La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 18
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Sunteti mortale! Nu ma pot uita la film ca tot intru sa ma rad de voi! Si sotu s-a enervat pe mine ca nu inchid laptopul si nu vin odata langa el sa ne luam in brate ca pe vremuri, cand ne iubeam si nu aveam copii si ne uitam la filme duminicile, toata ziua! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Pai lasa-ne,mergi la sotz...nu mai conteaza finalul, va fi cu happy ending
Pentru puiul tau
monica_dicut spune:
Daca e gay eu m-am pierdut de tot si lumea s-a intors cu in sus. Si nimic nu mai e numa lapte si miere
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
In cazul asta, e pus la panoul rusinii si dat afara din film! Pentru puiul tau |
..cu rusinica in vant
pardon, trandafiru'
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Sunteti mortale! Nu ma pot uita la film ca tot intru sa ma rad de voi! Si sotu s-a enervat pe mine ca nu inchid laptopul si nu vin odata langa el sa ne luam in brate ca pe vremuri, cand ne iubeam si nu aveam copii si ne uitam la filme duminicile, toata ziua! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Nu i-ai amintit si tu ca acum aveti copii si ca nu mai e cazu?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
vik-cj spune:
Cristina draga..vazui filmu' zau ca nu se merita sa il vezi...dar partea a doua, aia cu tinutul in brate eu zic sa nu o pierzi!
.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
happy_uka spune:
...asa..si? continuarea?
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Da daca protagonistu e gay? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
mai usor cu berea, ca incurci filmele de-acum.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
vik-cj spune:
Continuarea e vizibila la semnatura: Andrei si Emma
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui vik-cj Mda...intru eu sa dau detalii despre fiica-mea si aci cheful e in toi...a lasat Raluk ceva de baut de la nunta??? Ca vreau si eu un pahar de vin! Auzi la ele...unele "face" propozitii si a mea a invatat azi sa zica "cau cau"(adica asa face cioara crau crau). Hmmmmm...deci savanta nu...ca oricum e ma-sa si degeaba...manelista sau fotomodela n-e mai ramas pe lista..sa vedem ce o alege fata de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
De Vik nu le putem avea pe toate.Si eu as vrea sa am mai multe kile nu asa radiografie imbracata da daca nu se poate asta e.Ar trebui sa ma uit si eu la Prince of Percia parca ca e siropos si ingrasa?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Daca m-at vedea, tolanita la calculator cu berea si tutunul.De mult nu m-am mai relaxat asa de bine |
bine ai venit!!!daca maine dimi te doare capul...sau alte extremitatzi, sa vii la mine sa te dreg cu o cafea buna rau
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)