La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!
Raspunsuri - Pagina 15
miha74 spune:
seara buna!
si la mine e liniste in sfarsit . am avut in vizita un bb de 9 luni si o pustoaica de 9 ani, cu parintii lor din dotare. Era la mine gradinita in toata regula. s-a dansat, s-a tipat...
am intrat fuga sa vad pozici, ca eu nu am apucat decat sa vad pe mami de Dinu, pe Carina frumoasa, si mami si tati de Carina, si pe frumoasele, topmodelele Cristina si Emma.
Fram si lul- cum sunt puiutii? multi pupici de la noi
hepilica spune:
Salutare!
Mamici faine, vesele, tinere, haioase..., copii frumosi, dragalasi, papaciosi, veseli, plangaciosi . Un tablou perfect. Cand esti sanatos la cap si stii sa te bucuri, viata e frumoasa.
M-a impresionat Emma care manca singurica iaurtel din borcan. Singura, singura. E foarte tare. Si manca asa cu precizie, ca oamenii mari.
Toti copiii sunt draguti, sunt frumusei. Sa ne traiasca!
Mamicilor, imi pare tare bine ca ne-am vazut. Va pup pe toate. Si pe cele cu care nu ne-am vazut .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
MangaGirl spune:
gata, s-a culcat in sfarsit, dupa 2 ture in dormitor si joaca pe covor de unul singur. ma uimeste cat se joaca de unul singur lately.
Flavius LA MULTI ANI! sa fii sanatos si voios.
lauranico La multi ANi. sa ai un an plin de realizari.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Da ma, lu' Hepilica i-a placut mereu gusturile mele..ma suna mereu si zice, fataaaa, de unde iti mai iei tzoale, ca vreau sa moara dusmanii mei de invidie.. Girls, multumesc pentru gandurile bune! |
asa e. imi place gusturile lu' fram. imi place mult. si ne potrivim la caractere .
---
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Dragul meu popor,
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. S-au lasat la liber drogurile?
---
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Dragul meu popor, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. S-au lasat la liber drogurile? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
De ce Hepilico, ai citit cumva ceva ce nu trebuia?
De droguri nu stiu, dar am eu 8 sticle de bautura faina, nu vii pe mine sa te cinstesc?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Dragul meu popor, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. S-au lasat la liber drogurile? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Nu mah, doar ierburile si ciupercile alea halucinogene, "face" lumea sa nu mai raspunda de ea
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
De ce Hepilico, ai citit cumva ceva ce nu trebuia? De droguri nu stiu, dar am eu 8 sticle de bautura faina, nu vii pe mine sa te cinstesc? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Imi place mie de Hepilica, dar nici chiar asa!
Am vrut sa zic "pe la mine"
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Multumim pentru update-urile de la intalnire!!! Foarte emotionante! Abia astept sa vad si poze! Si ati dat atatea detalii dimineata, nu v-at temut ca o sa apara pe acolo si un paparazzi? Sau o amenintare cu bomba
Stiti cum sunt cetateni turmentati care din cand in cand apar din tufe sa intrebe cu cine voteaza? Acum nu mai intreaba, au impresia ca stiu ei cum sta treaba
Maria te simt cam trista. Offf sa ajungeti o data acasa. Stiu ca oricat ar fi de bine undeva, la un moment dat abia astepti sa ajungi in locul in care te simti in largul tau. Mai dar cum asa? Tu glumesti cu prajitura de ciocolata, nu? Stiu ca si Diamar povestea de astfel de neamuri. Mai, eu am o soacra care m-a amenintat din timpul sarcinii ca un minut sa ramana Alex la ea si il invata ea pe bunatati de genul carnati si mici si slanina . Deci nici nu mi-a venit sa cred, imaginati-va doar dialogul, ca pare incredibil. Ei, dar acum ma mai intreaba ce leguma i-am introdus, si daca a mancat mai mult de o lingurita, ca apoi tot ea sa spuna "lasa ca o sa-si dea el drumul, e foarte bine cum e" . N-ar indrazni Doamne fereste sa spuna ceva. Nici macar nu m-a intrebat daca ii voi da vreodata carne. Deci eu stiu ca face eforturi imense, si nu Relu i-a zis, el nu se baga. Dar asa am eu un feeling ca de cand am nascut ma respecta si ma iubeste mult mai mult. Si ma lasa sa-l cresc cum vreau eu, nici cu o jumatate de gura nu spune "pe vremea mea...", deloc! Hai ca incep s-o apreciez, nu stiam ca alte neamuri nu fac la fel . Pai mi se pare chiar ofensator sa insiste cineva cu mancare ce stie ca tu ca mama nu vrei sa-i dai.
Si tot la capitolul la care apreciez ce am in jur, la tara la bunica-mea azi toata lumea dadea dulciuri la copii in cimitir acolo la Pomenirea Mortilor. Si normal ca au venit si la al meu sa-i dea. Dar absolut fiecare babuta ce ne dadea ceva spunea: "acum ii dau si lui, si o sa pape mami sau tati". Deci nici taranii aia antici nu si-ar fi imaginat ca asta micu la un an ar manca napolitane, biscuiti, ciocolate, etc. Ba chiar m-am intalnit cu o mamica cu o fetita de 1 an si 4 luni, clujeanca draga mie, care avea o rondea din asta de la Organix si tot m-a intrebat daca ii dau asa ceva lui Alex sau nu. Adica mi se pare ca asta e respect fata de mama si copil, fiecare il creste cum vrea, si respecti asta din afara. Mie mi s-ar parea normal si daca as avea un mar de dat unui bebe, sa o intreb pe mama daca papa. Bine, nu mi se pare normal sa dai si sa iei mancare de la straini, dar spuneam asa ipotetic, ca si cel mai banal aliment trebuie verificat cu mama daca cel mic mananca asa ceva
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13