Scoala 190 sau 96
Raspunsuri - Pagina 2
hai_hui76 spune:
Invatatoare foarte bune sunt dna Velicu Florica si Gheorghe Roxana.
Cat despre baiatul dnei Zagaradniuc este, din pacate, de 10 doar in catalog!
ancadragoman spune:
Aveti idee ce invatatoare iau anul asta clasa 0 la scoala 190?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
grati.ela spune:
Ozi e clasa a VIII-a la 190 si a avut-o ca invatatoare pe doamna Gutu Victoria pe care o recomand cu multa caldura. In mod normal va incepe o noua serie dar nu stiu daca va lua clasa 0 sai clasa intai.
petruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Ozi e clasa a VIII-a la 190 si a avut-o ca invatatoare pe doamna Gutu Victoria pe care o recomand cu multa caldura. In mod normal va incepe o noua serie dar nu stiu daca va lua clasa 0 sai clasa intai. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
D-na Gutu Victoria are de anul acesta doua clase in paralel, clasa pregatitoare si clasa a IV a, din motivele bine cunoscute ale anului in curs, multe clasa pregatitoare si clase I ( 13 ).
Din ce stiu, d-na Gutu, ca si d-na Voicu (invatatoarea baiatului meu) in viitorul an scolar vor duce seriile acestea.
O alta doamna de la clasa a IV a este deja pensionara si nu stiu daca va mai fi. Au ramas doua doamne(din 5 clase), despre care nu pot spune ca vor prelua clase pregatitoare sau vor prelua din actualele clase pregatitoare, sau chiar actuale clase I ( care au in prezent invatatori suplinitori).
Este greu de facut sugestii daca nu se stie exact optiunea respectivelor doamne, sau daca vor fi noi invatatori adusi si titularizati.
Succes !