Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bea,ma bucur sa aud vesti despre voi....take care

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Daca Dumnezeu ar fi vrut sa luam viata in serios, nu ne-ar fi dat simtul umorului."

Stiati ca:
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime

mersi
take care you too.............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna seara si de la noi...sau buna dimineata...nu stiu....

bea, ma bucur sa te citesc si ma bucur sa-l admir pe virmisorul tau! tare dulce e, doamne!

mama unui pui...Stefan

mersiiiiii

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna dimineata ...va invit la o eu una sunt obosita ,parca as avea acum 2 copii in casa .Nu mai reusesc sa termin de spalat rufele sotului odata sa mentin cat de cat ordinea in casa dar asta e,bine ca e acasa.Alexandra a reactionat neasteptata de bine acum nici nu-i mai pasa daca nu sunt prin zona,am fost nevoita sa plec cu mama pe la niste controale la medic si nici nu si-a dat seama ca nu sunt ,i-am lasat lu tatii papica,s-au plimbat,jucat si parca ma oftic asa ca nici nu s-a bucurat f tare cand m-am intors,mi-a zambit si atatase pare ac iubeste mai mult pe tatii.
Am vazut si eu pe fuga poz e de pufii ff frumoase,Larisel mai poti?draguta de tine.
Jijelu e ditamai barbatu cu niste ochisori care va fura multe inimioare .
Xela ma bucur ca sunt bine si A si C .
Bea ieri chiar ma gandeam sa-ti dau un tel azi sa vad ce mai faceti
Decenuela sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau dar asa cum au zis fetele, treb sa faci ceva si sa te odihnesti cum trebuie.
Lorex sper sa fie bine,orae kinetoterapia aia nu a rascolit ceva pe acolo?
Miremia sper ca v-ati simtit bine la mare pt ca a fost frumos si ati prins ceva vreme buna si ati reusit sa va vedeti cu gemanutele
Gata nu mai tin multe minte,noi l-am trimis pe tatii la targ sa ne ia niste oute proaspete si poate gaseste si un pui mai bio asa sa facem de papica bun la Ucuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

ahaaaaaaaa deci ai sot..boierie taiica................
foarte frumos............

ma bucur ca e acasa, in ceea ce priveste pe tati, nu te speria, ca asa e fiecare copil.........dar mama tot mama ramane.
eu in locul tau m-as bucura ca reactioneaza asa, avand in vedere cat de mult l-a vazut, de cand s-a nascut....apoi....ma gandesc ca pleaca si tot tu ramai cu ea...deci nu dispera ca e bine, e foarte bine

eu sincer ma bucur ca reactioneaza Uca asa bine, inseamna ca e foarte sociabila.........

mersi pentru cafea..................

aveti grija de voi
cand pleaca tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Bea el ar vrea in ianuarie sa plece iar dar sa vedem ce ne rezerva...acolo sus cineva ,sper sa reuseasca ca sa scapam si noi de datorii.E f sociabila d-soara sincer ma cam ingrijoreaza gandu asta sper mai tarziu sa nu fie la fel.Ieri s-au jucat si nu am vazut-o niciodata asa.S-au jucat pe perete cu umbrele si a ras in hohote mai bine de juma de ora radia toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multumesc de cafea,ioana
felicitari pufilor "umblareti":dragos si ivanel
ruxita,fain ca poti invataeu is (ca) o baba...greu de urnit
xela,intoarcere de la pitesti? ma bucur ca a fost frumos la botez si v-ati distrat! a compensat drumul
distractie placuta la mare delfinitei!
pup u ol duminica placuta!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna dimineata ...va invit la o eu una sunt obosita ,parca as avea acum 2 copii in casa .Nu mai reusesc sa termin de spalat rufele sotului odata sa mentin cat de cat ordinea in casa dar asta e,bine ca e acasa.Alexandra a reactionat neasteptata de bine acum nici nu-i mai pasa daca nu sunt prin zona,am fost nevoita sa plec cu mama pe la niste controale la medic si nici nu si-a dat seama ca nu sunt ,i-am lasat lu tatii papica,s-au plimbat,jucat si parca ma oftic asa ca nici nu s-a bucurat f tare cand m-am intors,mi-a zambit si atatase pare ac iubeste mai mult pe tatii.
Am vazut si eu pe fuga poz e de pufii ff frumoase,Larisel mai poti?draguta de tine.
Gata nu mai tin multe minte,noi l-am trimis pe tatii la targ sa ne ia niste oute proaspete si poate gaseste si un pui mai bio asa sa facem de papica bun la Ucuta.

Neata!

Merci de cafeluta!

Noi mergem la impartasit!

Va pupam si sper sa va bucurati maxim de soarele de azi!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata!

pt cofee ioana

pufii fac deja primii pasi

bea ce scump e ivan si ambitios , la fel se taraste si Dragos dar nu a invatat inca sa se aseze singur in fund si tipa la mine sa il ridic mereu

azi e cald, mergem iar in parc
cel mai mult ii place la volan, invarte de el si face brmm brmm

sa aveti o zi superba!

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

mintenas imi vine fecioru' acasa......................

aoleu, cand s-a insura ce oi face????????????

doamne doamne

ce goala e casa fara el..abia astept sa il pupacesc tot tot tot

duminica placuta si voua va doresc...............si plimbari placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza! fetele si baieteii.

Multumim de urari, a fost vreme frumoasa cat am stat la Cta, azi o luam din loc. Mara s-a simtit foarte bine desi nu a avut asa multe jucarii cu ea, am descoperit si cartoful dulce de bagat in supita si parca o mananca mai bine.

Bebelusii care merg singurei
Si gemanutele merg singurele. Ne-am intalnit (din pacate doar 1 data), sunt f f simpatice, au niste ochi superbi si o mamica tare rabdatoare. Larisel merita un brat de pt cum se descurca.

Bea
ma bucur tare ca ai gasit timp sa ne mai spui despre voi. M-a impresionat sora ta...cred ca ii este tare greu. Bine ca o mai alina Ivan si tie ca l-ai lasat sa plece de acasa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

azi e zi de relaxare,asa ar trebui asa ca eu propun sa ne intalnim www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://cms.arond.ro/cms_websites/CMS_ladyever/images_sections/1639_Gradina_apa.jpg&imgrefurl=http://www.lady4ever.ro/Casa-si-Gradina/articol/507_4/Ce-sa-faci-si-sa-nu-faci-in-amenajarea-gradinii.html&usg=GHUpz1kNfhk5arlH3lVwCDpnCsg=&h=340&w=584&sz=113&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=EzbBEOZTEGYlEM:&tbnh=91&tbnw=157&prev=/images%3Fq%3Dloc%2Bintalnire%2Bce%2Bbebe%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1B3GGLL_en_GB391%26biw%3D1366%26bih%3D497%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=100&vpy=206&dur=128&hovh=171&hovw=294&tx=122&ty=77&ei=IEHNTNLDNYm6jAeQxYXXBw&oei=IEHNTNLDNYm6jAeQxYXXBw&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:9,s:0" target="_blank">aici cu bebei si sa savuram www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://images.webdesignbooth.com/latte-arts/donnybrook-fair-cappuccino-art.jpg&imgrefurl=http://www.webdesignbooth.com/52-beautiful-latte-arts-for-your-inspiration/&usg=TvuEOuorSxeinM1ZoII1JOKgLGw=&h=375&w=500&sz=107&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=Vyh8lRn6KP0buM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dcappuccino%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26rlz%3D1B3GGLL_en_GB391%26biw%3D1366%26bih%3D497%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=688&vpy=124&dur=762&hovh=194&hovw=259&tx=187&ty=108&ei=N0LNTKicN5O7jAeKvpzZBw&oei=N0LNTKicN5O7jAeKvpzZBw&esq=1&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:3,s:0" target="_blank">un cappuccino

Miremia drum bun sa aveti la intoarcere
Va doresc o duminica frumoasa!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."

Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane

Mergi la inceput