Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!
Raspunsuri - Pagina 20
camcris spune:
alina eu cred ca trebuia sa mergi la dr. mai demult, acum nu stiu ce sa-ti zic ceva a fost sigur
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
roxybarbu spune:
Alina este foarte mica, la mine in z8 rezultatul era deja de 60.02, eu te sfatuiesc sa te duci totusi la un doctor sa vada daca este totul ok si sa te lamureasca de ce ti-au iesit atatea teste slab pozitive 
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
[/quote]
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
Neata!!!!
Alina eu zic sa mergi la medic sa te vada..dc a iesit val 6, inseamnak e o sarcina, sau a fost si se elimina. dc se elimina, trebuie sa ai grija sa se curete bine uteru acolo. sa nu faci infectie si sa dai in altele.
Andra hai k m-ai facut sa rad cu visu tau ![]()

stai linistita k sunt bine. 

la toata lumea
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
mikado spune:
neatza fetele ! pupici pentru taote 

cine imi da si mie o cafelutza ...nu ma pot trezi 
ma pun la citit din urma ![]()
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
hobby
SS-Tzuky spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
mai, m-ai socat cum sa-l inebuneasca cu sms tocmai atunci, ce are femeia aia e dusa cu capu ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
mmm...copiii ar fi pretextul...deci ma intelegi ca sunt foarte motivata sa vina bebe, astfel i-as canaliza atentia mai inspre incoace
http://www.facebook.com/dana.zaharia
bebelu86 spune:
capitol nou 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
SS-Tzuky spune:
Alina, nu fi suparata, puiule, ai doar grija sa fii sanatoasa. Daca a fost sarcina, vestea buna e ca nu ai probleme in a ramane. Daca a fost si s-a eliminat, inseamna ca a intervenit o greseala (de ex. defect cromozomial). Cum bine zicea Bebelu, totul e sa ai grija sa se fi eliminat tot si daca e asa, ai mari sanse sa ramai cit de curind si sa duci sarcina la termen. Incearca sa privesti inainte, nu inapoi.

http://www.facebook.com/dana.zaharia
Ingerash_Mic spune:
hello! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Neata fetele! Cora cum a fost la inspectie? Am si eu pe 15. Trebuie sa iau si un cadou si nu prea stiu ce, e barbat inspectorul. Eu imi dau gradul anul asta, daca scap cu bine de cele 2 inspectii. Lorena daca nu te simti bine poti sta in concediu medical pe care doctorul ti-l poate prelungi pe toata perioada celor 9 luni. Eu tin pumnii sa fie bine totusi. Ai grija la tot ce inseamna efort fizic, ia-o mai usor. Ai timp peste cele 9 luni de sarcina, sa intorci casa cu fundul in sus ai grija de tine!![]() ![]() Bebelu ce graviduta frumusica!Ingeras cam rarut pe la noi ![]() Happy, Andra multumim de cafeluta Ramona nastere usoara! La multi ani si din partea mea tuturor care poarta numele Sf. Dimitrie. ne auzim mai tarziu!Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos! |
am avut un deces in familie... mi-a murit bunicul.. mi-am propus sa intru mai des..
azi am dormit mai mult ..
nerama multumesc

offff... am avut netul oprit si nu am reusit sa tin pasul cu voi.. si se scrie o gramada aici! vorbaretelor!
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

sa fiu 

sanatos!