La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu cred ca pune si folie pe suprafete sa nu cumva s-o zgarie cu jucariile MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Cristina stai linistita ca nu-s botanista Manga as putea enumera en lucruri ce le spune.Si tot as mai omite cate ceva,noi am trecut de etapa cu ta-ta-ta de ceva timp. Cesamai savanta o fac de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
lucruri omise = N + 1
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana A pus sotu un film si sa duc sa vad daca imi place. Daca nu, vin inapoi. Oricum nu ma culc inca, o astept pe Raluk. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
nu-ti place, e naspa, caaaah ...
stai maaaa cu noi
iuliapapusa spune:
Happy io face in ciuda
noi nu stam deloc bine la capitolul olita.Nu sta nici imbracata pe ea dar sa mai faca ceva.Doamne fereste.Si face cacuta de 4 5 ori pe zi.Am intrebat doctorul daca e normal si a zis ca daca nu face moale sau tare e normal.Si face normal.Eu i-am zis ca e criza si sa se mai abtina si ea si sa faca macar de 2 ori pe zi dar nu vrea deloc sa inteleaga
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
are un mers mai apasat? mai leganat? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
da, da..tropaie asa
happy_uka spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Happy io face in ciuda Boi nu stam deloc bine la capitolul olita.Nu sta nici imbracata pe ea dar sa mai fac.Doamne fereste.Si face cacuta de 4 5 ori pe zi.Am intrebat doctorul daca e normal si a zis ca daca nu mace moale sau tare ce sa-mi faca.Si face normal. de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
cum?
monica_dicut spune:
Si-avea mersu leganatuuuuu
Shai-diri-di-daaaaaa
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui happy_uka
cum? she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Si-avea mersu leganatuuuuu Shai-diri-di-daaaaaa Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iuliapapusa
de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
da, s-ar putea