La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
Daaa, si portaru se uita dupa pasarici
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
iuliapapusa spune:
Fetelor eu in sera asta sunt mai tupeista din cauza berii.Sa nu va suparati pe mine.Cel mult ignoratima.Maine sigur no sa mai fiu asa.Zic eu
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monica_dicut
Alcoolu' e de vine Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
of viata mea...e de la batraneti! si de la prea multa bere.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Stiu decat jocul cu printul din Persia.Cam bate campii. Vorba Happyukai stai cu noi Manga ce se intampla cu memoria de uiti idea? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Vezi ca am impresia ca Luto il stie pe printul Charles. Poate iese ceva frumos din asta, faceti schimb de idei, de adrese
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Ia sa vad daca ghicesc. Varianta pesimista: printesa aia se indragosteste de printul ala adoptat si nu pot sa ramana impreuna si unul din ei moare Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
hai ma...chiar vrei sa-ti stric tot fun-ul si sa-ti spun? io'ti spun, sa stii! aici pe forum ,in gura mare!
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui monica_dicut
Pe mine m-ati pierdut rau de tot Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
...las impresia ca eu stiu despre ce este vorba?
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana
da, da.....si ala negru de respira greu era fratele ei Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana
da, da.....si ala negru de respira greu era fratele ei Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
ala de la metrou, nu?
Fragutza spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui happy_uka
...las impresia ca eu stiu despre ce este vorba? she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Radem sau nu? E cumva camera ascunsa?
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Nu, nu, Manga, nu-mi spune. Vad ca devine interesant, asa, de dragoste cum imi plac mie filmele! Cred ca ma uit la el pana la final
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI