Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 11
andr@ spune:
miha pai ce sa fac, mai bag un ochi pe la voi, mai citesc presa, cam asta fac.......e o duminica silentioasa la mine in casa 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv mamutz, daca imi permiti, eu cred ca prea te agiti...sincer... eu am urmarit tot ce ai scris pana acum si cred ca prea te panichezi. Eu nu stiu cate din analizele pe care le-ai scris, le-ai facut, dar trebuie sa recunosti, ca ar insemna un buget important, iar de cele mai multe ori nu este nimic. Eu ii vb dr meu, i-am zis ca o sa vin cu o lista de analize si el a zis asa: "tot ce citesti pe net sunt exceptii, majoritatea au o prolema, dar pe net nu se gasesc majoritatea femeilor" Nu vreau sa te superi pe mine, te inteleg perfect, asteptarea e insuportabila, iar pierderea unui "bob cat de mic" e la fel de insuportabila, dar... asta e viata. O sa vina si la tine... si o sa te uiti in urma cu un suras amar ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Ai dreptate, majoritatea au o problema si nu vreau sa panichey pe nimeni. Eu sunt relaxata si am incredere in Dumnezeu. Analizele sunt pentru persoanele care incearca de mult timp si nu reusesc. Eu le-am facut si nu am incredere in doctorii care nu recomanda analizele. Te plimba cu vorba si iti iau banii. Cele care sunt puse acum pe prima pagina sunt din pachetul normal de analize inainte si in timnpul sarcinii.
Si evident ca mi se pare normal sa fim precaute decat neglijente, avand in vedere ca eu, spre exemplu, dupa ce am asteptat niste ani am pierdut sarcina din cauza unei probleme de coagulare. Dar sunt multumita ca am descoperit problema, altele pierd cate doua trei pana sarcini pana se trezescc dr sa investigheze.
Sigur daca deranjez nu mai scriu despre asta, dar cred ca asta e scopul forumului sa ne informam. Fara suparare.
Flutur steagul alb
Informatiile sunt pentru doritori evident.
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui gabyv Miha, el te-ar parasi daca TU nu ai putea sa faci copii? Relatia voastra esta valabila, numai daca in ecuatie intra copiii? Uite eu vreau 3 copii, dar daca unul din noi nu ar putea, din diverse motive, asta e... ne-am luat la bine si la rau si nu am sa ma duc sa caut altul sau invers. La inceput am fost 2, iar daca DD vrea ca sa fim 2 in continuare, noi o sa acceptam. Maxim - o sa infiem un copil, pe la 40, daca viata o sa ni se pare prea goala. (noi am discutat aspectul asta, de cand eram amandoi in liceu, cand am plans 2 zile pt ca un dr endocrinolog mi-a zis ca e o mare posibilitate sa fiu sterila...atunci am convenit ca in relatia noastra e ok sa fim si numai noi doi) www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby draga, inteleg punctul tau de vedere si crede ma ca sunt de acord cu tine. Eu de cand l am cunoscut pe sot el mi a zis: Eu niciodata nu mi am dorit copii, asa ca daca se intampla ca sa fii sterila pe mine nu ma deranjeaza. Al meu are 37 ani si din discutiile cu el, el accepta sa incercam sa avem bebe DOAR DE GURA MEA!! In viziunea lui, el ar trai mult mai fericit fara!!
In fine, deocamdata abia ne am apucat, din August, dar trebuie sa vedem care va fi finalitatea! Poate totusi cand o sa incep sa plang ca totusi vreau un copil sila noi nu se poate, poate va aceepta adoptia. Dar vezi, diferenta dintre al tau si al meu este ca AL TAU ACCEPTA ADOPTIA, al meu NU. Si asta ma enerveaza!!!!
La tine de ce ti a zis doctorul ca ai putea fi sterila? Ce ti s a intamplat?

MHegarty
gabyv spune:
vai, mamutz, sub nici o forma nu am zis sa nu scrii...chiar informatiile tale m-au facut sa caut mai multe pe net... sa vad la ce folosesc anumite analize...te rog continua, nu ma deranjezi, din contra. Este un forum pt informare 
Eu am crezut ca scriind toate astea, nu te ajuta la moral, dar daca tu esti ok, noi de ce nu am fi. Suntem aici ca sa ne tinem la curent una pe alta si sa ne sustinem.
Daca crezi, ca ma deranjeaza ca ai scris, e de datoria mea sa flutur steagul alb si sa zis ca explicatia mea a fost cam stangace.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui andr@ miha pai ce sa fac, mai bag un ochi pe la voi, mai citesc presa, cam asta fac.......e o duminica silentioasa la mine in casa ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Bun asa, eu cred ca avem nevoie de relaxare in timpul weekendului. Mai ales ca la servici poate fi stresant si de aia avem nevoie de ceva timp pentru noi. Tu in ce zi a CM esti?
Eu m am apucat de teste de ovulatie din 19/10 cand am fost in ziua a 7a, azi sunt in ziua a 12a si nici urma de ovulatie!!
MHegarty
gabyv spune:
Da, Miha, cand eram la liceu, un dr mi-a zis ca datorita problemelor mele de tiroida, sunt sterila, punandu-mi un diagnostic care m-a marcat... dar fara prea multe analize...
Am vb deja cu dr meu ginecolog si i-am zis asta, iar el mi-a zis ca sunt balarii si ca pana nu am incercat efectiv sa fac un copil si sa fac monitorizari, un amarat de medic endo, nu poate sti.
Aaa si sa nu-ti zic ca s-a dovedit ca nu am nimic la tiroida, deci ori m-am vindecat ori nu am avut niciodata probleme.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
andr@ spune:
miha sunt z20, eu sunt convinsa ca am ovulat dupa simptome, dar graficul se incapataneaza sa arate
poate tu ovulezi mai tarziu; mai ai putina rabdare 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mihahegarty spune:
Gaby cata cruditate exista printre doctori! Arunca cu vorbe goale astfel incat sa te demoralizeze!!! Ei nu se gandesc la sentimente! De aia stau si ma gandesc cu groaza si ma rog la Dumnezeu sa nu cumva sa ajung pe mana lor. Aici nimeni nu incepe nici o investigatie decat dupa ce ai incercat aproximativ 7 luni. Daca dupa 7 luni nu ai reusit sa ai bebe, atunci incep niste investigatii. Dar mi e groaza cand ma gandesc, la ce informatii ne a dat mamutz. Par foarte dureroase aceste investigatii atat la bani cat si fizic!!

MHegarty