Scoala 190 sau 96

Scoala 190 sau 96 | Autor: cris-cris

Link direct la acest mesaj

Buna, fetele.

Baiatul meu are abia 5 ani jumate, si as vrea sa il dau la scoala peste 2 ani ( la 7 ani si 4 luni). Deci ar mai fi ceva timp pt.alegerea scolii, dar totusi as avea nevoie de cateva pareri...intrucat noi locuim in apropiere de Piata Sudului, avem in apropiere scoala 96 (chiar mai aproape de casa) si scoala 190. Acum, din auzite, cica 190 ar fi mai buna, dar as vrea totusi sa mai imi spuneti si voi daca aveti copilasii la vreuna dintre cele 2 scoli, cum vi se par, cum sunt profesorii si orarul ( nu numai la I-IV,dar si la V-VIII),si orice alte informatii pe care mi le-ati putea oferi.

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am fata la 190. A avut o invatatoare minunata, o femeie de o delicatete rar intalnita. Punctul forte a fost faptul ca le-a insuflat drag si respect pt toate materiile. Profesorii sunt ok, unii foarte buni si dedicati...anul acesta fata are numai profesori de nota 10 si nu ma refer doar dpdv profesional...calitatea umana asta conteaza enorm.
Conditiile pe care le ofera scoala sunt excelente, ea fiind in stadiul de finalizare a renovarii. Pana in primavara vor termina de reconditionat bazinul si pista de atletism, iar nr locurilor de la afterschool va creste. Pt zona eu zic ca e o alegere buna 190!

de orar: se invata in doua schimburi. ciclul primar pana la 12 iar gimnazial de la 13 la 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Multumesc pt.raspuns grati.ela. Si eu mi-as dori ca invatatoare pt.baiat o doamna delicata, blanda, mai ales ca el este si putin cam "puturosel" si mai ales foarte nazdravan.Crezi ca ai putea sa imi recomanzi pe PM vreo doamna invatatoare de acolo ( eventual pe cea a fetitei tale, daca din intamplare ar lua clasa I peste 2 ani....).Daca nu dansa, macar asa, din auzite vreo doamna mai potrivita ( pt.ca asta mi se pare cel mai important, sa fie "potrivita" pt.copil...nici prea exigenta, nici prea permisiva, apropiata de ei, etc.).
Si inca ceva...daca mai stiti si depre scoala 96 cate ceva...ar fi super.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elmarie spune:

Si eu am fetita in clasa a doua la 190, sint foarte multumita pina acum. Initial am vrut sa o dau cu un an inainte, adica sa fie acum a treia, dar n-am mai gasit locuri. Vorbisem cu o invatatoare care mi-a placut foarte mult, dar din pacate nu se mai putea. Tot dansa mi-a recomandat actuala invatatoare (sint prietene), si cum am zis sint multumita. Deci pe invat de clasa a treia o cheama Gheorghe (parca Roxana, dar nu mai sint sigura), si inafara de ce ti-am spus mai sus, am si o cunostiinta care are fata la ea in clasa, si e f multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Multumesc mult, Elmarie, pt.informtii.. prin urmare doamna Gheorghe, despre care mi-ai vorbit are acum cls.a III-a, deci cand as vrea sa il inscriu eu pe baiat ar lua cls.I. O sa retin...Sincer, m-ar interesa f.mult sa fie o doamna apropiata de copii, care sa isi dea interesul in dezvoltarea lor, dar care sa nu fie nici foarte axata doar pe lectii, sa le dea teme interminabile din zeci de culegeri, etc. ( am auzit de invatatoare f.cautate, la care parintii se inghesuie sa isi inscrie copiii, dar care ii zapaceste cu "tone" de lectii, sunt f.exigente, etc).
Multumesc inca o data de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrian_1 spune:

Cine ne poate da mai multe referinte despre invatatoarele de la 190?
Vor prelua anul acesta clasa I doamnele: Moise Monica, Zagaradniuc Catalina, Alea Laura, Stefanescu Lucretia si doamna Cristea Monica va lua clasa de atletism.

Poate exista mamici care stiu despre invatatoare si ne impartasesc opiniile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ady.m spune:

Sunt in aceeasi situatie cu inscrierea baiatului la scoala si ma intereseaza tot sc 190 poate poate da cineva mai multe informatii despre invatatuarele care au clasa a IV a acum si vor avea clasa I din toamna!
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gety77 spune:

buna ziua!imi poate recomanda si mie o invatatoare buna la scoala 190,pentru toamna anului2012?baiatul meu e cam nazdravan si am mari emotii.sau stiti vreo doamna cu metode de predare diferite de sistemul gen zeci de caiete speciale ,culegeri si mai stiu eu?intr-un cuvant mi-as dori o invatatoare moderna,sensibila,un om intr-adevar special!cer prea mult nu?va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua
Si eu vreau sa stiu mai multe despre scoala 190. In septembrie merge si fata mea acolo.
Cine are o adresa de mail de la d-na directoare sau de la vre-o invatatoare?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-avantaje-ai-daca-alegi-o-scoala-privata-in-locul-celei-de-stat-952503.html
http://foiletondebucuresti.blogspot.com/2012/01/scoli-particulare-versus-scoli-de-stat.html

Director Diana Niculescu... o doamna brici, care a facut multe in 190, intr-un timp scurt.

Doamna Zagaradniuc are un baiat de 10 in scoala la clasa a saptea, bine pregatit si bine educat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Multumesc.
Dar cum se ajunge la dansa?

Mergi la inceput