Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 12
kitty-27 spune:
miha te inteleg perfect ca iti doresti foarte mult un copil...dar si pt doctori e normal sa inceapa investigatiile dupa 7 luni...chiar un an.pt ca daca bebe nu se prinde din prima luna nu inseamna ca ai o problema...poate sa dureze chiar cateva luni pana se prinde...fara sa existe nici o problema din partea ta sau a lui.

ASPIRANTA LA BEBEL
camcris spune:
mamutz
eu ma bucur ca ne-ai dat toate informatiile astea si te rog sa continui sa ne scrii, nu cred ca a zis cu rautate, sincer eu am salvat tot ce ai postat
mi sau parut informatii foarte importante si chiar vreau sa fac toate acele analize, eu am facut laparo+monitorizari si totul este OK,si sotul este OK
asa cum ai mentionat, multi dr. nu dau analize de facut asa mi sa intamplat si mie cu un dr. renumit la care a fost necesar doar monitorizari si apoi direct laparo
daca nu sunt indiscreta tu la ce dr. mergi acum?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
AlinaBu spune:
va multumesc fetelor.. m-a lasat burta dupa 1 ketonal forte
dar imi dau de gandit chiagurile ( scuze de detali
)
. Pup si vb mai pe seara ma bag in pat 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ miha sunt z20, eu sunt convinsa ca am ovulat dupa simptome, dar graficul se incapataneaza sa arate poate tu ovulezi mai tarziu; mai ai putina rabdare ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
E foarte curios Andr@ cum ovulatia poate fi diferita de la un ciclu la altul. Eu am avut senzatia la CM din septembrie ca am ovulat in z5 sau z7, dar nu mi am monitorizat ovulatia cu teste, doar am presupus bazat pe senzatiile corpului. Acum, cand am inceput sa mi o controlez, se pare ca nu e tocmai cum am simtit la CM din septembrie, poate si atunci am ovulat mai tarziu si noi ne am oprit din prestat in ziua a 14a. Ce greseala!! Ma bucur intr un fel ca am inceput testele astea, dar sunt atat de scumpe, ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti

In fine, om trai si om vedea. Acum nu mi iau si TB, ma bazez doar pe teste, dar sa vedem ce o fi!
MHegarty
camcris spune:
miha asa cum mentiona si kityy toate ne dorim bb repede, nu trebuie sa-ti pierzi speranta asa repede dupa 6 luni, noi aici suntem veterane, eu am apropape 3 ani, didi la fel, draguta cred ca 10 ani si alte fete, am avut fete care marturiseau ca dupa 3 sau 4 ani au ramas natural poate asa a vrut DD, eu cunos o fata care dupa 6 ani a ramas natural fara sa faca nici un fel de analiza si apoi a ramas imediat dupa sarcina
asa ca nu trebuie sa te agiti ca stresul este un mare dusman
iarta-ma daca am fost prea dura cu explicatiile, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergem la dr. sau sa nu facem diverse analize care sunt necesare.

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 buna fetele!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |
Kitty

Eu si Katy suntem foarte apropriate in acest CM, eu sunt in z12 ea z13, tu?

MHegarty
andr@ spune:
miha draguta sub nici o forma nu ai cum sa ovulezi in z5 sau z7; e mult prea devreme; nu ai cum sa ovulezi la cateva zile de cm; din ce am auzit si am mai citit cel mai devreme incepe in z10; si da, mare greseala ca v-ati oprit din prestat tocmai cand era mai multa nevoie; nici macar dupa ovulatie sa nu te opresti ptr ca poti sa ovulezi mai tarziu si ca sa nu pierzi momentul presteaza pana la urm cm; acum stii ce ai de facut, luna viitoare pe cai; bafta

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
buna kitty, cf? 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui camcris miha asa cum mentiona si kityy toate ne dorim bb repede, nu trebuie sa-ti pierzi speranta asa repede dupa 6 luni, noi aici suntem veterane, eu am apropape 3 ani, didi la fel, draguta cred ca 10 ani si alte fete, am avut fete care marturiseau ca dupa 3 sau 4 ani au ramas natural poate asa a vrut DD, eu cunos o fata care dupa 6 ani a ramas natural fara sa faca nici un fel de analiza si apoi a ramas imediat dupa sarcina asa ca nu trebuie sa te agiti ca stresul este un mare dusman iarta-ma daca am fost prea dura cu explicatiile, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergem la dr. sau sa nu facem diverse analize care sunt necesare. ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Camcris ai dreptate si tu si Kitty desigur.

Eu doar ma impacientez ca am 32 ani jumate pe cand voi sunteti foarte tinere!!! Daca aveam si eu 20 si ceva de ani, poate aveam alta atitudine. Si nu zic ca nu mai am timp, mai am pana pe la 42 sau in fine pana mi se termina ovulele, dar crede ma ca ma voi simti atat de rau sa fiu o mama batrana!!! Offfff

De aia poate eu sunt un pic in alerta, dar mi am dat seama ca stresul e un foarte mare dusman!
Sunt foarte curioasa daca vreodata o doctorita ginecolog a intrat pe acest site! Sunt foarte curioasa ce ar zice ea de toate aceste analize si cand ar trebui facute! Pentru ca cu siguranta ar avea replici contra si pro la ce ar posta ea!!
Bebelu tu cat timp ai incercat sa ai bebe? Ai pirdut vreo sarcina?
MHegarty
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui andr@ miha draguta sub nici o forma nu ai cum sa ovulezi in z5 sau z7; e mult prea devreme; nu ai cum sa ovulezi la cateva zile de cm; din ce am auzit si am mai citit cel mai devreme incepe in z10; si da, mare greseala ca v-ati oprit din prestat tocmai cand era mai multa nevoie; nici macar dupa ovulatie sa nu te opresti ptr ca poti sa ovulezi mai tarziu si ca sa nu pierzi momentul presteaza pana la urm cm; acum stii ce ai de facut, luna viitoare pe cai; bafta ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Esti comica Andr@! Da poate ai dreptate ca e prea devreme, dar poti sa mi explici si mie cum unele femei raman gravide pe ciclu? Am un caz: un fost prieten de al meu si sotia lui. In luna Decembrie 2008 au prestat doar o singura daca in ziua a 3a dupa ce sangerarea s a orpit. Ea s a gandit ca nu e pericol, sangerarea a durat aproximativ 4 zile, deci ei au prestat in ziua a 7a. Dupa aia nu au mai prestat deloc in luna aia caci s au despartit. Ei bine, ea a ramas gravida in ziua aia si a trebuit sa se intoarca la el si acum sunt casatoriti si cred ca trebuie sa nasca si al doilea copil.
MHegarty