Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

alina eu cred ca trebuia sa mergi la dr. mai demult, acum nu stiu ce sa-ti zic ceva a fost sigur

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Alina este foarte mica, la mine in z8 rezultatul era deja de 60.02, eu te sfatuiesc sa te duci totusi la un doctor sa vada daca este totul ok si sa te lamureasca de ce ti-au iesit atatea teste slab pozitive

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

[/quote]

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!!

Alina eu zic sa mergi la medic sa te vada..dc a iesit val 6, inseamnak e o sarcina, sau a fost si se elimina. dc se elimina, trebuie sa ai grija sa se curete bine uteru acolo. sa nu faci infectie si sa dai in altele.

Andra hai k m-ai facut sa rad cu visu tau
stai linistita k sunt bine.

la toata lumea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

neatza fetele ! pupici pentru taote
cine imi da si mie o cafelutza ...nu ma pot trezi
ma pun la citit din urma

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Bebelu tare frumusica, iti sade tare bine mamica! Stai cumincioara ca nu pleaca treburile nicaieri, o sa ai timp "dupe" sa umbli val virtej...acuma e mai importanta Natalia
Mai fetelor, as baga mana-n foc ca fosta nevasta al lui al meu stie cind sunt la ov., il necajeste exact in ziua aia cu smsuri si prostii de nu mai are omu' chef de nik si iar ratez ...dar de data asta i-am copt-o, ca il iau cu mine o saptamana in Romania sper sa vin cu doua liniute inapoi

http://www.facebook.com/dana.zaharia

mai, m-ai socat cum sa-l inebuneasca cu sms tocmai atunci, ce are femeia aia e dusa cu capu nu inteleg ce mai are cu el daca s-au despartit, tu trebuie sa ai mare grija de oameni din astia s nu-ti faca probleme

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

mmm...copiii ar fi pretextul...deci ma intelegi ca sunt foarte motivata sa vina bebe, astfel i-as canaliza atentia mai inspre incoace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Alina, nu fi suparata, puiule, ai doar grija sa fii sanatoasa. Daca a fost sarcina, vestea buna e ca nu ai probleme in a ramane. Daca a fost si s-a eliminat, inseamna ca a intervenit o greseala (de ex. defect cromozomial). Cum bine zicea Bebelu, totul e sa ai grija sa se fi eliminat tot si daca e asa, ai mari sanse sa ramai cit de curind si sa duci sarcina la termen. Incearca sa privesti inainte, nu inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

hello!

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Neata fetele!
Cora cum a fost la inspectie? Am si eu pe 15. Trebuie sa iau si un cadou si nu prea stiu ce, e barbat inspectorul. Eu imi dau gradul anul asta, daca scap cu bine de cele 2 inspectii.
Lorena daca nu te simti bine poti sta in concediu medical pe care doctorul ti-l poate prelungi pe toata perioada celor 9 luni. Eu tin pumnii sa fie bine totusi. Ai grija la tot ce inseamna efort fizic, ia-o mai usor. Ai timp peste cele 9 luni de sarcina, sa intorci casa cu fundul in sus, ai grija de tine!
Bebelu ce graviduta frumusica!
Ingeras cam rarut pe la noi
Happy, Andra multumim de cafeluta
Ramona nastere usoara!
La multi ani si din partea mea tuturor care poarta numele Sf. Dimitrie.
ne auzim mai tarziu!

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

am avut un deces in familie... mi-a murit bunicul.. mi-am propus sa intru mai des..
azi am dormit mai mult ..

nerama multumesc

offff... am avut netul oprit si nu am reusit sa tin pasul cu voi.. si se scrie o gramada aici! vorbaretelor!

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput