La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 18
mary_07 spune:
Catalina,
Ralucule,poze ca poze,asteptam pana vin cele profi,dar hai zi-ne,cum a fost? Cum s-a comportat Alex?
Moni_iulia,ma bucur din suflet ca Tudorita e bine.
Selen,wellcome back!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
Alex, gata am vazut-o. Multumesc. Poate gasesc si eu azi sa cumpar.
Nici Maia nu bea multe lichide. Incerc sa o obisnuiesc cu sucul de citrice. Ia o gura si nu mai vrea cand simte gustul. Eu ii fac in fiecare dimineata...doar, doar.
Insa ieri a baut mai multa apa decat de obicei cu canuta cu pai pe care o avem.
Hai, ca nu mai pot sta. Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Vad ca iar a venit cocosu' asta nebun pe langa casa. Il bat, zau. Da' are succes nebunu'....se tin gainile dupa el .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
buna dimineata si de la noi!
Alex, Mary multam de cafea! era nevoie!
Moni ma bucur tare de inimioara perfecta a lui Tudorita; dar tu stiai ca ai un copil perfect, nu?
Vic imi pare rau ca am ratat bautura ta aseara, dar am picat lata! next time!!!
va pup si sunt prin zona!!! cum azi e sarbatoare, n-am prea multe de facut! poate o plimbare, ceva!
ANDREI
MangaGirl spune:
neatza doamnelor,
am trimis si eu 2 filme cu pisku'pe mail.
bia ti-am vazut frumosii. Amos a crescut atat de mult. sunt minunati amandoi. nu stiu daca am mai spus aici, iti multumesc mult pentru linkurile la carti. le-am si comandat.
raluk iti multumesc si tie pentru raspuns.
iar a avut o noapte proasta. nu stiu de unde mai am lapte, zau.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi...mai vrea cineva o ? Ca e cu mult lapte...
Mai...mie cineva mi-a schimbat copilul aseara in parc. pe bune! Isabela a dormit asta noapte de la 11 la 4, pauza de joaca si masa pina la 5 si s-a trezit dupa ora 9. Deci eu nu imi revin...am legat si eu 4 ore de somn
Acum va pup, revin pe seara cind va spun si bancul zilei...da'imi trebuie bulina rosie ca sa il pot zice (deci dupa ora 12 pm, da?)!
Zi faina!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Buna dimineata fete dragi...mai vrea cineva o ? Ca e cu mult lapte... Mai...mie cineva mi-a schimbat copilul aseara in parc. pe bune! Isabela a dormit asta noapte de la 11 la 4, pauza de joaca si masa pina la 5 si s-a trezit dupa ora 9. Deci eu nu imi revin...am legat si eu 4 ore de somn Acum va pup, revin pe seara cind va spun si bancul zilei...da'imi trebuie bulina rosie ca sa il pot zice (deci dupa ora 12 pm, da?)! Zi faina! de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Mai bucura-te 2 nopti, ca orice minune tine 3 zile!
La noi asa a fost...
MangaGirl spune:
apropo de chestii pe care le fac dovleceii,
al meu nu e categoria savant...dar...a invatat sa-si bage degetul in nas, adanc, adanc. acum ca ii curg si mucisorii si face balonase, are o placere deosebita.
tot o chestie foarte inteligenta...l-a vazut pe bunicu-su dandu-si in cap cu o sticla de 0.5l de plastic si acum face si el la fel.
iar din categoria ""nu mai stiu de mine" ieri l-am sunat pe fratele lui Sergiu, dupa care m-am asezat pe fotoliu si am pus telefonul undeva sub mine si m-am apucat de vorbit cu mama. mi-am dat seama dupa 5 minute ca ceva lipsea. am sunat inapoi si mi-au spus ca i-am lasat vorbind singuri putin in telefon.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
neatza
Manga am vazut filmuletele, e f tare Aidan! si a mea isi da cu sticla in cap
Vik, eu zic sa te obisnuiesti, ca poate isi face si ea un programel mai normal...fii optimista!
Santo, nu-ti inchipui cine stie ce, ca nu mananca inca singura Ebru, dar mai ia cate o lingurita....incarc acum un filmulet pe youtube, poate reusesc sa-l pun azi..
iar cu memoria sa stii ca stau la fel de prost si ma intreb daca mi-oi reveni vreodata
va pupa fata
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
raluk16 spune:
Ieri n-am mai reusit sa intru, ca a fost o zi dificila, cu un Alex foarte neprietenos. Da FOARTE . Si aseara de pe la 7 pana la 12 fara 10 cand am reusit sa-l adorm, a tinut-o tot intr-un tantrum. Cred ca de oboseala, dar nu reuseam sa-l adorm. Plangea sa-l las jos, cand il lasam incepea sa faca crize cu urlete si dat din maini si din picioare de nervi de ce l-am lasat. Isi scutura mana sa-l las, sa nu-l tin, apoi cand il lasam incepea crizele. Plangea sa-l duc undeva, cand il duceam, incepea crizele. Voia in brate, apoi in brate crize sa-l pun jos. Cred ca avea vreo 2 crize pe minut cel putin, si asta cateva ore. Am si plans si eu, ajunsesem pe la 12 o leguma, deja nu ma mai afecta nici plansul lui, ma gandeam doar ca vreau sa dorm. Au incercat si Relu si mami sa-l linisteasca, dar la ei plangea si mai rau, continuu, ca atunci cand se loveste rau. Asa ca tot la mine ajungea .
Si se pare ca si azi e marait si mofturos si nu-i intru in gratii cu nimic. Acum am reusit sa-l adorm si am si eu o juma de ora libera.
Ceea ce imi aminteste. Va rog eu sa nu dati asa detalii cu duratele de somn la voi ca ma doare sufletul si-mi vine sa plang . M-a distrat Alex ca vrea sa ajunga la un somn, dar apoi mi-am dat seama din postari ca la un somn dupa-masa, ca mai este unul si dimineata.
Al meu se trezeste la 6. Apoi pe la 11 (azi dupa 11) reusesc sa-l adorm. Doarme o jumatate de ora in medie. Mai are si zile in care doarme 45 de minute. Dar si zile in care doarme 15 . Asta e primul somn.
Apoi al doilea, pe la vreo 3-4. Tot asa la lungime, in medie o jumatate de ora. Cateodata ma minuneaza si doarme 40-45 de minute. Asta e somnul al doilea.
Apoi urmeaza hat departe somnul de noapte, pe la ora 10-11-12.
Asa ca va rog eu, pentru inimioara mea fragila, nu mai dati detalii din astea de somn de 2-3 ore, ca o iau razna .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13