La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Techila, cum e mami, bucataria? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
pai tu nu vezi ca de cand o are nici nu ne mai baga in seama????
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ca te bucuri ca am revenit [:d] she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
contam pe farmecul meu personal pentru a te face sa iti scimbi parerea.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Ma, eu ma abtin cat pot sa vorbesc urat de fata cu copiii (nu ca as vorbi urat de regula, dar mai imi scapa, na, ce sa fac). Si asta micu retine tot, se vede treaba. Azi eram eu nervoasa si exclam: Baga-mi-as...(aici ma opresc) si Andrei completeaza foarte senin: p_ _ a! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui DanaAlex
hai, ca mi-a trecut....inca putzin, pentru efect maxim shi gata!!! beyyy, da cantecul tzi-a placut, nu-i asha??? shi |
ce-mi place avertismentul tau. ai fost naughty?
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
ce-mi place avertismentul tau. ai fost naughty? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
cea mai !!!
MangaGirl spune:
doamnelor,
pentru cele care si-au pierdut speranta, gen me, liliac si luci, o postare despre cat e de normal sa nu ne doarma pruncii chiar www.grumblesandgrunts.com/2010/03/is-he-sleeping-through-night-part-two.html" target="_blank">aici. enjoy
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
pai tu nu vezi ca de cand o are nici nu ne mai baga in seama???? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Io cred ca sarbatoreste noile achizitii. Cum era aia de pe FB: "Mie imi place pe...masa din bucatarie, etc! "
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana
mda, asta ne mai trebuia acum....animatoare....in grupul nostru unit si solidar de gospodine, femei de casa si duamne cetite .... Uneori faci niste chestii ma Uka...asa fara sa te gandesti inainte. Exact ca in faza cu papagalii, la ce naiba iti trebuie ? Poti sa imi dai mie un banut si fac ca un papagal toata ziua.... Si ca sa vezi cu cine te-ai incurcat (asta e cat se poate de serios) eu am crezut ca mama ta nu-i doreste din cauza dezvoltarii limbajului Carinei, ca vorbesc aia aiurea si ca ar fi ceva probleme, jur . Acum am citit ca e cu un microb ceva Dana Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Asa e, eu nu prea judec inainte, cu atat mai putin dupa ! Da' asta e, avem contract semnat, duamna e jurista dinasta moderatoare si alte meserii, nu ma apuc sa reziliez acum!!
Si tatal copilului a zis sa nu luam papagal, ca avem deja
Si da, mama e cu un microb..da e mama, nah..si o iubesc ! Te rog sa nu te mai iei de ea, eu i-am zis lu mama ta "sarumana doamna" in poze..E adevarat, aia cu punga a fost urata..De-asta ma ataci acuma, nu?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui aricelul Buna seara, LA MULTI ANI SELEN, multa sanatate, mult noroc si cat mai multe impliniri !!! Multi pupici lui Ebru. _ Maria (28.08.2009) |
bungu bungu bungu
nuapte buna
ce faci dear?
iuliapapusa spune:
Credeam ca nu ma primiti aici in clubul vostru.Cum sa pierdeti asa comoara.
Si eu stau uneori naspa la capitolul vocabular.Imi mai scapa.Asa ca luta mea zice sa mor io ute in pii mei adica dute in puii mei.Si cred ca mi-a scapat decat de vre-o 3 ori si bineinteles nu ei
Despre papagal nici eu nu stiam de microbi.Era sa ma fac gratis cu unul tare frumos.A zburat unul la mine in balcon si dusa de mine a vrut sa-l prinda.Mai aveam un pic si plonjam de la etajul patru pe un Q7.Iar gurii de colo ca-l bagam la cheltuiala ca-i stricam maisina aluia.
Ei fetelor la mine e o raritate.Daca m-at vedea, tolanita la calculator cu berea si tutunul.De mult nu m-am mai relaxat asa de bine
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta