MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,m-am intors si eu ieri din Ungaria.Mi-au facut miercuri RMN la cap ,CT toracic, un fel de ecografie la inima (nici nu stiam ca se face asa ceva) ,iar ieri mi-au luat sange,tensiunea,pulsul,temperatura :) ,mi-au facut EKG si am si raspuns la un chestionar.Deci ... purecat de la A la Z si toate datele inclusiv sangele se trimite cica in Elvetia. Rezultatul mi-a zis ca-l primesc doar luni prin mail si saptamana viitoare joi, iar merg acolo, iar analize de sange si cred ca imi vor zice odata si in ce brat nimeresc - cel pe chimio sau pe medicamentul anti-BRAF.
Intre timp am primit azi deja mail de la doctorita: RMN cerebral negativ, CT pelvian si abdominal negativ,doar la piept (sanul drept) se vede - fix ca la eco la dr. mea de familie - o formatiune de 10 mm si cateva mai mici (2-4 mm) . Plus la axila dreapta ceva leziune de 3 cm,care zice ea, e incerta ca poate fi cicatricea.Mi-a scris ca ea crede ca e un rezultat bun si spera ca medicamentul nou va duce la vindecarea completa bla bla O sa merg la control/monitorizare din 3 in trei saptamani.
Mai multe o sa stiu joi,cand merg iar.
MICHIDUTA mersi,imi pare rau ca nu ti-a raspuns nimeni,parca scrisesera fetele ceva nume pe undeva prin capitolele precedente ... daca ai chef si timp sa cauti.Daca au mutat subiectul de la generale aici la clinica virtuala ,mai putine sanse cu raspunsurile ca aici nu prea citeste lumea.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Acum ca am vazut subiectul asta vreau sa va intreb si eu ceva.
Dupa nastere mi-au aparut mai multe alunite in zona pubiana. Mai exact vreo 10. Le-am vazut la vreo 3 luni dupa nastere (naturala) ca pana atunci nici nu mai stiu ce am facut si cum.
Eu ma gandeam ca este din cauza betadinei cu care in permanenta m-au tot dat sau a apei oxigenate.
Alunitele nu sunt negre, sunt maronii si iesite in afara. Destul de maricele.
Nu am ajuns la doctor desi a trecut mai bine de 1 an de cand am nascut.
Va intreb daca ati mai auzit de asa ceva daca e ceva care sa ma puna pe ganduri. E si o zona mai delicata si numai gandul de a sta iar ca la dentist imi cam piere cheful de dr. De asta probabil si tot aman.
Si mai vroiam sa va intreb ... daca cu lama nu mai pot sa dau...eu am trecut la smuls cu benzi depilatoare (la rece). Are ceva? Adica pun banda si peste ele.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabinn spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

... ca eu ma bazez pe stiinta medicala si tu ai pareri nedocumentate....]
Ai dreptate, mintea umana este fantastic de puternica, dar din pacate nu poti generaliza, ca efectul placebo este infinit mai mic decat rezultatele terapiei.

Tu doar presupui ca am pareri nedocumentate fiindca nu stii nimic despre mine.
Efectul "placebo" (care face parte dintr-o lege mult mai mare si mai puternica), la fel ca si cuvantul "dumnezeu", nu mai reprezinta nimic fiindca este folosit de toti fara sa inteleaga pe deplin ce inseamna el. Iar atat timp cat nu intelegi un lucru, nu poti sa-l aplici si sa ai rezultate bune.

Degeaba isi repeta cineva, intr-un mod mecanic, ca e sanatos, ca are bani, e destept, etc., daca nu stie cum sa aplice corect si nu are habar despre mecanismul care face ca dorintele lui sa fie indeplinite.

Tu vorbesti doar d.p.d.v medical... si atat. :)
N-am spus ca medicina este inutila, ci doar ca are foarte multe limite (si daca esti sincera, recunosti asta).
De fapt, toti suntem incredibil de limitati. Eu, insa, stiu indeajuns de multe lucruri incat sa inteleg ca, de fapt, nu stiu aproape nimic.

Insa, va pot garanta ca puterea noastra este nelimitata (fiindca capacitatea noastra de a gandi este nelimitata) si ca fiecare are exact ceea ce merita; nici mai mult, nici mai putin.
Dar nu putem sa fim la nivelul la care ar trebui atat timp cat gandul nostru este la bani, masini si tot felul de lucruri materiale.
Adevarata vindecare, bucurie, fericire, liniste, bogatie, pace, etc. vine din interior, niciodata din exterior.

XIO, presupun ca scopul tau este unul bun si ma bucur ca sunt oameni care vor sa ajute alti oameni. Dar tu inveti si aplici ce spun si ce au descoperit altii, cu alte cuvinte iti modifici convingerile dupa rezultatele la care ajung ei (cum facem aproape toti, de altfel). Daca am cauta fiecare in interiorul nostru, am descoperi ca suntem, de fapt, nemuritori si ca "Dumnezeu" este in fiecare dintre noi.
Dar e greu, mai ales intr-o tara plina de "manelisti" in care toti se cred imparati, printi, printese.
Pe cand, adevarul este ca suntem doar niste oameni insignifianti, pe o planeta insignifianta dintr-un univers (cunoscut pana acum ca fiind infinit), cu miliarde si miliarde de galaxii, fiecare galaxie avand miliarde de planete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sunt alunite sau veruci?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Xio multumesc pt raspuns.
Sunt alunite nu sunt negi. Cred. Nu am fost la nici un medic. Maro deschis, nu se simte nimic tare sau altceva la palpare.
Nu aveam decat o alunita inainte de sarcina iar acum sunt plina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ELA cred ca ar trebui sa mergi la un dermatolog,doar el stie sigur ce-s,alunite sau altceva. Ziceai ca-s in relief,asa era si cea de dinainte? Si chiar toate-s in relief? Eu de exemplu am o gramada de alunite, dar absolut niciuna nu e in relief.Daca-s alunite ,din cate am citit in timpul/dupa sarcina apar o gramada noi,deci sunt normale.Dar mai ales ca au aparut toate doar intr-un loc si-s cam la fel pot fi si negi genitali de exemplu ca am citit ca exista si asa ceva si aia trebuie tratati cred,ca se pot extinde.Sper sa nu zic chiar prostii,ca n-am avut niciun neg de cand sunt,doar ce-am mai vazut pe net in poze.Sau mai exista ceva care-s asa mai in relief,pitiriazis versicolor,la care unele seamana cu niste alunite in relief,doar ca-s maro deschis si despre care am citit ca-s contagioase.Exista si atlase de dermatologie pe net cu poze detaliate dupa care te poti orienta,dar tot dermatologul e mai in tema,mai ales ca-s in zona in care le tot "ataci" .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la poze cu negii aia. sunt niste chesti oribile. Si par mai mult inauntru nu in afara (exterior) cum sunt la mine. Unele sunt pe picior la incheietura uffff e tare aiurea sa explic ...
Aia dinainte de sarcina e cat un varf de ac dar usor proeminenta da. Nu e numai colorarea pieli. Astea parca sunt un pic mai iesite. Nu e ca un neg de dimensiunile alea. E micuta ca o alunita dar tot e aiurea asa multe dintr-o data.
Deja incep sa-mi cam fac griji de cand am pus subiectul pe hartie ca sa zic asa. Atata timp cat nu prea ma gandeam si nu ma deranja cu nimic parca era mai ok...
O sa vb cu medicul de familie. Daca nu m-as fi ingrasat asa mult in sarcina poate realizam cand au inceput sa apara dar asa ...aveam o burta uriasa si eu eram un hipopotam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mychydutza, eu merg la dna doctor Giurcaneanu (Bioderm). Pe partea de comunicarea, mi-a placut foarte mult cum m-a incurajat in perioada de stres prin care am trecut in primavara. Ca medic, nu ma indoiesc ca are experienta necesara, am incredere ca sunt pe maini bune.

Monica, asteptam numai vesti bune din partea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

adriana, multumesc. pana la urma la ea m-am programat......poti sa-mi spui cat e consultatia. clinica Bioderm e pe langa Euroclinic?

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mychydutza, si-au schimbat de curand sediul, nu stiu exact unde. Nu mai tin minte cat am dat ultima oara pe consultatie, preturile sunt oricum maricele (parca undeva in jur de 150 ron).

Mergi la inceput