*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 20
Amalia spune:
LA MULTI ANI, Bertha!!!
Muuuulta sanatate, sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi tie!

poze august 2010
dandusa spune:
La multi ani cozonacei scumpi si dragi!sa cresteti mari,sanatosi!
ma simt prost ca nu-s la curent cu nazdravaniile lor,ca am citit din doi in doi...dar...asta a fost.inca trecem printr-o perioada ciudata,destul de stresanta.cred ca de aici vine si cheful de...nimic.doar de copii si atat!copii,care in ultima vreme sant ca niste lipitori,ne storc de tot ce se poate,ceva discutii pe care nu le-am avut pana acum.se vede ca am trecut la o alta etapa,ca avem si mai mult de furca,ca vorbim o singura limba.Radu desi nu este f vorbaret,se exprima prin semne dar noi intelegem tot![]()
of,ce sa mai zic...a trecut si ziua lor,i-am serbat impreuna.2 zile de pregatiri,o zi de party si 2 de refacut.sant pasionata de lucru manual,asa ca orice cere bibilit si dragalit,imi face placere.acum,s-au strans cam multe dar a meritat.ambii si-au dorit cate un tort,asa ca m-am conformat.as zice singurul cadou din partea noastra,sa nu se simta Claudiu prost
ca altfel,cum zicea Steliana,nici noi nu le-am mai luat nimic pe langa.atata risipa de jucarii se face...,incat m-am gandit si m-am razgandit.nu luam nici un cadou!au primit in schimb...o gramada.au fost si doi sarbatoriti...,fiecare cu punga lui,evident.doamne,stateam si ma uitam in biblioteca lor pe care o 'curatasem' de curand si mi-am zis "maine iar tre sa eliberez un raft".dam si noi la altii cum ne-au dat si altii noua.si cand ma gandesc ca vine si Craciunul...,ma ia groaza.o sa spun la toata lumea sa le ia carti,orice fel de carti dar atat.nu mai vreau papusele si masinute ca au o groaza...de plusuri,nu mai zic...bani aruncati pe fereastra.
altfel,sant sanatosi,slava domnului!
am pus si poze noi ,sa ne mai vedeti
mai plec,mai vin...,cum ar zice Crinuta
dandusa spune:
Bertha,
La multi ani,femeie inteleapta!sa fii sanatoasa,fericita,sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!te imbratisez tare

Steliana,
scrie!scrie toata durerea pe care o simti.eu zic ca sa te mai eliberezi putin,plangi si cauta sa te incarci atunci cand simti nevoia.fa ce simti atunci cand simti!toate stranse,nu dau bine.trebuie sa-ti fie ingrozitor de greu.ma gandesc la tine,mi-a ramas in cap mica povestioara cu greul vostru si ma gandeam doar..."daca ai fi mai aproape..." te imbratisez
legat de discutia despre jucarii
la noi cel mai bine merg jucariile improvizate.jucarii montessori facute cu ce avem prin casa.chestii simple dar care le capteaza atentia pt mult timp.mie asta mi se pare cel mai oauuu.sa-i vad pe amandoi concentrati sa bage obiecte in sticla,sa toarne apa prin palnie,sa faca biscuiti adevarati,sa sorteze pastele de diferite culori/marimi,sa alinieze papucii pe post de barcute etc.cartile merg cel mai bine la ai mei.in rest,daca nu-i mami sau tati sa-i indrume cumva...,nici o jucarie nu prezinta mare interes iar asta pt mine spune mult...
un site distractiv
http://www.arvindguptatoys.com/toys.html
BraveGirl spune:
Buna seara..iar nu am apucat sa citesc. Patrick suge des, azi noapte a avut prima criza d ecolici..sunt varza. Ma ajuta mama cu Arianna, ca altfel n-as reusi.
Asa...Lego am vazut ca trimit si cei d ela amazon in Ro, si uneori au reduceri. Carticica Crayola noi avem una mare, cu Winnie the Pooh, format A4, ca un caiet din ala cu arc. Am mai luat si una mica cu Princess, dar n-am desfacut-o inca, deci nu stiu cum e. Din link-ul ala am vazut ca sunt niste foi, dar pretul mi s-a parut f bun.
Alra, Patrick era pus pe o saltaluta d ela Deltafusion, speciala pt baita. Eu ii spalam cuculetzul
, salteluta i-a atins obrazul, si el a crezut ca e rost d epapa, si cum eu il tineam de craci sa inspectez zona
, el s-a imburicat sa ajunga la ce credea el ca e tzitzi si s-a lasat mai mult pe o parte si i-a venit apa peste fatzuca.
Ma duc la
ca sunt zombi...nu stiu dc v-am zis, dar ieri am fost laeuroclinic la oftalmologie cu el, si cd am ajuns acolo, aratand ca o nebuna, ca Arianna a vomitat in jet cd s aies pe usa si am plecat val vartej sa nu intarzii prea mult, s-au uitat alea la mine ca la TV. Aveam programare azi, nu ieri
Mai are rost sa zic ca sunt f obosita? ![]()
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
dandusa spune:
www.google.ro/search?q=howdini cakes&hl=ro&prmd=v&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=n9vRTPTvIoiLswbE8an_DA&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCYQqwQwAA" target="_blank">link de unde va puteti inspira pt torturi.va arata pas cu pas cum se fac!
si-am plecat...
aleinad.g spune:
La multi ani, Bertha! Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
scumpica Ioana, sa se acomodeze repede cu lipsa mamicii. Thea reactioeaza cam la fel, sta cuminte cat lipsesc eu, dar cum am intrat pe usa, cum s-a lipit de mine, si la baie mergem impreuna.
aleinad.g spune:
Steliana,
. Tristetea e mare, doare, te poate dobori daca te lasi prada ei, dar tu ai doua comori pentru care trebuie sa te mobilizezi si pentru care cel mai frumos CADOU esti TU. Asa ca, plangi, descarca-te, nu te inchide in tine ca e cel mai rau si lupta sa ajungi la un echilibru pentru tine si pentru puii tai. Noi suntem aici, alaturi de tine.
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa am pus si poze noi ,sa ne mai vedeti ![]() |
Dandusa, ce comori frumoase ai!
Iar torturile, jos palaria, superbe!
Felicitari! 
monicabo spune:
Neata!
Dandusa, ma bucur sa te revad pe aici!
Si La multi ani pt nazdravani!
Ce frumos ca i-ati serbat impreuna.
Cu jucariile, cam asa e cum ziceti voi, e casa plina, si nici nu se joaca cu toate...
Ca vorbeati de Lego, uite, cu Lego se joaca cam in fiecare zi, le place sa construiasca, si piesele sunt de calitate, se imbina f usor..
Altminteri, ele mai au jocurile lor, de-a printesele, fug de lup so tot felul de alte traznai.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ginye55 spune:
Criss votat! 
Edi a inceput sa-si suga degetul mare
....nu mai are suzeta de la 4 luni...si acum dupa 2 ani si-a descoperit degetul.
Inca ceva...mai e vreun cozonacel care nu vrea sa auda de olita? Nush cum sa il fac sa stea pe ea..eventual sa o foloseasca, nu doar sa o puna in cap.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)