La Dovlecelu' Vesel •16•
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
Stema are tovarasa, da matricola, matricola am uitat-o acasa. SI cred ca si bentita
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Crisule, promit solemn, pe cuvant de pionier ca nu iti dau NICIO reteta cand ne vom vedea.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Tara arde si baba se piaptana reloaded: cica era un bazin aici, langa mine, dar nu mai e, s-a desfiintat dar cica e unul in Militari. Merg zilele urmatoare sa vad ce si cum cu el.
Girls, merci de pontul cu cerealele
Raluk, Monica, vreau si eu reteta de baclava, pls!
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
miha74 spune:
sa traiti am inteles (desi stiu ca asta inseamna o munca in plus...sscuzeee): http://family.webshots.com/photo/2169163240102667571tpAhWt
uka-
e mai vechiuta poza, ca nu m-am invrednicit sa urc pe net si altele.
cristina- da, da, dar astept sa vedem ce zice mama de dovlecei. monica- putem?
cristina_ana spune:
Monica, acuma serios, nu pot sa iti descriu in cuvinte ce pofta imi e de asa ceva. Mai ales ca de cateva zile nu mai mananc decat magiun de prune fara zahar pe post de "ceva dulce". (bine, astazi recunosc ca m-am infipt intr-un platou de fursecuri bune rau, creatie Miha). Si din cand in cand cate o bucatica de cicolata din aia naspa, cu 85% cacao. Mi-e mila rau de mine.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Maaaa...ce e linistea asta???? Ia toata lumea la apel, ziceti ce faceti in momentul asta ! Sau, daca nu se poate spune, ziceti cu ce sunteti imbracate. Sau, daca nu se pune problema, spuneti cat de tare va doriti sa intre epi in seara asta... she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Dupa un dans de o ora fara 4 minute, am adormit Alexul. Deja plange in somn chiar daca i-am dat homeopatul de dinti. (cu ocazia asta il pup si pe Santi si ma tin de maini cu Monis ).
Sunt imbracata foarte nashpa , dungi, carouri, bulinute, haine vechi .
Hai mai sa intre Hepi sa beau si eu un vin rosu, ca am auzit ca asa faceau alaptaresele la tara, beau alcoale sa doarma copiii bine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
miha74 spune:
ralu- daca e vorba de babe, ma bag. eu mai stiu unul in Tineretului. e un club, au si aquagym, si sala. e foarte fain. au si abonamente cuplate...
asa si cica e un bazin la facultatea de medicina. mi-a zis de curand o amica, 3 bulioane/ 8 balaceli. cica e curat si liniste. Nu am fost e doar ce am auzit
mary_07 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Soldat Mircea ! Unde esti, la o ? Soldat Mely, te vad, te vad!! she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Abia acum am prins loc de laptop
I'am all yours
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Asta cu trecutu la scutece e ca aia cu eclipsa : Ce faci de eclipsa Cred ca in ziua aia Carina va incepe brusc sa vorbeasca ..by the way, mai nou sunt "mami", da? Incepem sa ne apropiem si adoarme in bratele mele, eu tolanita in fotoliu, ii spun povesti inventate de mine si ea ma mangaie in breton she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
imediat va adormi si al meu asa. Deocamdata plange in somn de numa. Nu-l trezesc, da si cand se trezeste stau cu sticla de ibuprofen la gura lui
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
cristina_ana spune:
Am editat mesajul trecut ca latisem rau pagina. Vroiam sa va arat o poza cu sosetele mele preferate, cu care dorm si acum, din alea flausate, in dungi colorate, pana la genunchi! O frumusete! Si puse peste o alta pereche de sosete normale. SI asta pentru ca in casa nu sunt decat 25 grade! , temperatura la care eu bineinteles ca mor de FRIG! . Sotul a lesinat de ras cand m-a vazut cu ce m-am imbracat.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI