mine si Iri.Sunteti minunate toate,frumoase foc iar dovlecei minunati
MANGA te si nu mai fi supi ca le rezolvi tu pe toate,din pacate nu putem fi cu ei 24/7 si se mai gasesc persoane binevoitoare care sa-i dea putin si lui ca nu are nimic.Tu esti cu socrii dar eu mai patesc asa si cu ai mei si sa vezi atunci discutii
ANOMIS spor la facut o fetita si stai linistita cu Dinutu ca se face el mare
CAMY sa-ti traiasca baiatul,sa te bucuri de el si el de tine.Ce mai faceti voi?nu ajungi pe la pitesti?
UKA vroiam sa-ti spun ca ai un sot minunat daca te aduce peste tot,la intalnirile cu fetele.Altul daca ar fi fost(gen fostul meu) ar fi zis ca sunt nebuna sa vreau sa ma intalnesc cu niste persoane cu care vb pe net.De fapt voi sunteti o familie minunata
MONICA Dragoselul e un scump si a crescut atat de mult si e la fel e frumos ca mami a lui
CRISTINA pentru mine Emma e dovlecica care seamana cel mai bine cu mami a ei,de cate ori ma uit la poze cu ea te vad pe tine,semanati extraordinar
FRAGUTZA multa sanatate Natalixei si sper sa scapati si voi odata de toate problemele
RALUK tu esti minunata cum vrei sa-ti cresti baiatul cat mai sanatos,ai atata ambitie cum nu am mai vazut,bravo tie
LUTO te mami si pe Davidelul
HEPI cand ma uit la tine ce doamna serioasa pari parca nu-mi vine sa cred ca tu esti cea de pe forum care da de baut la toata lumea si spune povesti cu cocosi
ALEX te ,Zeina e o frumoasa
LAURA la multi ani si tot ce iti doresti
Sigur am uitat pe cineva dar rog sa nu se supere.Eu ma apuc sa fac mancare si apoi trebuie sa ma duc sa-mi culeg baiatul si mama de la tara
cristina_ana spune:
Neazta!
Vai, Madalina, se poate sa zici ca Hepi e o doamna serioasa? Ia fa tu cumva si vino mai repede la capitala sa o cunosti personal, ca iti garantez eu ca nu e deloc serioasa! (da' doamna e)
Luto, da din toate prajiturile alea tu ai ales-o taman pe aia de are amidon? Si da, sunt de acord ca statul acasa te tampeste la maxim, si eu as gati ceva, orice, numai sa nu mai stau degeaba!
Am vazut pe siteul ala si o prajitura cu crema de vin rosu , dar parca nu as strica bunatate de vinulet de la Epi pe asa ceva!
Manga, si tu vrei mami, fetita? Iti dai seama cat de frumoasa ar iesi daca ar semana cu fratiorul ei?
Vezi ca a dat Raluk un site numai cu dulciuri sanatoase si super faine, si eu trebuie sa ma mobilizez sa fac neaparat ceva de acolo. Cred ca o sa incep cu inghetata de banane.
Alex cred ca iar o sa aiba o dimineata "faina" cand o citi in partea cealalta, ca i s-a dedicat un mesaj numai ei!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va dau la urmatorul capitol.
Pupici.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
draga Monica, tu la prima vedere imi pari fertila, asa ca atunci cand ne vedem ne pupam tare sa se ia, de la tine de la mine, nu conteaza important e sa se ia. lui Dinu Andrei (14.09) |
Eu cum iti par, Simo?
Neatza, girls!
Pentru puiul tau
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata! Va dau la urmatorul capitol. Pupici. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Ai comis o greseala mica,e linkul de la capitolul asta
cristina_ana spune:
Hai mai, iertati-o pe Alex, ca e bulversata rau!
Fragutz,ce face Natalia? Cum se simte?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Neata girlz!
Merci Alex!!
Uitati linkul catre18.
Revin si eu, inca un pic sa ma dezmeticesc
Mult pa ! Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Greseala a fost remediata, va rog sa ma scuzati...eroare tehnica.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!