Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....sarumana de cofe alexa...eu mi-am fc una fara coffe....desi jiji dupa prima noapte fara coffe ... a fost jalnic...dar am zis incerc 1 sapt....

ruxita felicitari....nu stiu care sunt avantajele de a fi cetatean de romanik...dar...bun venit printre noi..legal :))

azi e frumu...asa ca go...cu bb afara....io am un sarbatorit in familie...asa ca vad cum vom sarabtori,,,

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

o sa pot merge la vot cu sotul la brat si o sa-mi pot face credit pentru casa! poate prind si "prima casa"...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

pai mami tu ce faci...imi spui mie de diete...si tu vrei bunatati....nu e corect .....VREAU SI EU MIMA....

gata, ati renuntat si voi...la jucarie...in ceea ce privete usurintza...au fost bunicele bertoni, nu?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

neata!

sa stii ca bunatatea aia nu ingrasa! asa putem sa ne vedem acolo, sa iti demonstrez!

si da, bertoni a fost bunicel, usor. dar vine iarna si prefer unul adecvat. cu roti mari sa il pot plimba pe zapada. ca noi suntem mari plimbareti. am luat un hauck TCM, e mai mare, e la mana a 2-a, dar imi place mai mult confortul lui acolo. cu amortizoare pe toate rotile...mai gros la husa. e fain. e sanatos, stabil, usor de impins, mai greu la curbe (nu are roata din fata mobila, dar e mai bine).
poate la vara, daca o sa mai fie cazul, o sa iau ceva usor, cu 4 roti sau trecem direct la trotineta.

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Si aici e vreme frumoasa, poate face si Mara niste aerosoli azi. Micki care este restaurantul cu pricina? Iti aduc cu mare placere.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

las o aburinda...dar voi mai dormiti, nu veniti dupa miros

noi plecam la tara ca avem nitica treaba, asa ca ne-am trezit devreme...
si asa as mai fi dormit

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Multumesc de coffee!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Si aici e vreme frumoasa, poate face si Mara niste aerosoli azi. Micki care este restaurantul cu pricina? Iti aduc cu mare placere.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg
Buna dimineata,

Mara e la mare?!ce frumos...sa o asculti pe mami si sa faci aerosoli
Sa va simtiti bine acolo....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Daca Dumnezeu ar fi vrut sa luam viata in serios, nu ne-ar fi dat simtul umorului."

Stiati ca:
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!!!!!

Dam de baut, de mancat, e rost de chef

Mica mea face 9 luni mari, late si fericite
De-abia astept sa se trezeasca s-o pupacesc bine.

Bubu, multam de cafea, de urari. Maia papa ficatul, i-l fac cu legume(cartof, albitura, morcov, dovlecel, ardei) si de consistenta crescuta, ea nu papa supe sau chestii lichide(si cu apa e show mare)Cu un strop de ulei de masline, cum ai pus tu unt si i-l frec un pic, sa se faca pasta asa.

Dece, incearca o lingurita de miere pe stomacul gol, mama ma tot bate la cap ca functioneaza pt constipatie n-am incercat dar poate chiar ajuta. Stiu ca-ti place mierea. Nu stiu daca merge si cu baclavale pe stomacul gol

Ariana, Multumim de urarieu nu-i pot taia Maiei unghiutele treaza nicicum. I le tai dupa ce o adorm bine, e o perioada de somn mai profund si profit O sa incerc si eu azi sa-i dau Maiei paine cu dulceata.

Onitza, mamico!Cred ca deja ai adunat de-o florarie mica de la noi

mesajul e scris acum vreo ora, intre timp s-a trezit sarbatorita, a servit fructe si pregatim pranzul
o zi frumoasa sa aveti!

mami de fetita

la multe lunite!
sa fii sanatoasa, printesa mica!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

feteleeeeee

azi puiul meu a facut primi pasi singurel
a vrut sa ne arate ca i-am lipsit azi cat am fost plecati la tara si cand am venit a facut 2 pasi si apoi inca 3, doamneee e minunat

Mergi la inceput

Citat:

feteleeeeee

a vrut sa ne arate ca i-am lipsit azi cat am fost plecati la tara si cand am venit a facut 2 pasi si apoi inca 3, doamneee e minunat

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cica si ivan a facut 3 pasi, dar eu nu l-am vazut.........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

feteleeeeee

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cica si ivan a facut 3 pasi, dar eu nu l-am vazut.........

felicitari

noi eram amandoi, plus nasa, plus o prietena...a vrut sa se dea in spectacol clar

Mergi la inceput

buna seara.ne mai tineti minte??????????

am citi cap asta si cel de ieri.ati scris foarte mult, si lucruri foarte interesante...pacat ca am pierdut si mai multe chestii, care era bine sa le stiu.....dar poate recuperez, dar nu stiu daca o sa pot.....

am citi, ca am avut timp, desi azi am muncit ca o magarita prin casa, ca pe ivan l-am dat in "chirie" la sora mea

a fost foarte greu...tot aman de vreo 3 luni procesul, dar nu am mai putut amana, am primit si un repros de genul, da, ca tu nu vrei sa mi-l dai, ca tu ai si il tii numai pentru tine si mie nu mi-l dai, macar sa il ingrijesc............

mi-era mila de ea......dar nu am avut ce face.........

ieri nu ne gaseam locul in casa..ne plimbam ca prostii prin casa si nu ne venea sa credem ce goala e casa fara el...........incredibil..pana acum nu am dormit fara el niciodata..........

seara umblam incet, ca ziceam ca se trezeste.............:)

oricum.........super nashpa

da a fost bine....nu are treaba doarme mai bine ca acasa.papa......se joaca.......e super ok
maine dimi mi-l aduce inapoi.....abia astept........

altfel suntem bine........
crestem intr-un ritm alert...de ma sperie cand se trezeste dimineata cat creste in fiecare zi

ora de culcare seara e pe la 1011 cel tarziu.......apoi pe la 3-4 baga un bibe de lapte........210 ml..........apoi ma papa pe la 7-8 si baga somn pana la 10-11

apoi papa...se joaca....la la la.......tra lala.........la 12-13 iar baga juma de ora de somn de frumusete......si papa si se joaca si afara si apoi laptic si pe la 3-4 , in afara de papa normal.,apoi somn vreo 2 ore.apoi iar papa si lapte seara.........
cam asta e programul nostru......

Mergi la inceput