La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Selen intrebai de programul kinderilor, uite cum e la noi.
Deocamdata ne chinuim sa trecem de la 2 reprize de somn pe zi, la una singura, pentru ca doarme prea tarziu dupa-amiaza si avem probleme cu somnul seara.
Asadar, progamul la care vreau sa trec este:
1.Trezirea la 7.30 si lapte(8 masuri)
2.Somn dupa lapte pana la 10
3.Fructe cu branzica la ora 10.30 (200gr)
4.Pranzul la ora 14 (legume cu carnita, ou, ficat - 250gr)
5.Somn de la 15 la 17
6.Iaurt cu cereale la 18
7.Culcarea la 21 si lapte (8 masuri)
Acum avem tot 5 mese pe zi, puse la fel, numai orele difera putin. Se trezeste la 8.30, mai doarme la 12 si la 17 cate o ora si se culca la 22.
Sper sa iti fie de folos.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
MangaGirl spune:
fragutzo eu propun sa trecem pe ierburi si raw food. ca alea nu necesita gatit. si multe alune ca sa nu slabesti mai tare.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Maria ai intrebat de carti. Eu pe langa Elena Pridie o mai am pe Shazzie de la voi din UK , evie's kitchen. Dar din moment ce dupa intrebarea ta a zis Bia ca ai PM eram curioasa daca era vorba de ceva carte .
Mai fetelor, m-ati dat gata cu urarile de sambata pentru nasa mare! Si cu glumele aferente, desigur!!! Gracias!
Hepi motocultorul l-as folosi pentru un masaj . Mi-a placut mult de tine sambata! Si asa de mult mi-a placut cum ne-ai povestit de Maia . M-ai emotionat apoi si mai mult, dar m-am si umflat in pene, cand ai spus asa frumos de postarea de pe blog, de fapt ai zis asa frumos de astalalta creatie a mea , Alex .
A, si multumesc tuturor celor care ati zis ca seamana cu mine
Iulika bestiala treaba cu rochia rosie ! Mirele imi e var, asa ca ramane a doua varianta .
Uka ce dedicatie speciala! Acuma recunosc ca nici culoarea rosie nu a reusit sa ma faca o lady .
Santo felicitari! Asa emotionanta postarea ta!
Maria referitor la linkul ce l-ai dat tu, recunosc ca niciodata nu m-am gandit ca nu e ceva ok ca se trezeste al meu noaptea. Niciodata. De asta si cartea asta cu no cry sleep solution o tot aman sa o citesc ca sub titlu scrie ceva de "sleep through the night". Pai nu asta ma intereseaza. Consider ca e ceva normal sa se trezeasca noaptea la varsta asta. Pe mine ma interesa cum l-as putea invata sa adoarma fara sa-l plimb. Cu ajutorul meu, normal, dar sa adoarma doar mangaiat, cantat, alaptat. Cu trezitul noaptea si eu am citit pe undeva ca ei obligatoriu trebuie sa aiba aport de zaharuri la fiecare 3 ore, altfel incep sa-si consume din celulele cerebrale. E drept ca nu mai stiu daca articolul era despre bebei de pana la 1 luna sau pana la 2 ani . Mai, niciodata nu m-am stresat ca se trezeste si suge noaptea. Am zis ca daca asa e el pe lapte de mama inseamna ca asa e natural sa fie. Iar pentru trezirile de noaptea care nu sunt legate de supt, uite ca pica bine linkul dat de tine.
Iuliapapusa welcome!
Moni ma bucur ca ai tinut minte cine ti-a dat saptamana trecuta baxul de bailey's
Nela bestiala Ana cu uraaaa!
Lili ia mai detaliaza ca nu am inteles, stiu ca ai mai zis si zilele trecute ca metoda de culcare acum e alta. Da ma bucur enorm ca lucrurile merg inspre bine.
Irina ai fost distractiva cu dansul meu intim cu Alex
Si aricelul la fel, cu perinita! Nu stiu cum de nu m-am gandit!
Toate, toate m-ati distrat teribil!
Stiu ca o enervez pe Alex dar nu am nici o poza, si oricum nu vor fi nici pe departe nici macar o zecime de frumoase ca ale voastre .
Selen welcome back! Mai, eu de multa vreme pot sa scriu doar cand doarme. Adica de 1 an si o saptamana . Stiu ca te invidiam de cate ori ziceai ca ea se joaca pe langa tine si tu stai pe forum sau la filme . Mai citesc cateodata cand mananc, ca atunci il mai pasez la altii, dar e musai sa iasa cu el din casa, altfel nu ma lasa in pace.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
selen80 spune:
Alex, saru'mana, cam asa e si la noi cu masa....somnul la noi acum e pe la 11-11.30 si pe 17-17.30...in fct de cum se trezeste, masa de seara e la 18-19....iar inainte culcare, 5 min de san si LP cu cereale, ca simplu nu vrea...
multumim de re-primirea calduroasa
am vrut sa mai zic ceva cuiva si am uitat si eu dar oare chiar asa, din prima zi la 30 de ani sa-si faca loc senilitatea??!!!
a, n-am inteles eu bine sau mai exista o adresa de mail comuna?? daca da, u know the drill PM si la tanti aicisha
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
diamar78 spune:
Sal!
Lady in red, zici ca a fost bine. M-am tot uitat dupa poze cu voi de la 1 an pe email la dovlecei si nu le-am vazut si m-am gandit ca le-ai sters dar nu stiam ca este casuta pt poze si la dovlecelul vesel.
Uka, se poate si la fata un pm?
Selen, ai fata desteapta, ce mai. Imi pare rau pt cazaturile ei. Si cu David al meu am avut probleme ca-si spargea tot timpul buza si se umplea de sange. I-a dat soacara-mea o data peste gura dar nu tare si a inceput sa-i curga sangele. Saraca s-a speriat ca o sa-i zic ceva dar ce puteam sa-i zic ca doar stiu ce sensibil e el la buzite.
Uka, si zici ca nu-ti mai iei papagal? David a vrut sa-i ia buni peste in bol dar am renuntat pt ca erau asa de tristi, nu cred ca le place lor sa fie singuri in bol.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
alex25 spune:
Ce-ati patit, ati disparut in ceata???
suede spune:
Alex am iesit in IOR.Am vazut prea tarziu,ca veneam in Tineretului....next time
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
alex25 spune:
Suede eu stau la 2 minute de Tineretului, asa ca, oricand vreti eu sunt disponibila, numai sa ne nimerim cu programul de papa/somn.
suede spune:
Selen welcome back
Cate lucruri ati facut intre timp.......imi pare rau ca ati avut si cateva intamplari nedorite!
Va pupam!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
santorini spune:
Hello fete dragi!
Andrei doarme dus de la ora 5 jumate (a adormit in masina cand ne-am intors din parc, l-am urcat sus si l-am pus in patut). Ma gandeam ca o sa se trezeasca sa pape laptic, dar nu da semne. Si nu stiu ce sa fac, e nemancat de la 4 jumate, dar si daca il trezesc din somn si e obosit nu am nici o sansa sa pape (noi mancam lapte+cereale cu lingurita ca de cand s-a intarcat nu a vrut sa accepte bibe). Hmmm dileme, dileme.
Si mai am o mega dilema: Ebru si Emma papa singure cu lingurita. Cum ati reusit chestia asta?
Nela bravo pentru Anuska! Sunt asa simpatici cand bat din palme. Ce bine ca s-a intors Buni, e mare lucru sa ai un ajutor (eu am si e tare bine)!
Uka mi-au placut tare mult retetele tale de conopida!
Raluk imi pare bine ca Alex a fost de gasca si totul a fost ok la nunta! Vezi ca baiat cuminte ai!
Multumesc mult pentru comentariile la filmuletul cu Andrei. Pupici!
Am citit cam tot dar mare lucru nu am retinut. Apropo, voi cum stati cu memoria, ca a mea e varza! Mai am sanse sa imi revin? (si chiar vorbesc serios)