La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 21
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Vai ce subiecte serioase atacati la ora asta: romantism...eu ma gandesc numai la bucatarie Techilei...ce culoare o fi? Si masina aia de spalat are multe butoane? de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Da da, e verde lime si are ffff multe butoane!
Pentru puiul tau
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Manga abia am baut o bere.Da nu mai duce motoru, de.Sper ca nu va supar.Nu, Manga? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
da'doamne feri, cu ce sa ma superi, fata?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui vik-cj Mai Iulia iti zic eu cum facem...iti dau eu vreo 5 kg de la mine de pe solduri..si poate se mai gaseste si alta donatoare si iti rezolvi problema (da'mi-o rezolv si eu pe a mea ) . Ce zici, batem palma? de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Bune si alea dar eu am nevoie de refacere totala.Chiar vorbeam cu niste prietene de ce anume s-a ingragostit sotii nostri la noi.Aia de tate aia de cur aia de solduri iar eu ma gandesc ca tembele si nu gaseam de ce decat de oase poate
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
cristina_ana spune:
Hai, Manga, zi!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, chiar nici o poza, mai? Am asteptat degeaba? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
eu ti-am zis sa-ti vezi de film ...
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
vik-cj spune:
Uka...cu riscul de a te supara nu ma pot duce la somn pina nu iti impartasesc experienta noastra cu celebra olita cantatoare . Si Isabela are una super meseriasa cu vreo 10 melodii. Of course ca o pun pe ea si nimic...stam si ne zicem povesti iar dupa citeva minute de asteptare se plicisteste fata...asa ca dupa ce zile in sir isi scotea "oala" si o purta pe post de palarie s-a prins ca daca pune manunta in ea canta! Asa ca mai avem o chestie cantatoare si atit. Cred ca tot olita clasica va trimfa...acolo pe la 2-3 ani.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Sa inteleg ca nici voi nu mai stiti ce-i ala? (la romanitsm ma refer) Filmul s-a dus naibii, i-am pierdut sirul Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Ba da dar eu il intreb direct daca are chef sa ne intalnim pe jos.Zic asa ca doarme luta cu noi in pat si de
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Bune si alea dar eu am nevoie de refacere totala.Chiar vorbeam cu niste prietene de ce anume s-a ingragostit sotii nostri la noi.Aia de tate aia de cur aia de solduri iar eu ma gandesc ca tembele si nu gaseam de ce decat de oase poate de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
..pai niste oase faine la vremea lor ....
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Hai, Manga, zi! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
pai la un moment dat se intoarce in timp....deci totul a fost doar o premonitie. si il desconspira pe ala rau fara sa mai treaca prin toata vrajeala. iti zic io, ascult-o pe fram. viata bate filmul.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Bune si alea dar eu am nevoie de refacere totala.Chiar vorbeam cu niste prietene de ce anume s-a ingragostit sotii nostri la noi.Aia de tate aia de cur aia de solduri iar eu ma gandesc ca tembele si nu gaseam de ce decat de oase poate de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
al meu s-a indragostit ca sunt desteapta
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra