La Dovlecelu' Vesel •16•
Raspunsuri - Pagina 18
miha74 spune:
cristina- hai ca mi-ai dat alta idee- poate inchiriem o sala undeva, si vine fiecare cu cate ceva pregatit acasa. Monica aduce baclavale
. aducem jucarii, amenajam un loc de joaca....luam si doi-trei studenti de vor sa faca un ban gramada, sa aiba grija de plozi si sa ii distreze...
bat campii? stiu ca nu o sa imi spuneti, (am editat sa pun o virgula, ca altfel...se intelegea altceva) ca sunteti bine crescute.
cristina_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 ' au si abonamente cuplate... Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Serios???!!!!! Si pot sa imi aleg eu cu cine ma cuplez?

Hai ca merg si eu atunci!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui miha74 cristina- hai ca mi-ai dat alta idee- poate inchiriem o sala undeva, si vine fiecare cu cate ceva pregatit acasa. Monica aduce baclavale bat campii? stiu ca nu o sa imi spuneti ca sunteti bine crescute. ![]() Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Da da, foarte buna idee!
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Miha, din punctul meu de vedere suna demential de bine ce zici tu acolo, dar daca numai nou doua o sa vrem sa petrecem e mai mare pacatul sa inchiriem o sala, mai bine vii la mine si tragem o bauta noi doua. Desi studentii aia care sa ne distreze nu suna rau deloc, pot sa vina si ei!
Hai serios acum, sa vedem ce zic si fetele! Eu fac Tort Winter cu portocale, de cand asteptam o ocazie sa il mai produc!
)
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Aaa, vad ca se baga si Fragutza la studenti!
)
POZE
POZE NOI
miha74 spune:
offff cristina! cu ciorapii pana la genunchi si iti arde de cuplari
!
la mine ai face turturi ca eu am 23 de grade![]()
asa si sa revin la cuplari: poti cupla piscina cu sala, piscina cu piscina
si sala cu sala
(astea sunt lesbi). tu iti poti alege varianta pe care o vrei 
cristina_ana spune:
Da mai Miha, ma cuplez si eu cu cine se nimereste. Ca tocmai ce l-am invitat pe sot langa mine si cand a dat plapuma la o parte si a vazut ciorapii l-a apucat lesinul de ras si am ratat iar seara romnantica. Ramane pe alta data, asta mi-e norocul!
Trebuie sa-mi caut lenjeria de dantela, dar mi-e ca fac turturi cu ea pe frigul asta de 25 de grade!![]()
)
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui miha74 cristina- hai ca mi-ai dat alta idee- poate inchiriem o sala undeva, si vine fiecare cu cate ceva pregatit acasa. Monica aduce baclavale bat campii? stiu ca nu o sa imi spuneti, (am editat sa pun o virgula, ca altfel...se intelegea altceva) ca sunteti bine crescute. ![]() Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
credeam ca stundentii pentru altceva
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
miha74 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Miha, din punctul meu de vedere suna demential de bine ce zici tu acolo, dar daca numai nou doua o sa vrem sa petrecem e mai mare pacatul sa inchiriem o sala, mai bine vii la mine si tragem o bauta noi doua. Desi studentii aia care sa ne distreze nu suna rau deloc, pot sa vina si ei![olala] Hai serios acum, sa vedem ce zic si fetele! Eu fac Tort Winter cu portocale, de cand asteptam o ocazie sa il mai produc! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE POZE NOI |
e clar! daca vii tu si fram....eu voi sta cu dovleceii!
biaz29 spune:
Buna seara, fetelor! SUnteti in forma de petrecere?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Iris-Teodora (7.09.2009),
Matei-Andrei (16.01.2008) si