Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!
Raspunsuri - Pagina 19
roxybarbu spune:
Pai la particular,Andra, eu nu sunt de acord cu maternitatea din brasov. Cred ca o sa merg la un alt doctor la primul control 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
roxybarbu spune:
Oauuu,Andra, eu acum ti-am vazut graficul...ce bine arata!!!!! Iti tin pumnii si trimit multi 

-ici ,poate este cu ochisori 
andr@ spune:
draga mea roxy, nu-ti fa sperante, ca nici eu nu-mi fac
daca te uiti si pe alte grafice, luna de luna e la fel, temp bune, si tot nik de nik; imi vine sa-mi iau campii 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
dar un pupic tot iau de la tine, ca poate cine stie, o nimeri si la mine barza luna asta
ms 
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ dar un pupic tot iau de la tine, ca poate cine stie, o nimeri si la mine barza luna asta ms ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Imi pare rau, dar nu mai tin minte, tu de cat timp incerci?
andr@ spune:
| Imi pare rau, dar nu mai tin minte, tu de cat timp incerci? Traieste, Iubeste, Daruieste... www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC |
nici mai mult nici mai putin de 2 ani
dar dau eu lovitura curand 

camcris spune:
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Bebelu tare frumusica, iti sade tare bine mamica! Stai cumincioara ca nu pleaca treburile nicaieri, o sa ai timp "dupe" sa umbli val virtej...acuma e mai importanta Natalia ![]() Mai fetelor, as baga mana-n foc ca fosta nevasta al lui al meu stie cind sunt la ov., il necajeste exact in ziua aia cu smsuri si prostii de nu mai are omu' chef de nik si iar ratez ![]() ![]() ![]() ...dar de data asta i-am copt-o, ca il iau cu mine o saptamana in Romaniahttp://www.facebook.com/dana.zaharia |
mai, m-ai socat cum sa-l inebuneasca cu sms tocmai atunci, ce are femeia aia e dusa cu capu

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
andr@ dar chiar arata bine graficul tau, eu pana acum nu am vazut la tine in graficele anterioare tem de 37, asta cam da de banuit
tin pumnii sa fie bine
camcris spune:
ia uitati fetelor ce am gasit, m-am ingrozit!!!!!!
RECENTUL DEZASTRU DIN UNGARIA...
http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/a_flood_of_toxic_sludge.html
AlinaBu spune:
Fetelor mi-au venit rezultatele de la beta .. valoarea este 6.2 .. imi recolteaza maine iar .. eu cred ca v-a scadea mai ales ca am avut menstra fff urata lunea asta .. dureri insuportabile iar dupa acele cheaguri, aproape s-a oprit ( scuze de detali ) 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic