MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
FLORIAN am trimis pm,sper ca l-ai primit.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
lorygaby spune:
bn .eu sunt moua pe forum dar si noi nca si altii ne luptam cu o boala crincena si anume melanom.am urmarit mess de pe forum si sotul meu la fel ca si monica e un luptator .noi nu am avut pina acum nici un rez pozitiv ,insa de cind am inceput si trat naturist vreau sa zic ca am avut o foarte mare surpriza .organismul a inceput sa lucreze contra boli
lorygaby spune:
sotul a facut un petct la oradea si ia iesit zece noduli pe plamin de 2-8 mm,tumoare in flanculde 6-5 cm stinga abdominal, tumoare in tesutul moale partea stinga de 10,5cm un nodul de 1,5 mm tangent rinichiului sting si.ne-am speriat foarter rau medicul de la cluj ne-a recomandat sa continom cu chimio cisplatin si am inceput vreo 8 feluri de tratram naturist pe cura si comprese locale la doua saptamini ne-au trimis sa facem un tomograf si sau vazut rezultate pe plamin nu mai sunt decit 4 noduli de 2-6mm, in flancul abdominal sting nu mai e nimic ,a disparut tumoare a dat inapoi in tesutul moale sa diminuat tumoarea a ajuns la 6,5 cm ,iar nodululsa diminuat la 1,1 tangent rinichiului sting cine vrea sa stie exact ce luam sa-mi zica si ii spun cu mare drag
floriangun spune:
Desigur,am primit mesajele de confirmare,multumesc!Astept si restul cand aveti timp,desigur!
lorygaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorygaby bn .eu sunt noua pe forum dar si noi ca si altii ne luptam cu o boala crincena si anume melanom.am urmarit mess de pe forum si sotul meu la fel ca si monica e un luptator .noi nu am avut pina acum nici un rezultat pozitiv mergeam din operatie in operatie anul acesta a avut5 operatii,insa de cind am inceput si tratament naturist vreau sa zic ca am avut o foarte mare surpriza .organismul a inceput sa lucreze contra boli |
floriangun spune:
Sarut mana si multa sanatate sotului si intregii familii!Desigur ,as vrea si eu info despre acel tratament naturist!Mai ales ca e bun contra metastazelor de melanom ca si eu le-am tot operat de un an jumate!Asa ca astept cu nerabdare un raspuns.
Multumesc anticipat,Florian.
floriangun spune:
Buna seara D-na Lory.Sper ca nu m-ati uitat.Astept un raspuns in legatura cu tratamentul naturist urmat de sotul dvs. va rog din suflet!
monica70 spune:
Am intrat sa va dau o informatie.Azi am fost la control la oncoloaga mea si mi-a spus ca incepand din ianuarie 2012 va aparea si la noi in tara medicamentul anti-BRAF pentru melanom a celor de la La Roche,adica probabil vemurafenibul - denumirea comerciala e zelboraf.E medicamentul ce a fost recent ( in 17 august) aprobat deja in SUA, probabil urmeaza curand sa fie aprobat si in Europa si atunci se va inlocui tratamentul clasic cu dacarbazin ,cu asa ceva,la cei ce au mutatia genetica Braf,desigur.
LORYGABY cred ca pe multa lumea intereseaza si asa ceva , asa ca te asteptam cu informatii.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Amelie111 spune:
Multumesc Monica ca ne tii la curent cu noutatile in terapia melanomului in tara. Astea sunt vesti f bune.
Tie cum iti merge de cand ai inceput tratamentul?
monica70 spune:
AMELIE multumesc de intrebare,ma simt super ok si deocamdata nu mai am nicio reactie adversa. Doar pe piele mi-au mai aparut pe ici colo cate una alta,mici pete pe abdomen,ca niste alunite maron deschis sau pe spate-gat din alea mici de tot (1 mm) si in relief,presupun ca astea-s ketatozele alea de care se aminteste la reactii adverse - ca apar sau se dubleaza cele avute.Am inteles cum ca ar si disparea singure dupa o vreme,om vedea.Ma deranjeaza un pic doar cele 2-3 ce-s un pic in relief,in sensul ca mi-e frica sa nu le rup cand ma mai scarpin - pentru mine e ciudat pentru ca n-am avut pana acum absolut nimic iesit in relief pe piele,toate alunitele ce le am sunt plate.