la ce varsta renuntam la canita de lapte?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cam complicat sa ii dezveti. Eu n-am stat niciodata langa ei ca sa ii adorm. Seara ii puneam in pat, ne pupaceam de noapte buna ai ma duceam sa mai strang prin casa, sa ma spal sau pur si simplu sa stau la televizor. Nu adorm instant. Mai vorbesc intre ei putin (uneori trag cu urechea ca sunt asa de simpatici) si in maxim jumatate de ora adorm. Ei au paturi suprapuse. Eu si fratele meu aveam camere separate dar usa dintre ele ramanea deschisa si povesteam si noi seara. Nici mama, nu tin minte, sa ne fi pazit sa adormim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ei au camera lor fiecare, cu pat de o sg pers, dar peretele este fff subtire intre camere (din rigips). ea nu iese afara din camera, dar de cele mai multe ori adoarme aproape instantaneu dupa ce trage din canita. el in schimb cauta motive sa iasa: ba ca el de ce sa fie singur si eu cu tati, ba sa intrebe eu de ce nu dorm, ba sa se asigure ca nu e nu stiu ce jucarie la el in camera, ba ca il deranjeaza lumina de la tv (nu inchid usa la camere, le las apropiate), la el este deschisa 20-25cm pt ca asa o prefera, sa vada "lumina" din hol (cat intra pe fereastra cu jaluzeaua ridicata), ba ca mai vrea lapte, ba ca face pisu, ba kaka, ba ca il doare burta, ba ca nu l-am invelit bine, ba ca nu l-am pupat, ba ca nu i-am zis ca il iubesc mult mult sau ca nu i-am zis ca il iubesc mult mult de tot! are variante si variante!!!! si credeti-ma ca sunt f atenta sa nu omit nimic din "poezia" de noapte buna nici la unul, nici la celalalt. dar el mereu gaseste cate ceva ca sa iasa din pat. in ultimele zile ii zic clar si raspicat, dupa ce spun "poezia", sa nu mai iasa afara din camera ca eu nu mai vin la el sa il bag inapoi si va trebui sa se descurce singur. e destul de greu cu el. e cam rasfatat...
asa ca, aveti idei pt un nani fara a-l veghea?

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput