La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 10
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka pentru voi, de acum, raspund numai la numele de IrinUka, spaima tigaii she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
figura mare esti
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
hmm..radeti! nu am pic de autoritate
selenuleeee...ce faci maaaai? a plecat dorel? va pupam!! hai in parc, vii?
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
selen80 spune:
Asam....deci cum ziceam...
nu ma mai lasa ursoaica la laptop!! azi are o zi mai prietenoasa vad ca....
ma iertati ca nu va iau la rand sa va zic cate ceva, dar na...am inaintat si eu in varsta
noi suntem ok, racite amandoua de o sapt, muci si gat, fara febra, asa ca sper sa scapam fara antibiotic...
si pt ca n-am mai scris de vro 2 luni sa o laud putin pe mandra: a invatat si ea, finally, sa puna cerculetele (pe care intr-o perioada le purta ca pe bratari prin toata casa ), sa arate ochii, nasul etc, stie sa pape singurica cu lingurita, stie sa arate anumite jucarii, cati ani are, sa dea bezele si in rest cam imita tot ce facem noi deci nu ma mai plang ca ajunge la sapa
tot in aceasta "prolifica" perioada, am avut si doua incidente mai urate..primul in parc, cand am lasat-o sa mearga singura prin iarba si a dat cu capul in singura piatra de pe o raza de 10 mp ...da-i plansete, sange, dus la o clinica la urgente, pansat, dar ne-au linistit ca nu era nimic grav, se julise exact la tampla...iar urmatorul, peste cateva zile, a cazut in casa si si-a spart buza de sus...sange iar gramada, nu stiam de unde vine, pana am rausit sa-l mai clatim....i s-a umflat buzita un pic o zi, de-i zicea tas-su EBA
dar acum suntem ok, vrea tot timpul afara, isi ia pantofii din hol si vrea sa deschida usa de la intrare...tare mi-e groaza de zilele cu furtuni care urmeaza
de mancat mananca in continuare bine, iar apropos de asta eu vroiam sa va intreb daca ati mai schimbat cate ceva in programul de masa si dietele dovleceilor...poate s-a mai discutat, dar chiar mi-e imposibil sa recuperez...
voi vad ca sunteti vesel ca de obicei, ceea ce ma bucura
va
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Lili ma bucur tare pentru voi, sa dea DD sa fie asa si de acum inainte.
Manga sa iti dea DD sanatate, mi-am instalat si eu acusi Google Chrome si merge excelent, nu imi vine sa cred.
Selen bine ai revenit, tare imi era dor de voi.
Hai ma, sunt tuta rau, mai avem multe de zis, dar am uitat tot....cum mama zmeilor???
Aaaaaaa...
Suede nu stiu mami cum e la voi, dar la noi s-a ridicat ceata demult si am si fost afara, e soare si frumos....nu veniti in Tineretului?
Hmmmm....imi mai aduc aminte ceva?....se pare ca nu...revin cand mi-oi reveni.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Hai ma alex, ca iti sta pe limba! vroiai sa-mi spui cu toata sinceritatea, ca-mi invidiezi multitalentele
Of micuta Ebru..cate cazaturi pupam, pupam !
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Hai ma alex, ca iti sta pe limba! vroiai sa-mi spui cu toata sinceritatea, ca-mi invidiezi multitalentele Of micuta Ebru..cate cazaturi pupam, pupam ! she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Asta e de la sine inteles, astept cu mare interes cartea cu retete pe care o scrii, e pacat sa nu impartasesti din cunostintele tale.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
MangaGirl spune:
alex ma bucur ca te-am scos din asa impas. eu de cand am descoperit chromul, nici nu mai ating de celelalte.
selen ce bine imi pare ca ai intrat sa ne spui cum e pitica. imi pare rau de cazaturi, dar ma bucur ca e atat de savanta.
e o ceata la bacau de ici ca esti intr-un film din ala cu Stefan cel Mare trecand padurea aia ....cum naiba s- fi chemand....codrul ala unde s-au luptat ca vitejii cu turcii? anyway, u get my point.
uka dk tu publici o carte de bucate, eu ti-o cumpar. dar sa fie una la mishto...gen "ghidul bucatarasei fara talent". cred ca s-ar vinde ca painea calda. nu zic, Doamne feri, ca n-ai talent...dar ar fi o carte asa..mai pamflet. daca vrei, tu o scrii si io t-o fac celebra? vrei? vrei? zi-mi ca vrei.
MangaGirl spune:
fram dear, this one is for you....asteptand filmul cu puii cu 4 aripi si fara cap.